Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

14 scoringer på to kamper

Liers juniorlag, med sju nettkjenninger hittil av tidligere Liungen-spiller Ingrid Høgseth, har hatt en lovende sesongstart

Liernett har fått rapporter fra de to første kampene fra Lars Ove Moldskred, som er med i støtteapparatet til det nystartede laget på Tranby.

ÅSSIDEN – LIER  2-3  (1-2)

Torsdag 3.mai

Lier’s lovende Jenter-19 lag tok årets andre seier på en svært dårlig Åssiden grusbane (Vi tviler på at et Gutter-19 lag ville spilt på samme bane. Det er flere en Anette Sagen som må kjempe for sin plass og sin rett).

Lier-jentene startet kampen nølende de første10 minuttene. Det var tydelig at det teknisk gode og kreative laget ikke fant seg til rette på uvant underlag. Lier presset resten av 1. omgang. Lier scoret første målet etter 12 min. Vibeke Gundby gjør en solid forsvarsjobb og gjenvinner ballen på egen banehalvdel. Hun slår en flott pasning til Kim Nguyen, som dribler av en motspiller og spiller perfekt videre til Ingrid Høgseth. Ingrid løper fra midtstopperne og satte ballen i hjørnet. Åssiden utligner til 1-1 (ved Sandra Mostervik, 30 min) etter hjørnespark. Lier tar så ledelsen 2-1 (34 min) etter et glimrende hjørnespark fra Ingrid Høgseth. Cathrine Stenmarck setter ballen i mål. Ingrid Høgseth scorer 3-1 målet på straffe etter selv å ha blitt felt (62 min). 3-2 målet kommer etter en uheldig klarering (Miriam Dalsrud, 68 min). Lier hadde mange store sjanser i løpet av kampen, og hadde et klart overtak også det meste av 2. omgang. Lagets yngste spiller Anine Oddevald (-92) hadde to svært gode forsøk. Det ene gikk i tverrliggeren og ned i bakken, og burde kanskje vært godkjent som mål.

Talentfabrikken Lier IL viste atter en gang at de har svært gode fotballspillere på mange årstrinn. Kine Hansen (-91) gjorde også en solid innsats. Ingrid Høgseth leverer som alltid og har allerede scoret 7 mål på 2 kamper.

Det var gjennomsnittlig ca to års aldersforskjell på de to lagene. Lier IL har en gjennomsnittsalder på like over 16 år. Åssiden var bedre enn Lier i luftduellene og noe tøffere i en del nærkamper. Nyttig ”tøffhetstrening” for unge Lier-damer, som ikke fikk vist frem mye av det spillet vi vet de er gode for i dag.

Trener Petter Høgseth var likevel fornøyde med alle spillerne. Det skal bli spennende å følge dette unge og svært lovende laget fremover. Dommer Jens Petter Krohn fra Sylling IF kunne slått hardere ned på noe ufint spill, men det er ikke enkelt å dømme uten assistentdommere. Ingen spillere fikk gule eller røde kort.

Liers lag (startoppstilling): Keeper: Catrine Bergan. Bakre firer: Vibeke Gunby, Elisabeth Øverli, Line Floor Ulvang og Mari Sunde. Midtbane: Karoline Moldskred, Birgitte Haanshuus, Kim Nguyen og Maria Mikkelsen. Spisser: Ingrid Høgseth og Anine Oddevald.

Kine Hansen og Cathrine Stenmarck spilte også store deler av kampen.

LIER – HOLEVÆRINGEN  10 – 1  (4 – 0)

Onsdag 25.april

Årets første kamp ble spilt i tett tåke på en tung og ujevn gressbane. Petter Høgseth’s jenter fikk likevel vist at de har brukt vinteren godt og har mye og by på også i årets sesong.

Ingrid Høgset scoret de to første målene. Maria Mikkelsen sørget for 3-0 til Lier på et flott volleyskudd fra hjørnet av 16 meteren. Stine S. Lyssand scoret fjerde målet. Lagene tok pause på stillingen 4-0. Andre omgang startet med 3 mål av Ingrid. Det siste var et flott frispark fra ca. 30 meter i krysset. Karoline Moldskred scoret mål nr 8, og Birgitte Haanshuus scoret Liers 2 siste mål. Begge var fine spillemål. Gjestene fikk et trøstemål mot slutten av kampen. Lier dominerte hele kampen, men bortelaget skal ha ros for gode forsøk på kreativt fotballspill. Fem-målsscorer Ingrid Høgseth, Maria Mikkelsen og Mari Sunde fremhevet seg spesielt i denne kampen.

NB Liernett vil følge dette laget utover sesongen

13 kommentarer

Fredag 4. mai 2007 16:47: HIHI
Liungen er bedre! det vet ALLE:)
Fredag 4. mai 2007 17:04: Åìf
Til informasjon kan de sies at samtlige baner på Åssiden for 11er fotball er stengt.
Torsdag 10. mai 2007 17:55: :)
Kine hansen er 92-spiller, og det var jo noen gutter som trente på en fin 11 bane
Torsdag 10. mai 2007 18:44: Hm
Kanskje fordi gutter satser mer fotball? Og gutte fotball er mer fartsfylt, og blir da mer morro å se på.. Skjønner Åssiden IF godt. Syntes det er usakelig av liernett å dra inn Anette Sagen inn i dette her.
Søndag 13. mai 2007 09:24: ÅIF
Igjen alle 11-baner er stengt på Åssiden. Den nye kunstgressbanen åpner forhåpentligvis meste uka. Den gressbanen hvor det ble trent på, er en bane som er beregnet til 7-er fotball. I tillegg er den så ujevn og humpete at den ikke kan spilles fotball der.
Dersom Lier sine representanter ikke ville spille på grus, hva med feks å snu oppgjøret/bytte bane til Lier sitt flotte annlegg på Tranby?
Søndag 13. mai 2007 09:26: ÅIF
I tillegg kan det sies at ÅIF G19 har utsatt seriestarten i 2-3 uker pga banesituasjonen på Åssia. Og det er flere lag i klubben som kun har spilt bortekamper pga banesituasjonen.
Fredag 18. mai 2007 21:41: Retter
Anine Oddevald, Elisabeth Øverli og Kine Hansen er alle 92-spillerene som var med.
Lørdag 19. mai 2007 01:12: HmmmM
til retter: Hvem bryr seg om dem er 92 eller 91? CARE!
Torsdag 24. mai 2007 21:03: ehm
Flere bryr seg! Ett år med trening kan gjøre veldig mye.
Fredag 25. mai 2007 17:05: Care
Er så likegyldig.. er ingen som bryr seg om damefotball uansett.. CARE!
Fredag 25. mai 2007 20:39: smb
Skjerp deg a! Bare fordi du er så likegyldig til alt, betyr ikke det at alle andre er det.. Herrefotball er kanskje mer populær enn dentefotball, men fortsatt ingen grunn til å tro at INGEN bryr seg om damefotball.
Lørdag 26. mai 2007 01:16: Care
I allefall fåtall som bryr seg om damefotball.. er en grunn til at herrefotball blir mer sett.. er jo trossalt høyere nivå.. og mer fart og spenning.. 1.divisjon kvinner hadde tapt masse for ett 7.divisjons herrelag.. Det sier sitt.. Jeg er ikke noe motstander av Damefotball.. men syntes det ikke er veldig spennende.. dårlig teknikk, samt dårlig tempo = kjedelig fotball.. og hvem bryr seg om disse jentene er 91 eller 92?
Tirsdag 5. juni 2007 18:07: Lier fan<3
Liungen er ikke bedre når det gjelder damefotball. Det vet ALLE=) a- laget gikk jo nesten i oppløsning, og består ikke av gode spillere. spillerne får ikke lønna si engang jo=P

Flere saker fra arkivet

Fornyet tillit til Ingrid Høgseth

Tre mål og fin innsats i cupkampen på tirsdag ga Tranbyjenta plass på laget mot Fløya, Tromsø i morgen.

