Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Merete Løvseth, Miriam Mumtaz, Guro Sandnæs og Kristin Jonvik er ønsket av andre klubber. Alle er ønsket av opprykkskandidat Manglerud-Star. I tillegg kan det bli aktuelt for lagkaptein Jonvik og indreløper Guro Sandnæs å spille toppseriefotball for Grand/Bodø, fordi de har fått tilbud det nyopprykkede laget.
I tillegg legger Marita Kristiansen opp. Når man fra før har fått melding om at  Elisabeth Aarøe forlater klubben på grunn av ny jobb på Jessheim, og at det er lenge har vært klart at ingeniørstudent i Trondheim, Åshild Thorrud, vil spille for Toppserielaget Kattem neste år, kan det bli store fornyelsesproblemer. Da kan i verste fall Liungen ha mistet hele sju spillere fra årets stall.

- Jeg venter svar fra "pendlerne" Mumtaz, Løvseth, Sandnæs og Jonvik i løpet av noen dager
, sier trener Roger Johansen til Liernett tirsdag kveld. Det er en kjent sak at "oslogjengen" sliter med reisetid til og fra trening flere dager i uka. Flere av spillerne kunne ha ønsket seg Føyka som treningsbane. - Men der er det sprengt, sier Johansen til Liernett. - Vi har fått treningstid på Konnerud og i Mjøndalshallen. I og med at vi er et buskerudlag synes vi det er best å trene så nær Lier som mulig, sier treneren. Roger Johansen og assistentrener Glenn Kleven jobber nå  med planlegging av  sesongen.

- Vi må styrke laget i alle ledd. Derfor har vi kontakt med minst to spillere med erfaring fra den amerikanske universitetsligaen, og som også spilte i den tidligere proffserien i USA.  I tillegg har vi kontakter både i Skottland og Nigeria med tanke på spillere derfra.
 - Blir ikke dette dyre forsterkninger?
- Nei, det er ikke snakk om proffer dette her, det blir i tilfelle aktuelt bare å hjelpe spillerne med bolig og eventuelt jobber. Lommepenger må de skaffe seg selv i første omgang.
-
Kan ikke dette bli bare kortsiktige løsninger?
- Nei, kandidatene skal prøvespille, og de må være på plass senest 1. februar.
- Du er ikke redd for at de kan forsvinne etter kort tid?
- Nei, det må være snakk om kontrakter på minst et par år.

- Hva med  rekrutteringa?
- Vi vil prøve å få til et samarbeide med Konnerud. Med Konnerud i 2. divisjon og Team  Liungen i  3. divisjon kan vi få et godt spilletilbud for begge kluebbene. Liungen har som mål å være flaggskipet i kvinnefotballen i Buskerud.
- Hvordan skal man ellers styrke rekruttlaget, Team Liungen?
- Brede Nybråten fra Vestfossen er engasjet som ny trener. Han har, blant annet trent Bingens kvinnelag og jobbet i Fotballkretsen.
- Neste år unngår man kanskje at A-laget og rekruttlaget spiller på samme dag?
- Ja det var en tabbe at ingen fra Liungen  var til stede da terminlista for 3. divisjon i 2006 ble satt opp. Neste år vil kampene i 3. divisjon bli spilt på hverdager, altså ingen kollisjon med A-lagets kamper.
-
Hva med samarbeide om rekruttering fra naboklubbene?
-
Vi ønsker ikke å støvsuge de andre klubbene for talenter. Men vi vil åpne for at lovende spillere fra naboklubbene kan hospitere på treningene.


Flere saker fra arkivet

Feilsitert i Drammens Tidende

- Det er ikke riktig at Guro Sandnæs har sagt at hun skal gi seg i Liungen, sier trener Roger Johansen til Liernett.

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

Liungen i 1. eller 3. divisjon?

- Liungen har styremøte torsdag, og konklusjonen derfra vil kan få avgjørende konsekvenser for satsinga framover, sier trener Roger Svendsen

Talentene forsvinner?

Ingrid Høgset er en av flere i rekken av talenter som forlater Liungens 1. divisjonslag.

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

Samarbeid med Konnerud

- Konneruds høye ambisjoner på kvinnesida gjør at et samarbeid er viktig for både Konnerud og Liungen, sier daglig leder Hans Petter Hoelstad.

