Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Ukjent nummer

Når det piper i telefonen

Tidligere i dag oppdaget jeg at noen hadde ringt meg. Det var hyggelig, tenkte jeg. Nummeret fikk ingen bjeller til å ringe. Som den høflige karen jeg er, ringte jeg tilbake.

I den andre enden traff jeg på en automatisk telefonsvarer. Den opplyste om at jeg var oppringt av en telefonselger. Jeg brukte ei snau krone på å lytte til en pokkers så irriterende telefonsvarer, og jeg er forbannet.

Ikke bare har jeg reservert meg opptil flere ganger. Jeg har i årenes løp plaget og kjeftet ned alle telefonselgere etter noter. Naturligvis vet jeg at det sitter uskyldige arbeidstakere i den andre enden, men det er slik jeg ser det en frivillig sak å jobbe for Satan. Som den tvers igjennom urgode kjernekaren jeg er, har jeg all mulig rett til å tråkke på djevelyngel og andre medløpere, whenever det måtte passe meg.

I det siste har antall telefonselgere økt. Mange reserverer seg, og telefonselgerne klynger seg til oss som sitter igjen. Jeg har også reservert meg i huet og rævva, men det hjelper ikke. Jeg får adrenalinkick av telefonselgere, og tømmer ukritisk all min vrede over den stakkars smådjevelen som måtte prøve å ringe. Nå er vi oppe i 3-4 i uka. For ordens skyld har jeg aldri kjøpt noe på telefon, og ikke kommer jeg til å gjøre det heller.

En gang hadde jeg en ide om at det verste jeg kunne gjøre mot disse parodiene på ærlig arbeidskraft, var å dra ut tida. Jeg lot samtalen vare og vare, og når salgstalentet skulle avslutte handelen, svarte jeg kort og godt nei, nei og atter nei. Planen var å bli svartelistet. Det klarte jeg ikke.

Problemet slik jeg ser det, er ideen om at man setter et salgsmål, og når det uansett. Man tenker på et tall, og oppnår resultater koste hva det koste vil. Jeg tror vi alle er generelt negative til telefonsalg, men ettersom det er så mye av det, er det sikkert noen som gir etter.

Nå skulle jeg egentlig kommet med en dyp konklusjon, men det klarer jeg ikke. Jeg ønsker bare å komme meg vekk fra telefonterrorister og andre blodugere. Kan jeg få slippe å forholde meg til kapitalismens håndlangere – de som tror verden dreier seg om oppnådde salgsmål og kortsiktig suksess. Tydeligvis ikke. Jeg plager stadig sokkeklubbverveassistenter og takker nei til kriminalposten flere ganger i uka.

Jeg innser at fred og ro er en utopi. Kanskje burde jeg gå til anskaffelse av lykkepiller og glise meg igjennom en ny runde med mislykkede salgsargumenter?

HUMORKLAUSULEN:

Denne teksten er ment humoristisk, og må på ingen måte kommenteres som et seriøst saksinnlegg. Man kan naturligvis kommentere hvorvidt man føler teksten er treffende, morsom, eller om den vekker følelser som avsky og eller muligens hat.

8 kommentarer

Tirsdag 15. mai 2007 09:49: Harry
Je mistenker nå at det er slik at dom går i telefonkatalogen før å finnja følk å "plage" je. Har sjøl reservert mæ, mæn det kå'mmer fleir talatuter frå diverse sæljere hør måne' håkke såmm. Har hatt reservasjonen i fleir år, menm dom gir sæ itte. Det er mektig irriterende! Har je sagt neggu så meiner je neggu! Vil je ha et produkt så kan je fint sjøl kontakte firmaet å be om å få kjøfft dætta!! Og itte nukk me' at dom ringer på hjemmetelefonen, dom fræsster forsine mæ au på mobilen og nå'ån gonger me' tekstmeldinger au! Je har i alle fall fått meir hæll nukk ta telefonselgere og dom såkalte mulighetene tell å reservere sæ.
Tirsdag 15. mai 2007 10:25: Katrine
Det hjelper dessverre ikke å resververe seg nei... Når du konfronterer dem med det faktum at du har reservert deg, sier de ganske enkelt "ååh... men du skjønner at du har ikke reservert deg mot akkurat dette humanitære forholdet, det er sikkert kommersielle forhold du har reservert deg mot". Nei, tenk det har jeg ikke! Jeg har reservert meg mot alt, sier jeg da. Og da blir de så forståelsesfulle og lover å aldri ringe meg igjen. Som regel holder det i 2 uker...
Tirsdag 15. mai 2007 13:59: Truls Strømkunde
HA - HA - HA. Humor, og ikke minst humør i hverdagen er godt for helsa og herder kropp og psyke, ha - ha, telefonselgere! Personlig sier jeg bestemt nei etter en hyggelig samtale, hvis jeg har tid. Det vet jeg at selgeren ikke har.
Men beklemmet medgir jeg at jeg venter og venter på oppringing fra en behagelig dame med Arendalsdialekt som ville ringe senere med sitt telefontilbud. I ventetiden sier jeg nei til alle, ha - ha.
Tirsdag 15. mai 2007 15:15: Anne J.
Hei.