Liungen lett videre i cupen

Endelig var det noe å glede seg over igjen, da Liungen vant hele 7-0 med talentfulle, tremålscorer Ingrid Høgseth som kveldens mest positive spiller.

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Nytt tosifret tap

Liungen viste framgang i første omgang, men klasseforskjellen ga Trondheims-Ørn lett spill.

- Ikke viktigst å vinne

Det sa Ingrid Kleberg Halvorsen som var keeper på Liungen jenter 7-8 under helgens Liungen Cup.

Lier IL satser på jentefotball

Fra kommende sesong stiller Lier IL med junior 11-lag for jenter, og tidligere trener for Team Liungen, Petter Høgseth (på bildet), står ved roret.

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Nærmer seg kretsmesterskap

Lier IL s J-14-lag vant den avgjørende kampen mot Liungen onsdag kveld

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Uavgjort for Sjåstad Vestre/Lier J16

Sjåstad Vestre Lier spilte 2-2 mot Vikersund

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Ingen god fotballuke

- Prestasjonene vil nok variere, sa Lier IL s trener Hans Petter Fuglerud (her tv) før serieåpningen. Det unge lagets tap mot Åssiden viste det i stor grad. Og på Stoppen ble det et nytt tap for Spa/Bra -

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

Sparer fire spillere

Både Miriam Mumtaz (på bildet), Kathrine Nydahl, Anneli Ingebo og Marthe Kvaale, alle med småskader står over årets siste hjemmekamp mot serieleder Trondheims-Ørn, men er nok klare igjen mot Klepp neste helg.

Liungen foran to viktige kamper

Etter stortapet mot Arna Bjørnar i helga, blir det svært viktig for Liungen (her representert ved u-landslagsspiller Kristin Jonvik) å revansjere seg i de neste to kampene.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

NM-sølv til liungjenter

Fotballfinale etter en flott sesong for disse spillerne (fra venstre) Celine Granli, Mie Kofoed Elvestad, Ingrid Lian og Silje Tufteland Moksnes.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Fin stemning på serieåpning for jenter-16

Smil og god stemning på både på og utenfor banen. Sylling/Liungen vant 5-0 over Sjåstad i J-klassen i en fairspillende kamp. Alder og erfaring avgjorde nok mye. Bortsett far d0e første 5-10 minuttene og i små perioder hadde Sylling/Liungen god kontroll. Noen av scoringene kom etter fint spill.

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Rundspilte Mjøndalen

Jentefotballen er på klar fremmarsj i Lier, og i går var det Lise Caspersen (på bildet) og Liungen J 14 som stod for en flott sesongdebut

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Elendig 1. omgang ødela

- Det sliter veldig på motivasjonen og gå av banen med 0 poeng, sa en tappert smilende målscorer, Miriam Mumtaz (på bildet) etter å ha kommet seg litt etter skuffelsen og tapet 2-4 mot Klepp.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Spolerte sjansene

Lier G 19 Anders Fossen Nilsen (på bildet) var svært skuffet etter kampen mot Åssiden i kveld.

Gode og heldige

Liungens J-14 lag var veldig fornøyde etter sin 1-0 seier mot Norderhov

Sylling IF J13 jublet i Ekneshallen

Sylling IF J13 vant over Solberg 21-14.

Spennende unggutter

- Vi er på riktig vei, sier spillende trener Kristian Bye-Andersen (på bildet) etter den svært lovende treningskampen mot Solberg i helga.

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

- Tok det som treningskamp

- Jeg tok det som treningskamp, smilte Liungens unge angrepsspiller Eirik Green (17, på bildet th), scoret sitt første mål på A-laget på straffespark og det hele 10- 0 over DRIM torsdag kveld.