Møter en medaljekandidat

Arna-Bjørnar med hele fem landslagspillere møter Liungen på Liungbanen i morgen, men trener Roger Johansen satser friskt med nytt midtstopperpar Maja Nordahl (på bildet) og Katrine Nydahl.

Liungen med Lizzy i spillehumør

Lizzy Muzungu ville foreløpig ikke bekrefte overfor Liernett om hun fortsetter i Liungen eller om hun vil spille for Grand Bodø i Toppserien kommende sesong.

Tap for Liungen

Liungens tap mot Amason i siste serieomgang var kanskje en naturlig utladning etter forrige helgs jubelkamp. Opprykket var sikra før dagens kamp. Kattem gjorde jobben sin. Dermed kunne ikke en seier ha hjulpet noe for å ta førstedivisjonspokalen hjem til Lier. I stedet ble det tap 0-2.

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

Samkjøring med Konnerud

Konnerud skal hjelpe Roger Johansens Liungen-lag til å komme tilbake til Toppserien.

Kolbotn seriemester - Liungen med ny bunnrekord

Kolbotn slo Ørn og Liungen går til kvallik med tidenes dårligste målforskjell.

Marthe står

Hans Petter Holstad fra Liungen har jobbet i hele dag - klokka 22:30 var det endelig klart, Liungen har keeper i morgen.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Sparer fire spillere

Både Miriam Mumtaz (på bildet), Kathrine Nydahl, Anneli Ingebo og Marthe Kvaale, alle med småskader står over årets siste hjemmekamp mot serieleder Trondheims-Ørn, men er nok klare igjen mot Klepp neste helg.

Slutt på toppsatsinga?

I dag avgjøres det sannsynlig om Liungen rusler ut av kvinnefotballens 1. divisjon

Skapte lite

Liungen skuffet i den avgjørende kampen, og Grand rykket opp etter en taktisk bedre gjennomført kamp.

Liungen lett videre i cupen

Endelig var det noe å glede seg over igjen, da Liungen vant hele 7-0 med talentfulle, tremålscorer Ingrid Høgseth som kveldens mest positive spiller.

Liungen slo Sandviken

Liungen vant 2-0 i Bergen og Miriam Mumtaz er toppskårer så langt med sine to mål.

Jonvik og Jevne på J-19 landslaget

Liungenspillerne Kristin Jonvik og Anne Bettina Jevne er tatt ut til J-19 landskampen mot Sverige 28. august. Forsvarspilleren Jonvik har tidligere spilt internasjonale kamper. Jevne har spilt godt på Liungen i høst. Det er slettes ikke uventet at den lynhurtige angrepsspilleren fikk sjansen på Norges J-19-lag. Det må være inspirerende for både dem og resten av laget før høsten viktigste kamp. Resultatet i Bergen mot Sandviken kan lett avgjøre hvem av de to lagene som må gå den tunge veien ned i 1. divisjon.

Frist til onsdag

Anja Ormåsen er en av seks spillere i Liungen som nå har fått frist til onsdag om å svare den sportslige ledelsen om hun vil spille for Liungen etter at styret har lagt en økonomisk ramme

Ny trener i gang i Liungen

Roger Johansen er tilsatt som ny hovedtrener for Liungens elitelag i Toppserien og har overtatt etter Kjersti Thun ( på bildet )

Liungen foran to viktige kamper

Etter stortapet mot Arna Bjørnar i helga, blir det svært viktig for Liungen (her representert ved u-landslagsspiller Kristin Jonvik) å revansjere seg i de neste to kampene.

Publikumsrekord i dag

Fotballinteresserte elever fra Hegg skole kan hjelpe Liungen til seier i avgjørende kamp mot Grand i dag.

