Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Akutt keepermangel

- Jeg vil likevel ikke skylde på at vi manglet vår faste keeper, sa trener Tommy Nordstø (på bildet) etter bortetapet i går kveld

5. div avd 1

Hallingdal - Liungen 5-2

- Motstanderne  var gode på dødballer, men utespillerne burde jo  ta de ballene, sa trener Nordstø. Kampen ville likevel ha vært jevnt, tror han med den ordinære keeperen, Kenneth Christiansen, i mål.Liungens keeper måtte melde forfall pga sykdom og Liungen måtte sette utespiller Stefan Mizda i mål. Tommy Hyving scoret begge Liungens mål. Hallingdal var gode og vant helt fortjent etter flotte scoringer.

- Men har dere virkelig bar en keeper? - Reservekeeperen er guttespiller, men han måtte melde forfall. I fjor hadde vi fire keepere, men de gikk nok litt sure fordi de fikk litt lite spilletid, innrømmer Nordstø.

1 kommentar

Lørdag 14. juni 2008 16:02: Reservekeeper
Hvem gidder å være reserve keeper i 5 div? Og bruke like mye tid på fotball som første keeperen?

Flere saker fra arkivet

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Storseier til Liungen

- Bra med 8-2 seier, men er ikke fornøyd likevel, sier trener Tommy Nordstø etter kveldens kamp mot Slemmestad 2

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Løp motstanderne i senk

- Viljen var god, men vi var for unøyaktige, sa Liungens trener, Tommy Nordstø, etter at Skrim ble slått 4-1 på Liungbanen i kveld.

Slitekamp ga tre poeng

- Det kunne ha gått begge veier, sa trener Tommy Nordstø etter at Liungen tok sin fjerde strake seier ---

Målfest og tabelltopp

Her jubler banens beste spiller, Audun Langaard, for en av sine scoringer mot DRIM

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Uenige om veien videre

Både hovedtrener Tommy Nordstø (på bildet) og hjelpetrener Stig Nordbæk har avsluttet sitt trenerengasjement for Lier IL s A-lag, på grunn av uoverenstemmelser med ledelsen av fotballgruppa.

Uavgjort på Stoppen

Liungens trener Tommy Nordstø var litt frustert, mens Spa/Bras trener Loe Olsen syntes det var en grei gjennomkjøring etter treningskampen som endte 2-2 på Stoppen på lørdag

Liunger på landslaget

ATV-kjørerne Tor Erik Wam og Jørn Huseby var på samling i Lierdalen på lørdag sammen med sammen med trener Tommy Nordstø (tv) fra Tranby.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Små forventninger

Liungens A-lagstrener Tommy Nordstø er ikke særlig optimistisk før serieåpningen mot Lier på Stoppen mandag kveld --

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Full pott på to kamper

Prince Munga (på bildet) var en av Liungens målscorere i en tett kamp mot Heradsbygda fredag kveld på Ringerike, der Liungen avgjorde like før slutt

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Hjemmeseier for Liungen

Liungen vant 5-2 (3-1) hjemme mot Ådal mandag kveld

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Tetlag i fjor, i oppløsning i år?

Liers trener Morten Paasche (bildet) synes det er beklagelig at Liungen ikke kan stille lag i morgen ---

Helgas idrett

To viktige oppgjør i St Hallvardhallen (bildet) og lokaloppgjør på Liungbanen står på programmet i dag

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Ny keeper klar for Liungen

Jeanette Jørgensen (26) er Liungens nye 3. keeper. Hun får sjansen til å debutere i Toppserien, dersom verken 1. keeper Marthe Kvaale (16) eller 2. keeper Helene Hornstuen Mathiesen (17) kan spille på grunn av skader.

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Rødt kort og poengtap

Det ble dramatisk mot slutten for Liungens kaptein Roar Hennum (bildet) og lagkameratene under femtedivisjonsoppgjøret mot Modum 2 mandag kveld

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Klare for EM

Lier er godt representert under helgens store lagkonkurranse for ATV i Nederland.

Uanmeldt dopingkontroll

Tre Liungen-spillere måtte til dopingkontroll etter futsalkampen mot Larvik. - Overraskende, uttalte Tommy Hyving (på bildet) som var en de seks spillerne som ble plukket ut

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Liungen knuste rivalen Konnerud

Herrelaget med overbevisende seier.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Innenfor målsettingen

Jørn Huseby fra Lier var Norges beste poengplukker under EM for ATV i Nederland i helgen.

Tidenes mulighet, men svært tøft

Trenerne Aage Golmen, Spa/Bra og Tommy Nordstø (på bildet, her som liungentrener) er forberedte på en vanskelig sesong etter Fotballtingets vedtak til ny serieordning.

Marte Kvaale usikker mot Amazon

Liungen har fått keeperproblemer igjen. Keeper Marte Kvaale fikk en smell under landslagssamlingen for j-17 landslag denne uka.

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Klar for "come back"

Kristian Bye Andersen, med erfaring fra toppfotballen, er klar igjen for gamleklubben på Liungbanen

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Stor nivåforskjell

Nyopprykkede Lier fikk noe å tenke før seriestarten etter å ha blitt ydmyket av Ronny Deila (på bildet) og Spa/Bra onsdag kveld --

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Jubler for seier

Kristian Capellen ble tomålscorer, da Sylling nok en gang beviste at de holder nivået i divisjonen.

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Viktig å følge regelverket

- Det virker som om et helt juniorlag er klar for Lier IL uten at det er sendt et brev om overgang, sier Liungens A-lagstrener, Tommy Nordstø, til Liernett torsdag kveld --

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Kjemper om sluttspill

Liungens juniorkvinner har vist samhandling og tæl så langt i Gothia cup

Valset rundt med hallingene

Rikke Flaaten og Kristine Rasmussen feirer her en de seks scoringene mot Hallingdal FK som ble statister i andre omgang ---

Hat trick på Føyka

Tre mål av Tommy Hyving var ikke nok til tre poeng til Liers A-lag --

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

Rundspilt av Strømmen

- En ting er at vi taper, men når innsatsen er som i dag er det surt, sa Roy Tommy Tollefsen etter kampen.

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Liungen-Kolbotn 0-6 (0-2)

Utespiller Rikke Flåten måtte stå i mål og gjorde en respektabal innsats etter Kvaales skade. Liungen slapp billig resultatmessig på grunn av et innefektivt Kolbotn-lag.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Liungen – Amazon, lørdag kl. 1600:

Liungen med ny keeper

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Ukens lag: Liungen 2 (gutter født 1994)

Stor treningsvilje og et godt miljø preger dette laget, forteller Per Ivar Gundersen. Han er trener og lagleder for ett av lagene som sogner til Heggs skole. Liungen 2 og Liungen 3 består av 20 spillere. Fire voksne tar seg av treninger, serie- og cupkamper. Lungen 2 skal spille i to-tre cuper i år. Da Lier-nett møtte laget ble det seier – etter en flott sluttspurt.

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Hat trick var ikke nok

Trass i tre scoringer måtte Jesper S. Johansen (tv) og Sylling gi tapt for Liungen og keeper Christian Fredrik Aaby ---

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Stang ut for lierfotballen

- Vi kunne punktert kampen i 1. omgang, sier trener Ole Petter Engebretsen etter at Spabra fikk det vel tøft på Gol. Lier J 14 misset også i finalen på Tranby.