Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Liungens lag: Christine Colombo, Hanne Teigstad, Siri Mikalsen, Monica Henriksen, Hege Gunnerød, Kristine Kirkeng, Hege Thon, Dorte Dalum,Charlotte Granlund og Ingunn Sørum. Rødt kort: Monica Knutsen, Asker Liungens mål: Charlotte Granlund (59. min.) Sjanser: Liungen 5 Asker 7

Det skjedde lite den første halvtimen. I det siste kvarteret viste Asker med hele fem VM-spillere, større bevegelighet og bra pasningsspill som åpnet Liungenforsvaret flere ganger. Det var ikke ufortjent at Marianne Pettersen fikk stå på blankt mål og bare hadde å putte ballen i mål. Ingunn Sørum fikk sjansen fem minutter før pause. I stedet for å skyte alene på keeper, valgte hun å runde keeper. Det var neste det eneste Liungen-jentene skapte før pause. I 2. omgang burde som nevnt Liungen ha avgjort kampen. Fart, bevegelighet i angrepsrekka burde ha gitt mer enn Charlotte Granlund fikse scoring. Da Asker fikk Knutsen utvist fikk Liungen mer rom å boltre seg i. Så fikk Marianne Pettersen full klaff på en hel volley. Da forsvant lufta litt ut av hjemmelaget. Det ble mer strekk i Liungen-laget. De mer ballsikre Asker-jentene hadde bra kontroll ut kampen.

Linda Medalen, Foto: Rune Elven

Veteranen Linda Medalen utrykte likevel stor tro på at Liungen-jentene skal klare seg i Toppserien. – Men de har for stor feilposent i sitt spill. Og de må ”knalle” mer til. De har stor offensiv kraft med raske spillere på topp. – De må kort sagt ”peise på”, sier Linda som sammen med de andre profilene på Asker jublet som om de hadde vunnet en cupfinale. Ikke så merkelig, fordi Asker fikk et lite overtak i kampen om sølvplassen i året serie. --For oss er det nå bare poengene som teller selvsagt, utrykker en bekymret assistenttrener Hasse Svanberg. – Vi kommer til å spille på samme måte i de gjenstående kampene, selv mot tabelltreer Kolbotn. Neste helgs kamp mot Team-Strømmen kan bli avgjørende---

Flere saker fra arkivet

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Liungen til topps på tabellen

Liungen løp Skeid i senk og laget målkallass på Voldsløkka i Oslo på lørdag ettermiddag. I perioder så vi Liungen leke med Skeid. De skapte drøssevis av sjanser og fikk stor uttelling. Derfor fikk vi nærmest et ”ishockeyresultat.” Bortsett fra en 5-10 minutters periode i første omgang var Liungen totalt overlegne i tempo, pasningssikkerhet, løpsstyrke og teknikk. – Men vi er ikke alt for høyt oppe, sa trenerduoen Tyriberget og Svanberg. De minner om vårens seriefinale neste helg mot Amazon.

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

Toppserien lørdag kl. 1500 på Liungbanen: Liungen-Asker

Liungen har full fokus på kampen mot cupfinalist Asker. -- Klarer vi poeng mot Asker, er vi sannsynligvis ikke nødt til å vinne mot Kattem i Trondheim, sier assistenttrener Hasse Svanberg. Etter at Sandviken har kunngjort at de trekker laget til fordel for ett toppserielag i samarbeid med opprykksklare Arna/Bjørnar, har det skapt en ny optimisme i Liungenlaget. Lag nummer ni vil følgelig berge plassen. Den plassen er som kjent innen rekkevidde for Liungen med en god serieavslutning

Skuffende kamp av Liungen

Alt lå til rette for en festaften. 550 tilskuere kom for å se Liungen kjempe om poeng. Men i stedet var det jentene fra Strømmen som dominerte størstedelen av kampen i Buskeruds fotballs storstue, Marienlyst. Fem baklengs betyr årets dårligste kamp for Liungen. Team/Strømmen var best i fem av kampens seks kvarter.

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.

