Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Helt fantastisk

- Dette er første gang Norge går videre med full pott, og vi er stor fornøyde, sier herrelandslagets hovedleder, Roar Bogerud fra Sylling

Norge med liungen Glenn Solberg, som scoret tre mål, vant som kjent siste kampen mot Montenegro med sifrene 27-22. Herrelandslagets hovedleder Roar Bogerud er kjempefornøyd. - Dette er knallbra, sier Roar til Liernett, - nå reiser vi til Stavanger med full pott for første gang, sier Roar. Litt sliten etter at 150 har ringt han med spørsmål om hvorfor Jonny Jensen ikke skjøt på direkten i siste sekund, men ga ballen til dommeren. Han slapp det spørsmålet fra Liernett. Han ventet på to spillere som var til dopingkontroll, mens vi pratet med han

Roar reiser i natt til Stavanger for å gjøre klart til landslaget kommer mandag ettermiddag. Neste kamp i mellomspillet er tirsdag 22 januar mot Polen.

Flere saker fra arkivet

Håndballeder i lykkerus

Da Norge tok gull i OL for noen timer siden ble det en veldig beveget formiddag for Roar Bogerud fra Sylling som har jobbet tett på både jentene og støtteapparatet

Hektisk for Roar Bogerud

De fleste tv-seere så at det kokte over for Johnny Jensen i sluttminuttene ---

Marit Breiviks tilrettelegger

Stor optimisme blant håndballtroppen, forsikret den travle, men rolige Sylling-mannen Roar Bogerud til Liernett, i det han ankom Skandinavium i Gøteborg som hovedleder for den norske håndbaltroppen. Kampen mot Slovenia spilles klokka 19 i kveld.

Trøkk av ypperste klasse

Det lover herrelandslagets hovedleder, Roar Bogerud (th) fra Sylling, i en fersk rapport til Liernett før kveldens kamp mot Danmark i Drammenshallen

Til håndball-VM som hovedleder

Det blir min første tur til St. Petersburg, sier den entusiastiske, men svært nøkterne håndballederen Roar Bogerud (51) før avreise med nasjonens yndlinger. - Russerne er veldig greie å samarbeide med.

Mer å juble over?

Roar Bogerud fra Sylling skal denne gangen holde styr på et femtitalls pågående håndballjournalister

Heldigvis falsk alarm

- Jeg har ikke sovet ett minutt i natt, sier Sylling-mannen Roar Bogerud etter at det ble ringt inn en bombetrussel til hotellet til det norske landslaget i går kveld --

Liers andel av EM-gullet

Norge har nettopp vunnet EM-gull, der Roar Bogerud fra Sylling bør få sin fortjente ære for en flott utfført jobb som troppens hovedleder.

Roar og Espen

To "Lier-karer" gjenvalgt til styret i Norges Håndballforbund.

På innsiden av håndballandslaget

Norges hovedleder, Roar Bogerud, vil komme med sidekommentarer, spesielt for Liernett, om alt omkring Glenn Solberg og laget når EM i håndball starter i Drammen i neste uke

Svært engasjert leder i St. Petersburg

- Stemningen har vært helt på topp i den norske troppen helt til i kveld, sier Håndballforbundets hovedleder Roar Bogerud fra Sylling. På telefon til Liernett, forteller Bogerud begeistret om jobben sin i heksegryta under VM i den russiske hovedstaden.

Håndballgutta videre i sparserien.

Gutter 17 år gikk i går videre til siste kvalifiseringsrunde til Sparserien i håndball. Sparserien er en nasjonal serie for de 16 beste lagene i Norge. Det å i seg selv være i posisjon er en stor prestasjon. Lier stiller med spillere som er yngre enn motstanderne, og målet er å være blant de beste først til neste år.

Mannen bak Marit

Når Marit Breivik (på bildet) forklarer suksessen har Sylling-mannen Roar Bogerud bak laglederbenken lagt mye til rette ---

Reistad vant i nervepirrende lokalderby.

