Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

0-2 Marius Vilhelmshaugen
1-2 Bødalen
2-2 Bødalen (straffe)
2-3 Kent Hermansen

Etter at trenerteamet Osa og Golmen for et par uker siden hadde spionert på Bødalen - Kongsberg2, var Spa/Bra forberedt på at dette kom til å bli en knokkelkamp. Dette viste seg å stemme. Kampen var preget av mange og harde dueller, en drøss av frispark og mye kjefting.

Spa/Bra åpnet best i medvinden laget hadde i første omgang. Laget skapte en del brukbare sjanser og fikk til en del spill, men de store sjansene uteble. En halvtime ut i første omgang kommer Svein Espen Sørstad spilte seg fint fri på dødlinja og fikk spilt ballen inn, der Martin Wøien Gilhuus kom først og ballen suste i mål. Bødalen spilte mye på tvers, noe som passet Spa/Bra bra da man rakk å finne sine formasjoner. Bødalen imponerte tidvis med fine overganger og gode dødballer, og ved et par anledninger var de svært nærme utligning, blant annet var Rune Berge inne i stanga og Vikram Gupta reddet en ball på streken. Omgangen ebbet likevel ut med ett måls ledelse til bortelaget.

2. omgang startet veldig bra for Spa/Bra. Jelo spilte flott gjennom Sveini Espen Sørstad , han fant Marius Vilhelmshaugen som smalt ballen via en Bødalenspiller inn i keeperhjørnet. På denne tiden så det ut til at Spa/Bra hadde full kontroll på kampen. Bødalen kom imidlertid mer og mer med utover omgangen og var flinke til å komme seg rundt på kantene. Etter ca 20 minutter snapper en Bødalenspiss en dårlig avklaring fra Spa/Bra og setter kontrollert inn 1-2. 10 minutter senere kommer en Bødalenspiss seg fri, blir felt og klart straffespark. Straffesparket satt Bødalen enkelt i mål. Etter dette kjørte Bødalen kampen og det lå enda en hjemmescoring i luften.

I kampens aller siste sekunder slår Ivar Rolfstad en langpasning fra midtforsvaret opp mot Kent Hermansen. Han drar seg inn fra hjørnet av 16 meteren, runder av et par Bødalenspillere på vei innover og banker ballen i nettaket fra hjørnet av femmeteren! Utrolige gledesscener utspiller seg både på banen og på Spa/Bra benken. Bødalen tar deretter avspark bare for å oppleve at dommeren blåser av kampen.

Spa/Bra vinner mot et godt Bødalenlag og står med full pott og 12 poeng etter fire kamper. Dette lover godt for fortsettelsen. Neste kamp er allerede fredag 25. mai kl 1900 borte mot Nærsnes/Åros på Nærsnesbanen.

Fotball Spa/Bra

3 kommentarer

Torsdag 24. mai 2007 23:19: Vidar B.
Artig at Spa Bra har fått slik en bra start. Og gøy at Marius har funnet seg en ny klubb! Lykke til gutter ! Ellers stor honnør til Eleven & co som dekker Spa Bra,Lier ,Sylling og begge Liungenlagene på en storartet måte :-)
Fredag 25. mai 2007 09:34: Fotbølla
Når får vi se Liernett Cup bli arrangert for første gang?
Kan ikke Liernett arrangere en uformell firelagsturnering med herrelagene til Lier-klubbene?

Hvert lag spiller tre kamper av 45 minutter en lørdag i august etter dette oppsettet:

Fredag 25. mai 2007 23:27: Spa Bra Supporter
Spa Bra stormer videre, og vant i kveld 8-0 på bortebane (mot Nærsnes) - well done boys!!

Flere saker fra arkivet

Spabra inntok tabelltoppen

Vant over Bødalen

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Full pott etter to kamper

Spa/Bra hadde full kontroll mot Graabein

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

På toppen, tross tap

Spa/Bra annonserte "opprykksfinale" for laget før kampen mot Konnerud i kveld

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

Dette var bare moro

Både godsettrener Ronny Deila og keeper Gabor Valo smilte til tross for "bare" uavgjort på Stoppen --

Optimisme i Spa/Bra

- Etter hva som har skjedd med Konnerud 2 i det siste, tror jeg vi i kveldens vriene bortekamp mot Svene kan avgjøre mye nå av opprykkskampen nå, sier trener John-Erik Loe Olsen til Liernett

Knepent tap for Sylling

- Spillerne har for lite erfaring på seniornivå ennå, sier trener Jens Bjørnå til Liernett

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Økende selvtillit

Aleksander Valos scoring på fredag bidro til at optimismen hos Spa/Bra stiger før bortekampen mot tabelleder Hallingdal.

Årets sjette seier

Brødrene Kent (på bildet) og Lasse Hermansen scoret tre av målene, da Spa/Bra tok et nytt steg mot nok et opprykk ---

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

- Altfor dårlig av oss

Det sa Spa/Bras trener Aage Golmen som var svært skuffet etter at lette mål gikk inn bak Gabor Valo i kveldens bortekamp i Bærum.

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Bare poengene gledet

Det var en svak sesongåpning av Sparta/Bragerøen, selv om det ble 4-2 over Tofte i sesongåpningen

14 scoringer på to kamper

Liers juniorlag, med sju nettkjenninger hittil av tidligere Liungen-spiller Ingrid Høgseth, har hatt en lovende sesongstart

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

Spa/Bra overbeviste

Eirik Solberg (bildet) var en fornøyd mann i garderoben etter at han sørget for tre scoringer mot Åssiden i går

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

To seire og ett tap

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Sikret ny kontrakt

Morten Hagen sørget for tre scoringer for Spa/Bra i ettermiddag. Dermed blir det 3. divisjonsfotball på Stoppen også neste år -

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Imponerte i Norway Cup

Andreplass i pulja etter innledende runde resulterte i avansement til A-sluttspillet for Marius Tronslien (halvt skjult), Benjamin Brandshaug Kaya, Mathias Helgesen og Syllings gutter 13 under Norway Cup.

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Liungen banket Fortuna grundig

> -- Vi fikk litt kjeft i pausen og fikk beskjed om å senke skuldrene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 7-1 over Fortuna fra Ålesund. Selv om Liungen produserte noe få store sjanser i første omgang, skuffet de både seg selv og hjemmepublikum med upresist og tafatt duellspill. Etter pause vant de duellene og kom rundt på kantene. Kaptein sjøl var i de umulige hjørnet var konstant en trussel for Fortunaforsvaret.

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Oppgitte amatører mot proffer

Spabra klarte seg bra lenge, men så rant målene inn i 2. omgang -

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Fremgangsrike skiskyttere

Skiskytterne i Lier IL er i gang med sesongavslutninga på Ål i dag.

Møtte hverdagen

Etter to opprykk på to sesonger ble det et ublidt møte med 4. divisjon for Spa/Bras A-lag mandag kveld --

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Håpløse baneforhold

Ballen var mest i lufta, da Lier vant knepent 2-1 under svært kritikkverdige spilleforhold på Tranby i kveld

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Tapte viktige poeng

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.