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Første stikk til Lier

Liers Thomas Køllersen (tv på bildet) var en scorerne, da Lier slo Spa Bra 5-2 på kunstgressbanen onsdag kveld.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Nok et KM til Lier

Liers IL s J 13-lag ble også kretsmester på søndag

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

God kamp, tross tap

Liers 94-lag tapte 4-6 for Holmlia i Adidascupens kvartfinale på Tranby i dag

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

På toppen i Buskerud

Liers Ragnhild Hennum (th) og Liungens Agnes Skogmo kan begge være storfornøyde med årets sesong, der deres lag nok en gang har vist at de er blant de beste i sine årsklasser.

Håndballfest med opprykk

- Herrelagets opprykk gjør at Sylling IF som eneste klubb i Buskerud kan skilte med både dame- og herrelag i 3. divisjon, konstaterer håndballbas Arild Haug.

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Liungenjentene ser oppover

Agnes Skogmo og jenter 15 gjorde seg bemerket under et meget vellykket treningsforhold i Spania --

Marthe klar mot Klepp

Liungen fikk frigitt keeper Marthe Kvaale (på bildet th) til den svært viktige hjemmekampen mot Klepp lørdag ettermiddag.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Flott bandyinnsats

Det ble seks seire av sju mulige for Spa/Bras unge bandygutter under helgens KOSA-cup i Bærum

Knepent tap

Liers trettenåringer scoret fire mål, men det var ikke nok ---

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

Glenn Solberg og DHK i ny E-finale

Dhk med Liung Glenn Solberg på laget er i Europa cupfinalen

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Talentene forsvinner?

Ingrid Høgset er en av flere i rekken av talenter som forlater Liungens 1. divisjonslag.

KM til Lier J 19

- Brede Nybråten (på bildet) og Helge Midttun har gjort en utrolig bra jobb for klubben og for jentene, sier styremedlem i Lier IL, Jon Oscar Hennum.

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Historisk fotballkamp

For første gang i historien er det blitt spilt seriekamp med et lag sammensatt av spillere fra Sylling og Sjåstad.

Framgang defensivt

- Liungen gjorde det vanskelig for oss i 1. omgang, sa Hege Riise (37), Team-Strømmens spillende assistenttrener etter at laget hennes omsider sikret en 3- 0 seier.

Slo Odd i serieåpningen

Trener Johnny Pedersen (bildet) kunne smile etter at Lier G 16 vant 3-2 i første kamp i Interkretsserien

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Jentespillere i toppoppgjør

Lier IL s kaptein Heidi Ellingsen (tv) var nok mer fornøyd enn Liungens Cecilie Ellingsen etter kampen i går.

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Fornøyde liunger

Cupgeneral Ingrid Brandt og leder av IF Liungen, Christian Aakermann kunne bare smile sammen med de lokale spillerne Andreas England Gjerlad og Maria Bjørnstad etter helgas fine cuparrangement.

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Kjemper om sluttspill

Liungens juniorkvinner har vist samhandling og tæl så langt i Gothia cup

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Lover godt for framtida

Liungens J-14 lag tapte dessverre kvartfinalen i Drammens Cup i dag, men har all ære av innsatsen i helga

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

For mange baklengsmål

Feil bakover på banen felte Sylling i går. Kristian Capellen scoret to, men det var ikke nok.

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Tidenes yngste debutant?

Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen debuterte på landslaget i fjor og nærmer seg en ny debut i år --

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Sylling videre i Norway Cup

Målscorerne, Mathias Helgesen (tv) og Steffen Sutherland, sørget for at det blir en ny kamp i morgen.

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Skapte lite

Liungen skuffet i den avgjørende kampen, og Grand rykket opp etter en taktisk bedre gjennomført kamp.

Strålende åpning

Slik jublet Sylling G 14 etter storseieren i åpningskampen under Norway Cup. Og Lier G 12 scoret 10 mål i åpningskampene.