Reistad var store favoritter før kampen mot Sylling. Ingen av de vel 50 på tribunen i Syllinghallen hadde vel egentlig troen på seier før kampen, og det startet som forventet. Reistad gikk ut i hundre, og demonstrerte kontringsstyrke og presisjon. Syllingjentene ble regelrett utspilt og lå fort under med både 4 og 5 mål.

Full pott på to kamper

Prince Munga (på bildet) var en av Liungens målscorere i en tett kamp mot Heradsbygda fredag kveld på Ringerike, der Liungen avgjorde like før slutt

Møtte Roar og håndballgutta

Ferskvaremesteren Kai Marius Andersen er bak disken igjen etter en flott tur til Kroatia, her sammen med kollegene Elise Bakken og Stine Brevik (th)

Sylling Ysteri - Kilder

Kilder

- Dette blir stort

Liernett bringer i dag første forhåndskommentar fra hovedlederen til herrelandslaget, Roar Bogerud fra Sylling, før årets håndballbegivenhet i Drammen og i Norge.

Liunger i Idrettskretsen

Roar Bogerud fra Sylling ble valgt til leder og Bente Gravdal valgt inn i styret på tinget i Drammen i helga.

Glenn Solberg og DHK i ny E-finale

Dhk med Liung Glenn Solberg på laget er i Europa cupfinalen

Verdensmesteren 50 år

Vi slutter oss i rekken, Per: Gratulerer med dagen til Per Bergerud, fra Svene, bosatt på Lierskauen, verdensmester i stor bakke i 1985.

Smilte likevel

Sylling skole, her representert med Julia Isabel Mora Folkvord, Emilie Andrea Dahl og Maren Elisen Braaten måtte gi tapt etter hele ni deltakelser i Nrk Buskeruds gjettekonkuranse.

25 år med eldres dag

Bak scenen står en sjuåring og tripper. Finklærne er nystrøket og skoene er blanke. Det er Besteforeldrenes dag på skolen, og han skal opptre.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Ukens lag: Sylling miniputter

Når Liers mest profilerte lag må tenke trening, kamper og poeng kan Syllings miniputter slappe av og nyte ferien i Holmenvika eller på Svangstrand.

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Imponerende oppslutning

Det sier prosjektleder Roar Bogerud (på bildet) om vinteraktivitetskurset som hadde som mål å gi de ansatte innen Skolefritidsordningen bedre kompetanse.

Lierdominans i Leirdalen

Junioren John-Christian Seljord var best i Lierklassiker`n i dag, men Tony Gravdahl (nr 27 på bildet) og fire andre liunger kom på de neste fire plassene --

Klar for hjemmekamp

Med toppserieerfaring kan Rikke Flåten gi Liungens unge lag større slagkraft, men hun håper å slippe å ta på seg keeperdrakta i år --

Juletrefest på Sjåstad

Roar Skjeggerud underholdt barna med trekkspill, sang og leik

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Tour de France - stemning

Roar Bogerud foreslår at lokalbefolkningen i Sylling gjør noe ekstra ut av 17. maifeiringen når det store sykkelrittet, Glava Tour, går gjennom sentrum. Han har fått god respons allerede -

Jordbærplanter ble flyttet

- Vi flytter 6000 planter hit, sa Jordbærkongen Simen A Myhrene i spissen for en dugnadsgjeng for JordBæreventyret gjorde jobben på jordet ned mot Svangstrand i dag.

Norge vant med Liungenspiller på laget

Liungens venstreback, Kristin Jonvik, bidro til at Norge slo Polen 4-2 i dag.

To seire er målet

- Liungen Stars reiser til Sandefjord lørdag for å spille tre kamper i 2. runde i kvalifiseringen til eliteserien, forteller Ketil Verpestad (th) til Liernett

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Inspirator for trivselsledere

Andrè Bergdølmo koste seg sammen med 180 barneskoleelever og deres lærere i Syllinghallen onsdag formiddag.

Mer penger til aktiviteter

- Kulturdepartementet har kommet med en fersk ordning for momskompensasjon for idrettslagene, sier Roar Bogerud, liung og leder av Buskerud Idrettskrets.

