Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 269d7eef59451aeaa28c39f45979742b

Sterkt av Kurland Olsen

- Vi veksla om å dra opp til 8 kilometer, men da rykket han fra meg, sa Arne Christoffer Sand som måtte gi tapt for landslagsjunioren Eirik Kurland Olsen i Hauer`n i dag.

Eirik Kurland Olsen fra ROS var vel to og et halvt minutt foran Sjåstadværingen i mål. I motbakken etter bommen etter 8 kilometer rykka ROS-løperen .  Etter det  økte  Kurland Olsen jevnt og trutt på de andre. - Det var nok en tabbe at jeg skrapa bort klisteret på morran, sa Arne Christoffer, men han understreker at det ikke ble avgjørende om 2. plassen. - Men med et  løp som i fjor  og litt mindre glatte ski mener han at han hadde vært nærmere. Arne Christoffer har stor på
på den unge løperen fra ROS. (Bilde av de to beste i ingressen). Nå blir det en uke i Nord-Italia med familien. Han tar med skia og regner med å få trent litt med tanke på å forsvare plasseringen fra fjorårets Birkebeinerrenn. Dessverre ble det ikke start for broren Hans Erik, på grunn av sykdom.
Olympiamester Olaf  Tufte tok tredjeplassen etter Sand i klasse 31-35 år. Han var hele 4.40 etter i mål, men var fornøyd likevel  - Blir det Birken også, ville Liernett vite. - Nei, da blir det roing  på meg, svarte en blid og opplagt topproer.

Raskeste kvinneløper var Ragnhild Berking Grande fra Heming i klasse 31-35 år, Hun vant på 2.16.00. - Det er andre gang jeg går dette løpet og jeg er veldig fornøyd med arrangementet, sa hun til Liernett.

To klasseseire
Det ble to klasseseire til Lier-løpere. Haavard Nygaard fra Sjåstad/Vestre Lier vant klart klassen 15/16 år med tiden 1.48.05 , mens Vidar Eriksrud fra samme klubb vant klasse 51-55 år på 1.50.44.

Andre plasseringer for Lierløpere:

K 51-55 : Solfrid Kvemo, Sylling IF 2.50.45 ( Vinner: W.S. Hansen, NOTEAM 2.32.20)
M 15-16: Nr 7 Sondre Evjen, Lier IL  2.02.51
M 17.18: Nr 5 Erik Jansson Haverstad, Lier IL 2.09.59 (Vinner: Mats Breda, Vinn Sande 1.55.06)
M 19-20: Nr 2 Bjørn-Erik Heiberg, Sjåstad/ Vestre Lier IL 1.49.49
M 36-40: Nr. 5 Morten Kløvstad, IF Liungen 1.51.06 (Vinner: A. Eritsland, Gjestadal 1.40.02)
                 Nr 7 Rune Ek, Liungen 1.54.45
                 Nr. 15 Bård Førisdal, IF Liungen 2.01.40
M 41-45 Nr 2 Nils Ragnar Hennum, Lier IL 1.51.22 ( Vinner: Hans Petter Transet, ROS 1.51.22)
                Nr 23 Jan Erik Berg, IF Liungen 2.22.40
M 46-50 Nr 5 Jan Tore Jørgensen Liungen 1.55.04 (Vinner: Kristen Aaby, N. Sigdal 1.41.59)
                Nr 10 Ragnar Sendstad, Livsnyterne 2.01.42
                Nr 40 Johan Dahlgren S/V Lier IL 2.41.33
                Nr 40 Torbjørn Berget S/V Lier IL 2.41.33
M 56-60 Nr  2 Jon Sand, S/V Lier IL 2.09.25 ( Vinner: Espen Thorn MULTICONSULT 1.54.38)
M 61-65 Nr  4 Karsten Rugland S/V Lier IL 2. 18.07 (Vinner: Bjørn Østli, Jevnaker 2.10.38)

Dagen eldste deltaker, Karl Næss Hilsen fra Modum O-lag gikk på repektable 2.26.40 i klasse over 76 år!

Forrige artikkel:HøyredominansNeste artikkel:SV fikk smulene