Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: c83c8ce203145b4178a56bf30fb76b9a

Liers herrer vant

Lier ILs herrer dro i land en fortjent seier i kveldens kamp på en sørgelig gressmatte på Tranby.

Kampen hadde variable prestasjoner og hjemmelaget slet med å spille bevegelig langs bakken så det var ikke trygt å være småfugl over banen i kveldens match, noe som også gjestene i sterk grad bidro til.

Lier gikk til pause med 1-0 ledelse etter en kommunikasjonssvikt mellom Heradsbygdas keeper og stopperen som headet i eget nett i det 43 minutt.

Andre omgang viste et hjemmelag som kjempet hardt og spilte seg til flere bra sjanser. ( Total avslutningsstatistikk viste 13 - 6 i hjemmelagets favør.)

2-0 kom i det 76 minutt v.Stian Påsche og 2-1 målet v,gjestenes Magnus Knutsen i det 85 minutt.

Hjemmelaget kunne kontrollere inn en fortjent seier i en ikke alt for vakker match, men dette laget har nok et større potensialet på en bedre matte.

Hjemmelagets beste var Daniel Tomter og Jørgen Thorseth.

Tilskuere: Ca 25.

Bildene: Magnus Juvik i skuddet / Man of the match - Jørgen Thorseth og Daniel Tomter / Påsche har nettopp scoret 2-0.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk