Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: e9f162d880bb1f291b2e7de0f695d199

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

5. div herrer

Lier stadion, Stoppen

Sparta/Bragerøen - Svene 4-3 (3-0 ved pause)

Scoringer
1-0 Lasse Hermansen, 2-0 Dag Hellem, 2-1, 3-1 John Erik Loe Olsen 4-1 John Erik Loe Olsen, 4-2, 4-3

Spa/Bra: Gabor Valo - Aage Golmen, Dag Hellem, Ivar Rolfstad, Espen Støle - Martin Wøien Gilhuus, Vidar Toftøy Andersen, John Erik Loe Olsen, Vikram Trac Gupta - Lasse Hermansen, Marius Vilhelmshaugen

Benyttede innbyttere: Kent Hermansen, Petter Eriksrud, Christian Gabrielsen og Are Larsen.

Første omgang var jevn, men Valo var som en uiomotstålig vegg for gutta fra Numedalen. Veteranen var avgjørende i 5-6 situasjoner.  I andre omgang ble det 3-1, før Spa/Bra gikk opp til 4-1. Noen trodde kanskje da at kampen var punktert, men bortelaget tok fullstendig over i en periode. Valo fortsatte storspillet i mål, men måtte kapitulere to ganger. Men det holdt inn.

Skader på Spa/Bra, og at kaptein og midtbanespiller John ("Jelo) Erik Olsen spilte med delvis krampe i beina, gjorde at laget falt sammen i andre omgang. Men det var utvilsomt  eldstemann bak som nok bør få æren for at det nyoopprykkete laget ennå er ubeseiret ---

-Jeg la jo opp for mange år siden og skulle bare spille noen kamper, sier veterankeeperen smilende og legger ikke skjul på at det er moro å være med igjen  ---

NB! 16 år gamle Are Larsen fikk sin første obligatoriske a-kamp i dag, 30 år yngre enn banens gigant, Gabor Valo.

Spa/Bra spiller toppoppgjør på Lier Stadion fredag 16. mai kl 1900 mot Konnerud2. Begge lag har tre strake seire i seriestarten!

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk