Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: afaf426a87c5f2d50d4c3157569a8dba

Liers 94-lag tapte 4-6 for Holmlia i Adidascupens kvartfinale på Tranby i dag

ca 70 tilskuere

Lier IL - Holmlia IL 4-6 ( 1-2 ved pause)

Liers mål: Dag Martin Jørol 2, Mustafa Jarallah 1, Marcus Moe Klepp 1

Dommer: Jon Ørjasæther Lier IL

- Når vi slipper inn seks mål blir det vanskelig å vinne, sa trener Odd Bjørnerud like etter kampslutt. - Men  jeg synes guttene gjorde en god kamp.

Holmlia spilte nok mest fornuftig og lå nokså lavt i første omgang. Det ble lite plass for Liers midtbane- og angrepsspillere. Holmlia var rask til å vende spillet. Holmlias andre scoring kom på en gjennomløping etter at Lier mistet ballen i midtbaneleddet. Kampen fikk ny spenning etter at Lier scoret på et mønsterangrep. Ballen ble elegant headet utenfor keepers rekkevidde av Dag Martin Jørol for Lier som dermed reduserte  til 1-2.

-     I pausen var vi enige om at hvis vi fortsatte i samme stilen så ville vi få flere mål, sier Odd Bjørnerud.

Scoringene kom. De snudde kampen og tok ledelsen 3-2.

- I iveren etter å punktere kampen ble Lier stående litt for høyt i banen, og dette visste Holmlias raske og gode spisser hvordan de skulle bruke, sier Bjørnerud

Første halvdel av andre omgang ble like jevnspilt. Lier utlignet og gikk i føringen etter stor innsats og til dels meget godt offensivt spill.

Men Holmlias nr 14, som ble flyttet fra midtstopperplass og opp på spissplass, utgjorde etter hvert forskjellen mellom lagene. Den høye og teknisk gode spilleren var vanskelig å stoppe. Først gjorde han 3-3, deretter 3-4. Da han bandt opp to lierspillere ble det plass for de andre i angrepsrekka. Holmlia dominerte offensivt en kort periode som førte til at osloguttene gjorde både 3-5 og 3-6, før gutta fra Tranby fikk redusert på en fin forsering. Lier produserte flere sjanser i andre omgang enn i første. Mange på lierlaget viser god basisteknikk og spillerforståelse som gjør at man kan se lyst på framtida. Og med ei så entusiastisk foreldregruppe på sidelinja kan det bli riktig trivelig for trenere og oppmenn å jobbe videre i åra framover –--

- Vi gratulerer et godt Holmlia-lag med seieren og ønsker dem lykke til videre. Liergutta kan være godt fornøyd med innsatsen både i denne kampen og med innsatsen i årets to store cuper. Cupeventyrene endte med 1/8-delsfinale i Norway Cup og altså kvartfinale i Adidascup, avslutter Bjørnerud

Liernett hadde ventet noen flere tilskuere enn foreldre, slekt og venner. En kvartfinale i Adidascupen burde vært en klubbegivenhet på linje med en kamp om kretsmesterskapet ---