Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Liers 94 gutter er klare for 1/8-dels finale i Norway Cup etter seier både mot Minde og Oppegård. I 32-dels finalen mot Minde fikk ikke gutta spillet til å sitte helt, men de kjempet og slet seg til en 4-1 seier. Gutta og treneren fastslo at det var deilig å kunne vinne på en dårlig dag.
Lier-gutta skjønte tidlig i kampen at de var bedre enn Minde, men det var mye kjemping og lite finspill som førte Lier videre til 16-dels finale.
De velfortjente målene for Lier ble scoret av; Mads Nilsson 3, og Gaute Kruse Nilsen 1.

I 16-delsfinalen forventet Lier å møte det meget gode meksikanske laget Chivas, men Oppegård slo meget overraskende ut meksikanerne. Det skulle vise seg for Oppegård at det var vanskeligere å spille mot Lier-gutter enn mot sør-amerikanere. Lier spilte sin beste kamp i turneringen. Til tross for veldig godt spill i første omgang måtte Lier likevel gå til pause med 0-1. Etter som Lier spilte meget god fotball i denne kampen var det svært fortjent, da Mads Nilsson utliknet. Lier fortsatte å presse og kort etter utligningen kunne Gaute Kruse Nilsen gi Lier 2-1 ledelse. Mustafa Jarallah storspilte i denne kampen og 6 minutter før slutt fastsatte han sluttresultatet til 3-1.

Glimt fra kampen mot Minde.
Bildet i ingressen (over) viser Sebastian T. Sæther i tøff duell med en mindespiller.

Lars Bjørnerud med fint driv med Anders T. Engerud som følger med fint i bakgrunnen.

Mads Nilsson er fint gjennom og putter på.

Flere saker fra arkivet

Tredje strake seier

Lier G 13, her representert ved straffeskytter Gaute K. Nilsen, vant i dag igjen, og tolvåringene i Lier Wild Bulls snudde 0-3 til 5-3 på Ekebergsletta under Norway Cup

Klare for sluttspill

Lier G 13 vant sin andre seier i Norway Cup i dag

Buskeruds beste 13-åringer

Lier IL s 94-lag imponerte i årets fotballsesong og ble best blant 58 lag i fotballkretsen

Så nære avansement

Liers G-13-lag røk ut 2-3 for Tertnes i åttendelsfinalen, men har gjort en strålende innsats under årets Norway Cup

Lier G 13 videre

Gutta på Tranby vant 4-0 over Minde i dag og er klare for 16 delsfinalen i Norway Cup

God kamp, tross tap

Liers 94-lag tapte 4-6 for Holmlia i Adidascupens kvartfinale på Tranby i dag

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Stor suksess for Reistad-guttene

Reistad sitt gutter 12-lag spilte i helgen Herulf cup i håndball. Det var guttene sin første turnering hvor resultatene betydde noe, og de ble kåret til vinnere i sin årsklasse.

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Vinn eller forsvinn i morgen

Som ventet går både Sylling 14 og Lier 1 G 13 (på bildet) videre til A-sluttspill i Norway Cup etter nye seire.

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Slo tilbake

Ketil Verpelstad, Ole Chr Kristiansen og Deivydas Augustinovacius og Lier futsal kunne glede seg brakseier over serielederen i siste kamp i helgen.

Reistads Gutter91 vant stort

Reistad - Holmestrand 24-14 (12-7)

- Må slurve mindre

Trener Anders Ruud Gundersen i St Hallvard håndballklubb krever mer nøyaktig i avslutningsfasen før debuten i 1. divisjon.

Imponerende innsats

Hedda Edsberg Stadheim på Sylling volley Gutter 15 var godt fornøyd med resultatene i Blindheimcup i Ålesund i helgen.

Vant sin første pokal

Sylling IF s Jenter 12 reiste hjem med gode minner fra Starum Cup på Toten --

Full pott

Mads Hansen var en av måscorerne, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon lørdag

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

- Ga et meget sympatisk inntrykk

Slik ble elitespiller Mads Hansen karakterisert av trener Arne Steinar Kvisle etter prisutdelingen til Lier IL s juniorspillere.

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Full pott i helgen.

Keeper Tam Hoang Le kan glede seg over at Lier futsal kjemper i toppen av 1. divisjon.

Solide seiere sikret Sylling stor selvtillit

To sterke seiere og ett tap har gitt Syllings gutter videre avansement til A-sluttspill i Norway Cup.

Sylling videre i Norway Cup

Målscorerne, Mathias Helgesen (tv) og Steffen Sutherland, sørget for at det blir en ny kamp i morgen.

Finale og pokal --

Spa/Bras bandygutter åpnet bandysesongen meget bra i Skiold Cup i helga --

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

God sesongavslutning

Det ble pokal til Spabra J 16 som deltok i Vintercup i Kristiansand, der flere av Norge beste jentelag var med.

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Helsvart helg

Det var ikke mye som stemte for Lier futsal i helga, selv om Edvin Blazy scoret tre mål i den siste kampen i Stangehallen.

Kretslaget til finale

Buskeruds kretslag G15 spilte i helgen A-sluttspill i sør-norsk mesterskap i Skien

Glenn Solberg og DHK i ny E-finale

Dhk med Liung Glenn Solberg på laget er i Europa cupfinalen

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.

Også gutta videre i volleyball

Syllings guttelag kvalifiserte seg også til landsfinalen.

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

- Store opprykksjanser

Det mener trener Anders Ruud Gundersen etter at det er klart at St Hallvard Håndballklubb får spille om den siste plassen i neste års 1. divisjon.

Lier 91 - Strømm 17-14

Gode mot de beste - sliter mot svakere lag.

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

Spa/Bra overbeviste

Eirik Solberg (bildet) var en fornøyd mann i garderoben etter at han sørget for tre scoringer mot Åssiden i går

Eventyrlig sluttspill

Med et særdeles fuktig værvarsel for helgen var det mange som fryktet en gjentakelse av fjordårets dyvåte sluttspill i Beachhåndball.

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Liers herrer vant

Lier ILs herrer dro i land en fortjent seier i kveldens kamp på en sørgelig gressmatte på Tranby.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Tøft, men fair

Uavgjort i slaget om Lier

God start for futsalgutta

- Vi en utrolig god følelse etter kampen, sa en smilende Ketil Verpelstad etter en av seirene i seriestarten på lørdag.

Utslått, men -

St Hallvard Håndballklubb beit god i fra seg mot Runar i går. Og det er en ny kamp allerede på søndag.

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Lier Cats i tøff kamp

Liers innebandylag (her representert med Marita Kristiansen) spilte 3-3 mot Akerselva på søndag, og med seier i siste kamp blir det andreplass i 1. divisjon.

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Mange fotballtalenter

Liungen med to femtenåringer på laget under ledelse av Kristian Bye Andersen (på bildet) viser stadig framgang --

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.

Ny bandyjubel

Spa/Bras lillegutter fortsetter å imponere --

Jevnt i nabooppgjør

Her er fornøyde målscorere på Spa/Bra etter at de avgjorde i andre omgang mot Lier IL i siste kvalifiseringskamp for NM.

Imponerte i Norway Cup

Andreplass i pulja etter innledende runde resulterte i avansement til A-sluttspillet for Marius Tronslien (halvt skjult), Benjamin Brandshaug Kaya, Mathias Helgesen og Syllings gutter 13 under Norway Cup.

Spolerte sjansene

Lier G 19 Anders Fossen Nilsen (på bildet) var svært skuffet etter kampen mot Åssiden i kveld.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Sparserien

Lier en hårsbredd fra håndballsensasjon.

I uvant posisjon

16-åringen Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen fikk en fin attest av Mads Hansen, kaptein og liung på Mjøndalen etter cupkampen i kveld.

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Knepent tap

Liers trettenåringer scoret fire mål, men det var ikke nok ---

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

Triumfen smakte

Jørgen Solvang Nilsen, Peder Vigdal og Håvard Haakonsen på Lier G-95 fikk med seg både medaljer og pokal hjem.

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Best på laget

Mads Hansen fra Tranby spilte veldig godt da Mjøndalen spilte uavgjort mot en av opprykksfavorittene

Kåret til bestemann

Thomas Sørum fra Lier får mye ros av fotballekpertisen i Haugesund etter sitt spill i helga.

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Et prikkfritt arrangement

Liernetts håndballekspert Torbjørn Hauge (på bildet) oppsummerer Sør-Norge Cupen i Syllinghallen

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Reistads gutter med sølv i Glass cup

Skuffelsen var stor blant reistads gutter etter at de tapte finalen i Glass cup knepent.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

Reistad jentene spilte godt

Reistad J15 var gode mot Hønefoss.

Må se kampen fra sidelinja

Skaden i hånda hindrer Mads Andrè Hansen fra Tranby fra å spille dagens kamp mot Skeid.

Nytt bevis på godt trenerarbeid

Lier ILs G-95 (på bildet) vant fotballcup i Mjøndalen og Liungen unge juniorlag ytet god motstand mot Konnerud i NM-kvalikk --

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.