Toppserien lørdag kl. 1500 på Liungbanen: Liungen-Asker

Liungen har full fokus på kampen mot cupfinalist Asker. -- Klarer vi poeng mot Asker, er vi sannsynligvis ikke nødt til å vinne mot Kattem i Trondheim, sier assistenttrener Hasse Svanberg. Etter at Sandviken har kunngjort at de trekker laget til fordel for ett toppserielag i samarbeid med opprykksklare Arna/Bjørnar, har det skapt en ny optimisme i Liungenlaget. Lag nummer ni vil følgelig berge plassen. Den plassen er som kjent innen rekkevidde for Liungen med en god serieavslutning

Nybråten i nytt prosjekt

Junior- og seniorspillere fra Liungen IF og Lier IL skal danne felles lag med spillere fra Amazone, Asker for 2010

Sprudlet på treninga før seriestarten

Det har vært en lang oppkjøring, men i denne uka har det vært sprudlende på treninga, sier trener Kjersti Thun til Liernett.

Fornyet tillit til Ingrid Høgseth

Tre mål og fin innsats i cupkampen på tirsdag ga Tranbyjenta plass på laget mot Fløya, Tromsø i morgen.

Liungens assistenttrener forlater klubben

Hasse Svanberg blir ikke med videre etter nedrykket fra Toppserien. I stedet blir han trener for gutter elite i Konnerud Idrettslag. - Jeg har ingen kommentar til det Liungen har gjort i trenerspørsmålet, sier Svanberg til Liernett i kveld.

Flere endringer i startoppstilingen

- Hver enkelt må gå i sjøl og vise innsats i morgen, sier trener Kjersti Thun til Liernett før Liungens hjemmekamp mot seriefavoritt Kolbotn mandag ettermiddag.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Tøff bortekamp

Marita Kristiansen (på bildet th) er flyttet inn som midtstopper mot Kolbotn i morgendagens bortekamp i Toppserien.

- Burde ha leda til pause

- Liungen kom fram til 3-4 gode målsjanser, og 0-5 mot Fløya var for mye, sa assistenttrener Glenn Kleven. Han var speselt imponert over debutanten Anneli Ingebo (på bildet) som temmet verdensstjernen Kristy Moore.

Dette skal bli et topplag

I dag morges hadde liungen trening – trening blir det mye av fremover. Om vi skal tro påtroppende trener Kjersti Thun.

Bytter moderklubb

Liungen Stars Futsal deltakelse i årets 1. divisjon, i regi Norges Fotballforbund, er endret til Lier Stars Futsal.

Marthe klar mot Klepp

Liungen fikk frigitt keeper Marthe Kvaale (på bildet th) til den svært viktige hjemmekampen mot Klepp lørdag ettermiddag.

Tre nye får sjanse fra start

19-årige Anja Ormåsen ( bildet t.h.) er en av de som får sjansen fra start for Liungen i morgendagens kamp mot Team Strømmen. Kan hun og resten av jentene revansjere seg?

Siste sjanse for Liungen

-- Spillerne må gi hundre prosent. Så må resultatet bli deretter, sa assistentrener Hasse Svanberg noen timer før laget reiser til Kolbotn. Der møter de årets beste lag med flere landslagspillere. Charlotte Granlund er skadet. Bettina Jevne spiller heller ikke denne gang. Ny keeper blir Marte J. Sjønnegård. Elisabeth Aarøe spiller sin første A-kamp fra start.

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Thun erstattes av keepertreneren

Roger Johansen blir sannsynligvis ny hovedtrener for Liungen.

Mer struktur i spillet

Liungens nye trener, Roger Johansen (på bildet), har stor på det unge laget mot kvalifiseringskampene i november.

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Mer sprut i beina igjen.

Liungen møter Fortuna på søndag kl. 14.30 -- Vi får forberedt oss godt, sa en nøktern og optimistisk trener Lena Tyriberget til Lier-nett på tirsdag kveld. Liungens kvinnelag var ikke plaget av skader på noen som helst måter etter tirsdagens trening. To av spillerne, Anne Jonvik og Guro Sandnæs er på landslagssamling denne uka. Lagoppstillingen er derfor ikke klar før fredag kveld.

Skader og sykdom i Liungen

- Det er usikkert om tre av spillerne skal spille, sier assistentrener Glenn Kleven ( på bildet), før "generalprøven" mot Klepp på Jæren.

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Tøff kamp for Liungen

Liungen møter Røa med fire landslagsspillere lørdag, og Guro Sandnæs må stoppe en av dem, Marie Knutsen, hvis det skal bli poeng (se bildet th).