Ny keeper til Liungen

I dag ankommer Lill Yvonne Karlsrud (18) til Liungen-banen. Den unge Kolbotn-keeperen vil sannsynligvis tegne kontrakt med Liungen om kort tid, fortalte Jan Ausland til Lier-nett torsdag formiddag. Hennes kontrakt med Kolbotn går ut 1. juli, så Liungen må sette inn den nåværende andrekeeperen førstkommende lørdag. Karlsrud er eventuelt klar til Liungens kamp mot Amazon lørdag 3. juli.

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Like viktig som en cupfinale

-- Liungen har fire cupfinaler igjen. Blir det tre poeng i morgen mot Røa, kan vi begynne å regne poeng, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett. Selv om laget ligger på sisteplass, kan en god og heldig sesongavslutning redde plassen i Toppserien. – Det beste for oss er om Kattem slår Sandviken på lørdag, sier assistenttreneren. Da kan nemlig Liungen klare seg med to seire i sluttspurten, dersom Sandviken taper de tre siste kampene.

Liungen foran avgjørende kamp mot Kolbotn på lørdag:

Lagleder Jan Ausland melder om full innsats etter tordagens trening i fotballhallen i Mjøndalen. Forståelig nok ble det, blant annet, lagt inn to økter med skuddtrening. – Nå må det ”gå stang inn”for oss for en gangs skyld, sier den alltid optimistiske Ausland til Lier-nett. Dorte Dalum er tilbake igjen fra Danmark og skyver Reidun Nilsen ut på innbytterbenken. Guro Sandnæs vil også spille fra start. Hege Thon må derfor slite benken fra start.

Liungen lekte seg

Etter hvert som målene rant inn på Liungen-banen ble det hele en lek for bygdas fotballstolthet nummer en. – Det er artig å få igjen for innsatsen, sa en av kampens profiler, tremålscorer, Hanne Teigstad.

Flott laginnsats

Vi er godt fornøyde med første omgang, sa trener Lena Tryberget til Lier-Nett like etter kampslutt. -- Det var flyt over spillet, god bevegelighet foran ballfører og stort trykk. Det skapte mange sjanser.

Eventuell ny kontrakt krever endringer

- Beholder Liungen plassen i Toppserien kreves det store endringer, sier asssistentrener Hasse Svanberg til Liernett i kveld. - Støtteappparatet må bli bedre. Nye spillere med personlighet og spisskompetanse må hentes inn på et tidligere tidspunkt. Vi må også stille større krav til spillerne. Allerede i morgen, mandag, hospiterer to unge spillere på trening med Liungen. Det er en spiller fra Solberg, født i 1989, og en ett år yngre spiller fra Glassverket.

Spilte jevnt med Kolbotn i en omgang

En god omgang er ikke nok. Landets beste lag, Kolbotn, satte inn småforkjøla Solveig Gulbrandsen etter pause. Kolbotn var bedre på presisjon, hurtighet og teknikk. Det skulle bare mangle når også Gulbrandsens landslagskolleger Trine Rønning og Ingvild Stensland våknet til dåd. I tillegg lyktes også årets funn, Isabell Herlofsen. På tribunen satt pappa, Kai Erik og koste seg. Det meste stemte dermed for lederlaget. Det ble stor klasseforskjell mellom lagene i siste omgang. -- Vi får ta med oss den positive tendensen til neste kamp mot Asker, sa assistentrener Hasse Svanberg. Kollega Lena Tyriberget var enig, men var naturlig nok lite fornøyd med andreomgangen.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

God debut og strålende laginnsats sikret tabelltopp

Det var veldig kontakt med forsvarsfireren foran meg, sa en strålende fornøyd Lill-Yvonne Karlsen like etter debuten for Liungen på lørdag ettermiddag. Den tidligere Kolbotn-keeperen var en av mange spillere som vant duellene mot Amazon fra Grimstad. Aggressive angrepsspillere, med kaptein Ingunn Sørum som en klar ener med sin tre scoringer og hurtige løp, sørget igjen for målfest.

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Tap for Liungen

Liungens tap mot Amason i siste serieomgang var kanskje en naturlig utladning etter forrige helgs jubelkamp. Opprykket var sikra før dagens kamp. Kattem gjorde jobben sin. Dermed kunne ikke en seier ha hjulpet noe for å ta førstedivisjonspokalen hjem til Lier. I stedet ble det tap 0-2.