He he morsomt og gjenkjennende! :O)

(En absolutt lite morsom og irriterende plage).

Hilsen reservert.
Onsdag 16. mai 2007 14:58: DK
Jeg skulle ha ledd om det ikke var for at det er så irriterende som du skriver. Tenk om det ikke var virkelig, ja da skulle jeg ha trukket på smilebåndet over den kjipe situasjonen du beskriver. Dessverre så er det faktisk akkurat slik jeg opplever det. Rundt 4 telefoner i uken, på et år begynner det å bli ganske mange.. Jeg har forsøkt å være hyggelig, jeg har forsøkt å være spydig, jeg forsøkt med kreative forsøk. Men ingenting nytter. Det har nå gått så langt at det har begynt å gå på nervene, jeg vurderer derfor å kvitte meg med telefonen på bakgrunn av den plagen det er. Det er litt synd i grunn for jeg har mottatt to telefoner hvor liv kunne potensielt ha gått tapt. Uten telefon i huset vet jeg ikke hvordan det ville ha gått. Jeg har ikke bestemt meg enda bare så det er sagt, men vurderer å si opp abonnementet.

Jeg håper virkelig organisasjoner tar å revurderer oppsøkende salg/markedsanalyse/annet per telefon, for det kan som nevnt over ha langt større konsekvenser enn det at det er voldsomt forstyrrende. Det spiller ingen rolle om man har hyggelige selgere og gode rutiner, man trenger seg fortsatt på privatpersoner og er følgelig på lik linje som dem andre. Det finnes andre måter å nå frem på, så vær så snill å benytt mindre forstyrrende metoder i stedet.
Onsdag 16. mai 2007 18:37: Magne Jernilden
Kanskje dette er en måte å takle de på? Verdt et forsøk, last ned lydfilen og hør (mp3) Svært underholdende!
http://www.s-anand.net/Telemarketer_in_a_murder_investigation.html
Fredag 1. juni 2007 13:05: KH
Bare til opplysning så er det slik at hvis du er eller har vært kunde den siste tiden så kan de ringe deg for kundeoppfølging. Noe som er gangske innlysende for de fleste som blir oppringt. Du har selvfølgelig dem som har reservert seg mot å bruke hode...
Torsdag 5. juni 2008 23:06: Kinder egg
det er vel ikke verre enn å IKKE TA telefonen? Er det? Eller å avvise anropet når det ringer upassende? Også det med den AV og PÅ knappen på telefonen? Jeg for min del tar aldri telefonen når det ikke passer uansett hvem som ringer - ukjent nummer eller samboeren. Men så var det denne nysgjerrigheta da hos folk; oi, noen ringer:) Noen vil snakke med meg:) Du tar av røret og hører det er en telefonselger, eller telefonintervjuer og blir drittsur. Føler kanskje at resten av dagen er ødelagt? Da har du sannelig problemer. La dagen bli ødelagt pga en selger eller intervjuer på telefonen. Jeg selv har aldri, og kommer aldri til å jobbe med noe sånt selv. Selv lytter jeg på alt den personen sier når han/hun ringer men avviser høflig etterpå og ønsker lykke til videre. Men tenk litt da folkerns. Det er faktisk noen som gjør jobben sin. Ikke noen som prøve å ødelegge livet deres eller dagen. Visstnok har det vært prat på å forby telefonsalg, men det vil si å legge ned en arbeidsplass bare fordi noen mener de jævla telefonselgerene ringer hver dag. Drit i å ta telefonen da vel hvis det er ukjent nummer. Verre er det ikke. Jeg selv tar aldri telefonen ved skjult nummer f.eks. Skjerp dere folkens!

Flere saker fra arkivet

Noen er født heldige.

Her om dagen hadde jeg flaks. Telefonen ringte og en stemme i den andre enden fortalte meg at jeg hadde vunnet. Endelig var det min tur!

Mange baller i lufta

- Noe av det verste jeg vet er utpregede nei-mennesker med "vondt i vil-ikke`n", skriver Rune T Berg i ukens petit.

Janteskolen – kampen mot tyggegummien.

Ukens petit ved Rune Elven

En dag jeg våknet var Lier-nett vekk.

Jeg har gjort det til vane å ta en tur på nettet mens jeg drikker morraskaffen. Startsiden min er naturligvis Lier-nett, man må ta med de treffene man kan få. Det som møtte meg denne dagen var ei feilmelding. - Ikke nå igjen, tenkte jeg – kanskje litt bortskjemt etter noen måneder uten problemer av noe slag. Det skulle vise seg at vi hadde problemer så det holdt.

Kommer tid, kommer råd

Jeg sitter i skrivende stund på Praha internasjonale flyplass. På grunn av en ganske smal smak i reiser, har jeg det med å havne her. I skrivende stund er jeg p (...)

Det gode forbildet

Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, reporter i ukebladet Hjemmet

Vi trenger deg!

Mange mennesker er i dag involvert i Liernett. Vi ønsker fortsatt å knytte til oss engasjerte sambygdinger - hva skal til for å få med deg?

Vedlikeholdsfella

Ukens petit er av Rune Elven

Tranby blues og rock 2003

Ikke vet jeg hvor mange som hadde møtt fram i kantina på Kværner, men noen hundre var det. Anledningen var Tranby blues og rock 2003. En gang i året flytter bluesklubben ut av Tranby pub, og inn i kantina på Kværner. Kantina rommer ganske mange, men så vidt jeg kan forstå var det rimelig fullt i går kveld.

”Don’t die”

Ukens petit er av Rune Elven

Underholdningsbehov

Ukens petit av Rune Elven

Bussturen

"Skriv om oss da". Det var oppfordringen ukens petitskribent, Rune T. Berg, fikk for en tid siden ---

En politiker blir til

Man kan tenke seg en person, mann eller kvinne, spiller ingen rolle, som er samfunnsengasjert, og vil gjerne være med på å gjøre vårt samfunn bedre.

Uglen ingen ville hjelpe

Igår var en ganske vanlig søndagskveld. Helt til vi tok med hunden vår Nero og skulle kjøre til Reistadlia for å gå en tur på linja før Robinson begynte på tv´n.

Playboy for jenter på sju og nedover.

Det første jeg så da jeg kom til Lierdagene var en bod som solgte topper for småjenter med playboy- motiv. Toppene som var i størrelse 5-7 år var utstyrt med playboy logo og teksten hadde i følge selgeren ingen ting med mykpornobladet å gjøre.

737

Vi snakker ikke om fly, men om at Liernett snart fyller 3 år. Hva er status så langt?

- Unnskyld, hvordan kommer jeg meg til Lierbyen?

KOMMENTAR: Kollektivtrafikken i Lier er ikke lett å forstå seg på for reisende som kommer med tog.

Line Baugstø på Tranby skole

Denne gangen har vi ikke den tradisjonelle reportasjen fra besøket, men går rett på intervjuet. Tradisjonen tro er det laget av Kjersti Sofie Løvåsdal Halvorsen fra 9. klasse på Tranby.

Karrierevorta

Ukens petit av Ingvild Prytz Lerberg

Nektes adgang til kulturarrangementer?

Svar til Anita Drevdal og hennes kommentar til saken om St. Hallvardspillet 2008

Reservert for gående

KOMMENTAR: For bilister er ikke Kjellstadkrysset og nærmeste omgivelser spesielt vellykket. For gående er forholdene en katastrofe.

Marathonmannen/ skomaker bli ved din lest

En gang skulle jeg løpe marathon...

Deadline

Om oss som sitter inne i finværet.

Hummer og kanari

Noen ganger er det vanskelig å se retningen for bare saker.

Umulig å sammenlikne forskjellige kommuner

Dette skriver rådmannen som svar på oppslagene om hvor lite penger Lier bruker på pleie og omsorg pr. innbygger.

Hvor starter køen?

Noen tanker rundt fletting.

Når mor klikker

Ukens petit er av Siri Walen Simensen, Egge, journalist i ukebladet Hjemmet.

Menneskeverd er vel et begrep de fleste voksne burde kjenne

Min søster, Inger, fortalte en gripende og forargende historie i dag. På en bytur, tidlig på ettermiddagen, fikk hun øye på en eldre uflidd mann, som lå og kavet på brosteinen og prøvde å komme seg opp på en benk.. langbuksen var iferd med å sige ned, men han klarte ikke å dra den opp selv.

Moro med tall, eller?

Hva kan du gjøre med 2000 000 000 000 kroner ?

Og engler daler ned i skjul.

Jeg sitter med en varm kopp kaffe og nyter noen grader minus, mens jeg tenker på det som kunne vært.

Varmt nok

Da jeg mønstret av Liernetts bakerovn etter Lierdagene, trodde jeg det verste var over.

Fjolls til fjells

- Hva i all verden er den greia med å dra til fjells midt på våren? Det spørsmålet stiller vår gjesteskribent Elisabeth Thomte Edvardsen.

Minneord: Stian Søderholm

Det vil alltid være en stol som står tom når familien samles ---

Tunge dager i Liungen

Inntektene fantes ikke – nå kommer regninga.

Dagbok fra vinterferien

Ukens petit av Thorvald Lerberg

Folkeaksjonen mot sykkelstier.

Ukens petit av Rune Elven – igjen.

Gjør Europark narr av folk?

Europark ber folk lese baksiden, men det er ikke lett. Hva slags kvalitetskontroll har Europark? Burde Lier kommune, som eier plassene, reagert for lenge siden?

Vinterlykke

- Trikkeskinnene ligger foran meg og glinser i den glitrende sola, skriver ukens petitskribent Rune T Berg.

Tør du ta sjansen?

Du får takk hvis du forteller en medtrafikant at han risikerer parkeringsbot, men si ikke noe hvis han nesten kolliderte, hevdes det i ukens petit.

Mesta fremskritt.

Overgangen fra industrisamfunn til kommunikasjonssamfunn har gått som smurt. Da jeg var ung var store deler av norsk næringsliv statseid, nå er det de nye popstjernene – finansakrobater og børshaiene som eier Norge. Jeg skjønner ikke hva jeg sitter igjen med, men nå er jeg en gang relativt enfoldig.

Uhell hindret topp 10

ATV-kjøreren Tor-Erik Wam fra Lier stilte til start i EM i Randers i helgen, for å teste seg mot europaeliten -

Til deg som konfirmant

Ukens petit dedikeres til deg du lierkonfirmant --

Thank you very much

Ukens gjesteskribent er Elisabeth Thomte Edvardsen.

Lier – ei historisk skattekiste.

Lier har ei lang og relativt ukjent historie. Man vet ikke nøyaktig når folk bosatte seg her, men det er enighet om at det er lenge siden. Det kan bevises at det var bosetting i Lier rundt år 500, men mye tyder på at det bodde folk her langt tidligere.

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Kloakkstank eller spor av fremmedfrykt?

Liernett kommenterer planutvalgets behandling av ventemottaksaken.

The twilight zone

Noen mennesker vandrer fra sted til sted. Noen ganger forlater man den frie verden og går inn i et alternativt parallelt univers. Beveger vi oss inn i en slags twilight zone, eller er den internasjonale sonen på flyplassen like virkelig som verden utenfor?

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Åpen scene på fredag den 13.

Åpen scene ble arrangert i Lierbyen fredag den 13, og Lier-nett stakk innom. I underkant av 100 tilskuere ble servert en konsert av vanlig god kvalitet, og alle var tydelig fornøyde.