Sparserien

Lier en hårsbredd fra håndballsensasjon.

Gammelrektoren fylte 80

Det var samlet mye skoleekspertise på Sylling skolepå tirsdag

Over 540 tusen fra Lier

Takket være innsatsen fra barn og ungdom ved barneskolene i Lier ble bøssene fylt opp, og sårt tiltrengte kroner kom inn til "Leger uten grenser".

Storseier til Liungen

- Bra med 8-2 seier, men er ikke fornøyd likevel, sier trener Tommy Nordstø etter kveldens kamp mot Slemmestad 2

Marthe på benken i Nordisk

Med pappa Kjetil Kvaale ved rattet ble Liungenkeeper Marthe Kvaale skysset til Gardermoen (se bildet th) etter kampen mot Klepp, men hun fikk dessverre ikke spilletid da Norge tok 4. plassen under åpent Nordisk mesterskap i Koskela i Finland.

Martin på arbeidsuke på Brakka

Det ble et svært så kort og hyggelig gjensyn mellom Martin Bekken Nilsen (15) fra Sylling og Vidar Riseth (se bildet) etter kampen på Nadderud torsdag kveld.

200 i hundre

Med sjarme og inspirasjon tok Kjartan Eide nye trivselsledere med storm i Syllinghallen på tirsdag. Ikke rart at koordinator Roar Bogerud kommanderte Eide ut på en æresrunde etter kurset -

Sylling g91

Det fortsatt fin -fine spilleforhold i Øvre Lier. Sylling IF mønstrer åtte fotballag. Trenere i år for Sylling 09 har vært Rune Torgersen og Roar Ask.

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Blir det scoringsglede i Grimstad?

På lørdag ettermiddag ønsker vi flere scoringsgleder. Men selv om Amazon har null poeng hittil, er det nok enda viktigere for Liungen å slå andre og svakere lag.

Ikke opprykk i år

Det ble ettmålstap for St Hallvard Håndballklubb i den avgjørende kampen mot Stavanger på lørdag.

Målfest og tabelltopp

Her jubler banens beste spiller, Audun Langaard, for en av sine scoringer mot DRIM

Mer fokus på trim

I Syllinghallen på tirsdag fikk 45 deltakere fra barnehager og SFO i Lier en innføring i nye øvelser for de mindre av instruktører fra Friskis og Svettis.

Mer fysisk lek og moro i SFO

Men det nye SFO-tilbudet vil også innebære et nært samarbeid med Idrettskretsen og de lokale idrettslagene, sier prosjektansvarlig Roar Bogerud (her tv)

Glenn og DHK vant enkelt

Liung Glenn Solberg var stor, da Drammen knuste Sandefjord med 12 mål i Drammenshallen.

Lier IL hyllet åtte medlemmer

Lier IL, feiret sine 75 år ved å hylle åtte av sine medlemmer med hederstegn. Medlemmene har gjort seg bemerket i idrettslagets siste 25 år.

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Full pott for ATV-kjøreren

Ikke bare vant liungen Tor-Erik Wam Norgescupen 2010, men han kjørte inn til seier på siste runde med 200 poeng av 200 mulige.

Ny strategi gir optimisme

Sylling IF s hovedstyre (på bildet) lanserer sitt slagord "Min klubb øverst i Lier" før årsmøtet tirsdag kveld.

Aldri bedre trent

Tester og egne følelser bekrefter at liung og godsetspiller Thomas Sørum aldri har vært bedre forberedt før en seriestart

Uanmeldt dopingkontroll

Tre Liungen-spillere måtte til dopingkontroll etter futsalkampen mot Larvik. - Overraskende, uttalte Tommy Hyving (på bildet) som var en de seks spillerne som ble plukket ut

Scoret to på fire minutter

Liungen Thomas Sørum tok revansje fra forrige helgs kamp mot Mjøndalen.