Liungen tapte for Asker

Asker - Liungen 3-0 (2-0)

Liungen – Amazon, lørdag kl. 1600:

Liungen med ny keeper

Liungen rykker opp!

Larvik – Liungen 1-4 (1-2) Det er fortsatt teoretisk mulig at Liungen ikke rykker opp, men da skal utrolig mye rart skje. Liungen må tape alle sine siste kamper, og Larvik må vinne alle sine. Liungen har i tillegg mye lettere kampprogram. Dette var matchballen, og Liungen innfridde.

-- Tøffere i duellspillet

-- Skal vi unngå å slippe inn mange mål må vi bli tøffere i duellspillet, spesielt innenfor egen 16-meter, sier Liungens assistentrener Hasse Svanberg. Spillere og trenere hadde et møte allerede på søndag, dagen etter stortapet i Tromsø. Det blir fire endringer siden siste kamp.

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Dårlig uttelling ga Klepp seieren

-- Med den offensive uttellingen fra kampen mot Kattem (6 scoringer) og det defensive spillet i dag, kunne dette blitt stålende, sukket trener Lena Tyriberget etter kampslutt. Spillerne var ikke mindre skuffet etter at Liungen hadde vært det klart beste laget mot Klipp med sine fire landslagspillere.

Liungen i oppløsning?

Det ble katastrofesifre, da Liungen gjestet krøllgresset til Fløya i ettermiddag. Etter 0-4 ved pause, ble det hele åtte baklengs i andre omgang. At Fløya kanskje er den største seriefavoritten er nok ikke noen trøst i dag. Riktignok har Liungen fortsatt to lag bak seg etter fire serierunder. Både Asker og Kattem er nemlig poengløse. Men hvor lenge kan Liungen holde hodet over vannet ? Er de heldige, kan de holde seg unna nedrykksplassene en uke til. Asker får nok store problemer med Røa 2. pinsedag på Føyka. Røa nedsablet nemlig Kattem hele 7-1 i dag.

1. divisjon, kvinner

Liungen det mest offensive laget

Stor optimisme i Liungen

Det har vært sinnsykt bra på treningene denne uka, sier en alltid optimistisk Jan Ausland i Liungen. -- Sjansene er 70/30 for at vi klarer dette. Dersom både Liungen og Klepp vinner sine kamper, må Liungens seier være på to mål mer enn Klepps eventuelle seier i sin bortekamp mot Arna/Bjørnar. Jan Ausland håper at så mange som mulig følger laget med ledere i oppsatt buss som går klokka 10.00 fra klubbhuset på Liungenbanen.

Liungen banket Fortuna grundig

> -- Vi fikk litt kjeft i pausen og fikk beskjed om å senke skuldrene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 7-1 over Fortuna fra Ålesund. Selv om Liungen produserte noe få store sjanser i første omgang, skuffet de både seg selv og hjemmepublikum med upresist og tafatt duellspill. Etter pause vant de duellene og kom rundt på kantene. Kaptein sjøl var i de umulige hjørnet var konstant en trussel for Fortunaforsvaret.

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Jonvik og Jevne på J-19 landslaget

Liungenspillerne Kristin Jonvik og Anne Bettina Jevne er tatt ut til J-19 landskampen mot Sverige 28. august. Forsvarspilleren Jonvik har tidligere spilt internasjonale kamper. Jevne har spilt godt på Liungen i høst. Det er slettes ikke uventet at den lynhurtige angrepsspilleren fikk sjansen på Norges J-19-lag. Det må være inspirerende for både dem og resten av laget før høsten viktigste kamp. Resultatet i Bergen mot Sandviken kan lett avgjøre hvem av de to lagene som må gå den tunge veien ned i 1. divisjon.

Siste sjanse for Liungen

-- Spillerne må gi hundre prosent. Så må resultatet bli deretter, sa assistentrener Hasse Svanberg noen timer før laget reiser til Kolbotn. Der møter de årets beste lag med flere landslagspillere. Charlotte Granlund er skadet. Bettina Jevne spiller heller ikke denne gang. Ny keeper blir Marte J. Sjønnegård. Elisabeth Aarøe spiller sin første A-kamp fra start.