Plastsøpla flyter --

- Er det meningen at alle skal tre plasten gjennom et lite hull på returpunktene? spør en leser av Liernett, og Renovasjonsselskapet svarer på henvendelsen --

Ja vi elsker en god diskusjon.

Noen mener man bør forby muslimske jenter å gå med slør. Dette er for å frigjøre dem det gjelder, sies det. Samtidig er det ikke mange som bryr seg om at folk går med satanistiske symboler på jobben eller skolen. Skal vi forby alle religiøse symboler i for eksempel skolen – eller gjelder dette bare de som hører til en religion vi oppfatter som undertrykkende?

Verden er ikke den samme lenger

Jeg la meg utenfor Schengen, og våknet opp godt innenfor. Snakker om dårlig vakthold.

Vi dummer oss litt ut fra tid til annen

Vi er i ferd med å avslutte saken om ventemottaket. I vår dekning av saken har vi fått til dels sterk kritikk – noe absolutt berettiget.

Fortid og fremtid på en gang.

Lier-nett har på mange måter ferie, men vi hviler ikke. I dag har jeg laget reisebrev fra Balkan. Verden går fremover og det er i dag mulig å oppdatere Lier-nett, på ferie i mørkeste Øst- Europa. Her hvor fortida på mange måter møter framtida sitter jeg og skriver rett inn på nett. Er det ikke fantastisk?

Betraktninger om amatørkultur, amatørpolitikere og amatørjournalister

Debatten raser på Liernett, en fin anledning til å hente fram kanonene og skyte en spurv til jorden, skriver Rune Elven i sitt leserinnlegg

Åpent møte om skole.

Kultur, oppvekst og undervisningsutvalget i kommunen holdt åpent møte i aulaen på Sylling skole. Dette kunne ha blitt omtrent så kjedelig som det høres ut, men i stedet ble det ganske interessant.

Dramatisk ATV-løp

Liungen Tor-Erik Wam ble kastet av kjøretøyet etter en kollisjon i det danske mesterskapet.

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Sviktet av alle

Den lille gutten Christoffer Kihl Gjerstad ble mishandlet til han døde av sin stefar (A-magasinet Aftenposten 17. april 2009).

Tanker ved sommerens slutt

Ukas petit er skrevet av Rune T. Berg

Hvordan lage nyheter av ingen ting?

Oppskriften for ei suksessfull mediebedrift.

Vi som leste Vesaas

Slåttonn på Bygdetunet

Siri i sentrum

Er tradisjonell senterpartipolitikk bra for lierbonden, eller er det slik at landbruket i dag drives best av folk med røtter i næringspartiet Høyre? Før vi går videre: Bør Lier ha sitt eget kulturhus?

Ukas petit er skrevet av Rune Berg, Tranby

Bokormen vs. musa; hva & hvem vinner?

Julen - mange barns mareritt

Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, Egge, reporter i ukebladet HJEMMET.

Om tid: 31.01.2004

Tonje Enger kommer med neste bidrag i serien UNG PENN. Tonje er elev i tiende klasse ved Sylling skole, og presenterer her ei novelle med en noe absurd vinkling på temaet tid.

O jul med din glede og kjærlighet

Gjesteskribent på julaften er Rune Trolsrud Berg.

Kvinnen på eggen

Ukens petit er skrevet av Gunnar Langsrud, Beito

Nei til pol i Lier

Maxi-petit av Thorvald Lerberg

- Du har neppe hørt om Clifton, Texas

I løpet av noen tiår utvandret 860 000 nordmenn til Amerika, de alle fleste som økonomiske flyktninger, skriver Knut A. Andersen, som i ukens petit stopper på en kirkegård langt inne i Texas ---

Valg - sinnets suverent største sysselsetter

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

I Monsens fotspor eller omvendt.

Etter at NRK viste Lars Monsen overleve i Femundsmarka har det krydd av Monsenkloner i nasjonalparken. Sommerferievillmenn har formelig flommet inn i marka, og lokale turgåere sier at det på det verste har ligget oppunder 10 Monsenkloner i telt ved Røas utløp.

Lev med og i tiden

Ukens petit er ved Rune T. Berg

Provosert av arroganse

En av Liernetts lesere mener det er kapitalismens krefter som råder ved Everket, og at det ikke er en lokal servicebedrift. Lier Everk svarer her på kritikken.

Rock on the top of another Rock

For tre år siden ble kunstnerne Fishli & Weiss engasjert av Statens Vegvesen.

Ikke noe med sex å gjøre

- Tenk om jeg kunne bedt henne med på skitur, skriver ukens petitskribent Gunnar Langsrud på Beito.

Positive opplevelser

Lier IL s unge dommer Cathrine Bergan har høstet masse positive erfaringer i Norway Cup

Nyttårsshampoo

På tide å finne fram flaskene og rakettene.

Spisse albuer

Ukens petit er ved Svend Asbjørn Sylling

Bygdeborgen på fosskollen – egentlig en bygdeborg?

Som ett av kun fem kulturminner i Lier har bygdeborgen på Fosskollen en viss betydning for hvordan vi tolker fortiden. Det antas at folk fra sør i Lierdalen bygde en festning her om lag år 600 etter Kristus, og at denne beskyttet folk mot ytre fiender på slutten av den urolige folkevandringstida. Er dette egentlig bare spekulasjoner, eller kan man med sikkerhet si at det har ligget en bygdeborg her?

Jan Kjærstad på Tranby

Oda Kyrkjerud, 10. klassing på Tranby med dypintervju av forfatteren

Vil flytte Lierelva 25 meter

Møt opp med bøtter og spann.

Min samboer og jeg

Ukens petit er ved Sindre K. Nordengen, videregående student ved medier og kommunikasjon på Norloff mediagymnas

Legevakta i Drammen

For noen år siden, så fikk kommunestyret i Lier den glupe ideen at man skal skulle nedlegge legevakta i Lier, og heller gå over til at man skulle bruke legevakta i Drammen.

Veien mot Utopia

Mange isolert sett god beslutninger, gir ikke nødvendigvis en god helhet.

Fra Lier til tinderangling i Jotunheimen

Folk i fjellet er så glad i gamle mennesker, sier Kari og Gunnar Langsrud. De flyttet fra Sylling i fjor, da Kari ble pensjonist. Så er de ikke noen vanlige pensjonister. Friluftsentusiastene elsker tinderangling. De bestiger topper i Jotunheimen. Fra sin praktfulle restaurerte bolig i fjellbygda Beito har de utsikt til flere av toppene

Kulturkutt!

For alle som har stått på for Kulturskolen de siste åra, må meldingen fra rådmannen være en skikkelig nedtur. Det tok lang tid å overbevise politikerne i Lier om nødvendigheten av Kulturskolen, og det skulle mye pedagogikk til for å få forklart støtteordninger, forbindelsen til staten og foreldrenes rolle.

- Robotene kommer

Ukens petit er ved Svend Asbjørn Sylling

Ikke stem 12. september

Det gir ingen mening å stemme, for hva vil vel èn enkel stemme kunne gjøre?

Borgerplikt

Ukens petit er ved Truls Hallingstad, pensjonist, Nordal

Kongene av Lierelva.

Ingen kjenner Lierelva som Tom Erling og Bjørnar. De to siste dagene har de svømt og padlet fra Dammyrdammen til Crossbanen ved Fugleruds gartneri.

- Jeg tror dette blir bra.

Det sier Ingunn B Sørum, Liungens storscorer i norsk toppfotball, om klubbsammenslutningen. Men det er også flere skeptikere innen lierfotballen.

Nådde ikke målsettingen

17-årige Tor-Erik Wam reiste forrige helg til lag-VM i Slovakia med ambisjoner om nok en plassering både for seg selv og lagkameratene.

Norsk gullgodhet

Ukens petit er ved Rune T. Berg.

Vil du også være en lytter? Prøv Kirkens SOS.

”Og det som tiltaler meg aller mest med Kirkens SOS-telefon, er at den bemannes av vanlige menn og kvinner som sitter der og gjør så godt de kan. Gratis, på sin egen fritid.” Ingvar Ambjørnsen om Kirkens SOS.

Fornøyd med annenplassen

Men ATV-kjøreren Tor-Erik Wam fra Lier var ikke fornøyd med fjerdeplassen sammenlagt etter at det åpne danske mesterskapet ble avsluttet med siste runde i helga.