Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Liungen - Hallingdal 3-2 (1-1)

Tilskuere: 80

Hallingdal var ubeseiret før dagens kamp mot Liungen. Dette var første ordinære kamp på seniornivå, og laget har slått alle i vinterens treningskamper - også motstandere fra divisjonen over. Hallingdal har ambisjoner om å rykke opp, og kom til Lier på jakt etter 3 poeng.

Liungen gikk respektløst til verks, og kampen var knapt 2 minutter gammel da de fikk en riktig idømt straffe. Den ekspederte kaptein Lene Ask Johannessen sikkert i mål. Liungen hadde en rekke store sjanser etter dette, men det var hallingdal som skårte.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Etter hvilen startet Liungen igjen best, og tok fortjent ledelsen tilbake. Hallingdal kvitterte, og kampen jevnet seg ut. Fem minutter før slutt satt vinnermålet, og Liungbanen eksploderte.

Lene Ask Johannessen var uvurderlig for liungen i dag. Hun foret medspillerne med glimrende pasninger, og bare millimeter forhindret flere skåringer. Bakerst debuterte Maria Toverud på 16 som midtstopper. Hun spilte en prikkfri kamp, og hele 3 motspillere måtte ha isposer og pleie etter klokkerene og steintøffe taklinger.

5 kommentarer

Mandag 30. april 2007 20:33: undrende
Ubeseiret? Var ikke dette første kamp i sessongen.
Mandag 30. april 2007 22:48: Rune Elven
Svaret ligger i første avsnitt. Les og finn...
Onsdag 2. mai 2007 22:53: Ralpho
Lønner seg faktisk å lese det som står =)
Torsdag 3. mai 2007 16:40: Tron Stad
Blir mye jobb om en skal lese hele saken før en svarer.
Torsdag 3. mai 2007 20:21: kåre
overbeviste ja, skåret det 3. målet på 86 min. ikke akkurat å overbevise vil jeg si!

Flere saker fra arkivet

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Trenger en seier

Samarbeidslaget Lier/Liungen, G-19, har gått på to klare tap på rad, men snur det mot Åssiden på søndag?

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Liungens framtid

Dagens loddselgende fotballjenter får stå som en illustrasjon for den nye ungdomslinja, og spillertroppen som møter Hallingdal i morgen har en gjennomsnittsalder på 19 år --

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Valset rundt med hallingene

Rikke Flaaten og Kristine Rasmussen feirer her en de seks scoringene mot Hallingdal FK som ble statister i andre omgang ---

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Selvskreven som kaptein

Etter degraderingen er det bare Lene Ask Johannesen igjen fra fjorårets nedrykkslag fra Toppserien

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Tvilsomt om Liungen rykker opp

Sesongens andre tap for serieleder Mjøndalen i kveld.

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Liungen vant mot Bingen

Damene slår tilbake.

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Opprykk i år?

Arild Juvik, assistenttrener i en av distriktets største fotballgrupper, røper optimisme etter at A-laget fra Tranby avsluttet vårsesongen med uavgjort i går kveld.

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Glapp i forsvar

Selv om Maria Toverud (her sammen med Maria Ruud) scoret, ble det nok en gang poengtap for Liungen

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Fikk rom å løpe i

Shivan Ghazi og Svein Espen Sørstad sørget for to viktige scoringer og Shivans bror Rhamin bidro også til sjanseskapende angrepsspill for Spa/Bra mot Solberg i kveld.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

Jubel i Spa/Bra

Mens Sparta/Bragerøen er klar for 4. divisjon etter seier i dag, vant Liungen 2-0 over naboklubben Lier i det som bare ble et prestisjeoppgjør

Liungen ble rundspilt av andredivisjonslag

Liungen - Eik Tønsberg 0-8

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Skandaløst av kretsen

- Åssiden burde ikke ha spilt i kretsens øverste divisjon, sier Liungens trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinnelag hadde gjort målkalas mot urutinerte Åssiden

Kamp om opprykk

Vil Audun Langaard og Liungen smile etter morgendagens kamp mot Åskolen 2?

Liungen knuste rivalen Konnerud

Herrelaget med overbevisende seier.

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Opprykk i boks

Liungen er så godt som i fjerde divisjon. Etter å ha sikret uavgjort borte mot Steinberg skal utrolig mye rart skje for at de ikke rykker opp. Steinberg – Liungen 2-2 (0-0)

Klargjør målsettingen!

Hallingdal tapte mot Moingen, og dermed røk siste sjanse for Liungen for å kunne oppleve jubelscener ved et opprykk ---

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Gikk seg til tap

Fryktelig svakt av Liungen

Det drar seg til i femte

Liungens herrelag med ny kalasseier.

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Sablet ned opprykksrival

Konnerud har ambisjoner, men fikk seg en på snørra av et meget godt Liungenlag.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Liungen nedsablet i Grimstad

Liungen fikk merke nivået i sin tredje kamp for året. Det var nok ikke tilfeldig at Amazon og Margunn Haugenes (se bildet t.h) nesten nedkjempet medaljekandidat Team/Strømmen forrige lørdag

Cuptap for Liungen

- Vi tapte for et bedre lag, sa trener Brede Nybråten etter at Liungen tapte 1-5 i for Rapid, Moss i cupen, men allerede på mandag venter nye oppgaver for kaptein Lene Ask Johannesen & co når de skal møte Mjøndalen.

Fortsatt på topp i 5. divisjon

Liungen tok med seg en forventet 4-1 seier hjem fra Numedal mot Uvdal ROV i herrenes 5. divisjon lørdag

Fortsatt toppseriespill?

Får vi endelig se et Liungen lag som jubler på hjemmebane?

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Rødt kort og poengtap

Det ble dramatisk mot slutten for Liungens kaptein Roar Hennum (bildet) og lagkameratene under femtedivisjonsoppgjøret mot Modum 2 mandag kveld

Skal du på kamp i dag?

Liungen tar i mot Fløya, og alt ligger til rette for en spennende kamp på Liungbanen. Liungen viser gryende form og har tross noen forsmedelige tap vist at de har noe på gang. En ekstra bonus i dag er at Jan Teigen er hyret inn som chearleader.

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Liungen tapte for Asker

Asker - Liungen 3-0 (2-0)

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

Økende selvtillit

Aleksander Valos scoring på fredag bidro til at optimismen hos Spa/Bra stiger før bortekampen mot tabelleder Hallingdal.

Liungen vant mot Sylling

Håndball herrer, 4. divisjon

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Nytt kalastap for Liungen

Bra med i første omgang - så sank Liungen som en stein.

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Kjemper om sluttspill

Liungens juniorkvinner har vist samhandling og tæl så langt i Gothia cup

Lovende juniorfotball

- Bra gjennomført kamp av gutta, skriver trener Preben Krogh-Jacobsen i sin rapport til Liernett etter at Lier/Liungen hadde spilt 2-2 mot Solberg i dag

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Revansjerte seg

Rikke Flåten storspilte som midtstopper, da Liungen vant igjen etter to strake tap

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.