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Rødt kort og poengtap

Det ble dramatisk mot slutten for Liungens kaptein Roar Hennum (bildet) og lagkameratene under femtedivisjonsoppgjøret mot Modum 2 mandag kveld

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Matteglade ungdommer

Andreas Berg, Silje Eilertsen, Anette Walbeck og Brage Malm Monstad fra Lierbyen skole fikk full pott som eneste ungdommer i Buskerud i mattekonkurransen "KappAbel".

Nytt bevis på godt trenerarbeid

Lier ILs G-95 (på bildet) vant fotballcup i Mjøndalen og Liungen unge juniorlag ytet god motstand mot Konnerud i NM-kvalikk --

DHK til semifinalen i europacupen

DHK tapte 29-26 mot HC Lovcen, men gikk videre til semifinalen i Europacupen

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Løp motstanderne i senk

- Viljen var god, men vi var for unøyaktige, sa Liungens trener, Tommy Nordstø, etter at Skrim ble slått 4-1 på Liungbanen i kveld.

God serieåpning

Keeper Tam Hoang Le gjorde to kamper for Lier futsal i Oslo i helgen.

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Solide seiere sikret Sylling stor selvtillit

To sterke seiere og ett tap har gitt Syllings gutter videre avansement til A-sluttspill i Norway Cup.

Siste loppemarked på Øverskogen?

I helgen ofret Roar Skjeggerud og femti andre innsatsvillige øverskauinger til sammen mange hundre timer for å skaffe samfunnshuset sårt tiltrengte inntekter.

Sikter mot nasjonalt playoff

Det sier en smilende Ketil Verpelstad, primus motor for Lier Futsal, etter at det ble full pott i 2. kvalifiseringsrunde lørdag i Tranbyhallen

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Slaget ved Hørte bro

Historieinteresserte har sjansen til å kombinere trim med kunnskaper om de historiske hendelser i Sylling i 1178.

Strålende åpning

Slik jublet Sylling G 14 etter storseieren i åpningskampen under Norway Cup. Og Lier G 12 scoret 10 mål i åpningskampene.

Seier i Danmark

Liungens guttelag spilte en god kamp, da de slo Stavanger Fotballkubb i Danmark

I fokus etter debuten

Som kaptein i sin debut for Norges G-15 landslag måtte Martin Ovenstad Rønning fra Liungen IF gjennom flere intervjuer etter kampen

Håpløse baneforhold

Ballen var mest i lufta, da Lier vant knepent 2-1 under svært kritikkverdige spilleforhold på Tranby i kveld

Måtte bytte klubb

Mats Eidal Olsen (16) fra Sylling slet med smerter i flere år, da han spilte håndball i Syllinghallen.

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Riktige svar på påskequizen til Liernett

Vinneren av påskequizen ble Anne S Skustad og Dag Muggerud, begge vil få et gavekort fra DFDS. Ingvild S Bjurstrøm vant et strikkaskjerf. Liernett gratulerer. Se svarene under

Kommer Øverskauen-nissen snart

Det var juletrefest på Øverskauen samfunnshus 3 juledag, og barna ventet spent på nissen

Lierlag i kamp på Røykenbanen

Full innsats av 8-åringene i lokaloppgjør

Lierhallen i ny drakt

Skinnende og innbydende er førsteinntrykket etter oppussingen som har kostet vel 5,7 millioner.

Startnummer, premier og vafler

Endelig kom snøen tilbake til Tranby og skikarusellen kan snurres i gang.

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Uavgjort på Stoppen

Liungens trener Tommy Nordstø var litt frustert, mens Spa/Bras trener Loe Olsen syntes det var en grei gjennomkjøring etter treningskampen som endte 2-2 på Stoppen på lørdag

Dugnad på Altanåsen

Med rekkverk på dagsorden

Dommeren i fokus i Trondheim

Burde assistentdommeren vinket av Koppinen da Rosenborg tok gull? Liernett har snakket med en av dommerne.

Kun prestasjonskamp

Debutanten Anneli Ingebo ( på bildet )og resten av Liungenlaget reiser til Tromsø for å forbedre sine prestasjoner

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke