Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 5482ea7a61ee4199c43307ca30fa65aa

Lierseier i NM-runden

Even Høiby, 13 år, vant sin klasse på Tynset, mens Jan Rune Fuglerud i MX2 var skuffet tross 3. plass sammenlagt i MX2 under 2. runde i NM i motocross

Jan Rune Fuglerud hadde også 3. plass etter 1. heat. - Jeg brukte for mye krefter. Det ble for lite flyt, sa Jan Rune til Liernett i kveld. - Jeg burde ha klart 2. plassen. Vinneren Fredrik Aulisæther fra Kongsberg var god. Nå blir det å trene start hjemme på gården med brodern som starter.
Neste konkurranse for Jan Rune er det åpne SM. - Svenskene kjører godt på hjemmebane, sier han.

Jan Olav Lunewski lå på 3. plass 1. heat,  da han velta etter bare ca 5 minutters kjøring igjen. Det ble bare en 13 plass sammenlagt på han. - Jeg kjørte dårlig, sa en skuffet landslagskjører til Liernett i kveld. - Jeg er i dårlig form. Nå blir det bare å trene.

Verken jan Rune eller Jan Olav deltar i neste EM runde.  -  Det blir for langt å reise til Spania, sier Jan Rune ,mens Jan Olav som etter eget  utsagn ikke deltar på grunn av sviktende form.