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Mer defensiv trygghet

- Vi stiller med fem på midtbanen i morgen, sier en alltid optimistisk Kjersti Thun før Liungens kamp mot Team-Strømmen i morgen

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Revansje fra vårkampen?

Resultatet bør bli langt bedre enn 0-9 i vårkampen mot Amazon og Margunn Haugenes (bildet), hvis Liungen skal berge plassen i Toppserien.

Like viktig som en cupfinale

-- Liungen har fire cupfinaler igjen. Blir det tre poeng i morgen mot Røa, kan vi begynne å regne poeng, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett. Selv om laget ligger på sisteplass, kan en god og heldig sesongavslutning redde plassen i Toppserien. – Det beste for oss er om Kattem slår Sandviken på lørdag, sier assistenttreneren. Da kan nemlig Liungen klare seg med to seire i sluttspurten, dersom Sandviken taper de tre siste kampene.

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Mange baklengsmål i egen turnering

Liungen har mye å jobbe med fram mot seriestart. I klubbens egen turnering i Mjøndalshallen på lørdag ble det en seier og to tap. Hele 15 mål baklengs på tre kamper er foruroligende.

Plass i Lier ILs garderobe

- Vi må viske ut farger og heller tenke på individene, og er vi flere er det lettere å gi alle et tilbud uansett ambisjoner, mener Brede Nybråten (th på bildet), mens Liungen IF foretrekker å opprettholde sitt samarbeid med eliteserieklubben Stabæk.

Ingen sammenslåing Sandviken-Arna/Bjørnar

Nå er det endelig klart at Sandviken beholder sitt lag i Toppserien. Dermed må Liungen spille i 1. divisjon neste år.

Kun prestasjonskamp

Debutanten Anneli Ingebo ( på bildet )og resten av Liungenlaget reiser til Tromsø for å forbedre sine prestasjoner

Gi oss fem år

Liungens trenere er sikre på at klubben har flere supertalenter.

Liungen har kabalen klar – nesten.

Bare noen dager etter Drammens tidendes oppslag om usikkerhet i Liungens spillergruppe, kom ei pressemelding som skisserer arbeidsgruppa som skal jobbe med å utvikle klubben videre.

Bra generalprøve før kvalikken

- I motsetning til de siste kampene i høst fullførte vi andreomgangen bra, sa Liungen-trener Roger Johansen ( på bildet) til Liernett.

Selvskreven som kaptein

Etter degraderingen er det bare Lene Ask Johannesen igjen fra fjorårets nedrykkslag fra Toppserien

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Kritikk til feil tid

- All respekt for andre meninger, men den negative kritikken kommer på feil tidspunkt, men jentene har tacklet det fint, sier asssienttrener Glenn Kleven før Liungens kamp mot Grand, Bodø i moregn kveld.

Savner kontakt med spillerne

Lena Tyriberget, Liungens tidligere trener (her t.v. med Ingunn Sørum), jobber snart med fotball på heltid.

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Mer struktur i spillet

Liungens nye trener Roger Johansen ( på bildet ) har stor tro på det unge laget fram mot kvalifiseringskampene i november.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Klar for "come back"

Kristian Bye Andersen, med erfaring fra toppfotballen, er klar igjen for gamleklubben på Liungbanen

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Marte Kvaale usikker mot Amazon

Liungen har fått keeperproblemer igjen. Keeper Marte Kvaale fikk en smell under landslagssamlingen for j-17 landslag denne uka.

Frisk juniorsatsing

Lier ILs juniorer (på bildet) vil få et bedre opplegg neste år, men den nye tredjedivisjonsklubben Spa/Bra stiller også juniorlag.

Liungen-Kolbotn 0-6 (0-2)

Utespiller Rikke Flåten måtte stå i mål og gjorde en respektabal innsats etter Kvaales skade. Liungen slapp billig resultatmessig på grunn av et innefektivt Kolbotn-lag.

Disse skal vi ta på onsdag!

Liungen tapte 1-0 i Bodø

Rikke tilbake som utespiller

- I morgen har Liungen reservekeeper, og Rikke Raknes Flåten (på bildet) spiller spiss mot Arna Bjørnar i Bergen.

Det glapp etter pausen

- Det var surt å slippe inn to mål like etter pause, sa Liungens beste spiller Anja Ormåsen (19) etter nok et klart tap, denne gang 0-5 for Amazon.

Spilte jevnt med Kolbotn i en omgang

En god omgang er ikke nok. Landets beste lag, Kolbotn, satte inn småforkjøla Solveig Gulbrandsen etter pause. Kolbotn var bedre på presisjon, hurtighet og teknikk. Det skulle bare mangle når også Gulbrandsens landslagskolleger Trine Rønning og Ingvild Stensland våknet til dåd. I tillegg lyktes også årets funn, Isabell Herlofsen. På tribunen satt pappa, Kai Erik og koste seg. Det meste stemte dermed for lederlaget. Det ble stor klasseforskjell mellom lagene i siste omgang. -- Vi får ta med oss den positive tendensen til neste kamp mot Asker, sa assistentrener Hasse Svanberg. Kollega Lena Tyriberget var enig, men var naturlig nok lite fornøyd med andreomgangen.

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Har ladet batteriene

- Dette har vært en fin dugnad, sa Miriam Mumtaz ( th på bildet) etter å ha deltatt som lagleder og instruktør på Fotballskolen i dagene før den den viktige kampen mot Sandviken i morgen.

Valgte seniorlag

- Konklusjon på møtet med spillere og foreldre i går kveld ble at Lier IL vil stille med ett ungt lag i samarbeid med Amazon, Asker, sier Leif Helge Røed (på bildet), leder av fotballgruppa.

Faglig kompetente og miljøskapende

Knut Ellingsgard, styremedlem i nyopprykkede Spa/Bra, kan presentere et godt team rundt det nyetablerte juniorlaget.

Knepent tap for Sylling

- Spillerne har for lite erfaring på seniornivå ennå, sier trener Jens Bjørnå til Liernett

Fortsetter i Lier

Det er lite som tyder på Liers landslagsaktuelle spiller, Karanweer Gewal (15) forsvinner til større klubber --

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Nytt stortap for Liungen

- Vi løp ikke nok og klarte ikke å stoppe deres indreløpere, sukket trener Kjersti Thun etter at det til slutt ble hele åtte baklengs mot Kolbotn på Sofienmyr stadion i dag.

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Jentene strømmer til

-Vi fokuserer på å ha det gøy, møte gode venninner og utvikle oss som spillere, sier trener Øyvind Nilsen om den svært store interessen for kvinnefotballen i Sylling.

En sammensveiset gjeng

Det kjennetegner Syllings kvinnelag i fotball, her representert ved Heidi S Wamstad og Sidsel Skyrud (halvt skjult) i siste kamp -

Fomlet i forsvar

De første 20 minuttene og tre baklengs snøt publikum for spenningen. Røas rutine og Liungens manglende tøffhet i egen sone avslørte klasseforskjell.

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Dårlig uttelling ga Klepp seieren

-- Med den offensive uttellingen fra kampen mot Kattem (6 scoringer) og det defensive spillet i dag, kunne dette blitt stålende, sukket trener Lena Tyriberget etter kampslutt. Spillerne var ikke mindre skuffet etter at Liungen hadde vært det klart beste laget mot Klipp med sine fire landslagspillere.

Forsvarsklippe uten motivasjon

Liungens forsvarsklippe fra siste sesong, Monica Løvseth, mangler motivasjon til å fortsette i Liungen. Foreløpig har ingen andre klubber tatt kontakt med henne. Men hvor lenge varer det?

Svak talentutvikling i kvinnefotballen?

Klepptrener Knut Eriksen, opprinnelig fra Åssiden i Drammen, savner plan over kvinnefotballen i Buskerud.

Liungen foran avgjørende kamp mot Kolbotn på lørdag:

Lagleder Jan Ausland melder om full innsats etter tordagens trening i fotballhallen i Mjøndalen. Forståelig nok ble det, blant annet, lagt inn to økter med skuddtrening. – Nå må det ”gå stang inn”for oss for en gangs skyld, sier den alltid optimistiske Ausland til Lier-nett. Dorte Dalum er tilbake igjen fra Danmark og skyver Reidun Nilsen ut på innbytterbenken. Guro Sandnæs vil også spille fra start. Hege Thon må derfor slite benken fra start.