Liungen nærmest seieren

-- Det var surt å misse på de store sjansene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 1-1 mot Kattem i toppkampen. Nok en gang var det veteran som var Liungens farligste våpen mot et til tider velspillende og teknisk godt trønderlag. Spillemessig var Kattem best i førsteomgangen. derfor var det ikke ufortjent at var føringen da. I andreomgangen var Liungen klart best og hadde de fleste og farligste sjansene.

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Fin stemning på serieåpning for jenter-16

Smil og god stemning på både på og utenfor banen. Sylling/Liungen vant 5-0 over Sjåstad i J-klassen i en fairspillende kamp. Alder og erfaring avgjorde nok mye. Bortsett far d0e første 5-10 minuttene og i små perioder hadde Sylling/Liungen god kontroll. Noen av scoringene kom etter fint spill.

Følg Kattem-Liungen fra kl 1400

Blir det tre proeng, kan det betyr ny kontrakt. En eventuell sammenslåing av bergenslagene Arna/Bjørnar og Sandviken avgjør det -- Liernett følger kampen live!

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Angrepspillet reddet årets første seier

-- Det var en uvant plass, sa debutanten Miriam Muntaz om midtbanerollen. Hun var gledesstålende etter kampen. Miriam har flere ganger før møtt Liungen. Sørlendingen har nemlig spilt for både Donn og Larvik, før hun gikk til Røa. I Røa ble det lite spilletid. Hun er på utlån og ”betalte” godt for seg med aggressivt og godt midtbanespill. Hun smilte om kapp med hurtige Bettina Jevne som også scoret sitt første seriemål i Liungen. Sammen med veteranen Ingunn Sørum var trioen stadig på farten og skapte panikk i Kattems forsvar. Men nok en gang slapp de inn alt for lette mål, til trenernes store fortvilelse. I snitt har laget nemlig sluppet inn nesten fem mål i hver kamp.

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

3 viktige poeng i vanskelig kamp.

Etter ei uke med tøft program to Liungen i kveld 3 viktige poeng mot Fart. Det var et slitent Liungenlag som entret banen tidligere i kveld, og seieren satt langt inne. Hege Gunnerød satte inn 2-3 på overtid, og berget dermed viktige poeng som fører laget langt mot opprykk til toppserien.

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Bittert nedrykk

Bussturen fra Larvik ble svært tung for spillere, trenere, ledere og supportere søndag ettermiddag. Kun ett mål manglet for å få fornyet kontrakten i Toppserien. Midtveis i andreomgangen så alt lyst for Liungen. Arna/Bjørnar ledet over Klepp, og Liungen var i ferd med sette inn seiersmålet mot nedrykksklare Larvik. Så begynte Klepp opphentingen som endte med utligning 15 minutter før slutt, mens Liungen feilet på den ene sjansen etter den andre i sluttminuttene.

Ivar Hoff refser Liungen

Liungen burde ha sagt nei takk til å overta plassen etter Asker, skrev den kjente TV-kommentoren i Drammens Tidende i går.

Spilte på lavgir

Liungens sjuerlag med storscorer Ingunn Sørum i spissen "spaserte" seg til nok en storseier ---

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Liungen høyere oppe i år?

Liernett har utfordret to ordførere, hvorav den ene har vært fotballpresident, og nåværende og tidligere personer med en viss tilknytning til Liungen til å tippe rekkefølgen i Toppserien.

Flott bankett for Liungens kvinnelag:

Vallsetspilleren, Lena Tyriberget, reiste hjem fra Liungen-banen for noen år siden med 0-6 tap i kofferten. Det husker hun godt. – Hvem kunne tenke seg at jeg noen få år senere skulle trene dette laget. Nå har hun et suksessrikt år bak seg som trener for laget som rundspilte henne og lagvenninnene.

Liungentrenerens klubb mangler lisens

Asker, siste års cupmester, får ikke godkjent lisens fra Fotballforbundet. Cupfinalehelten og Liungentrener Kjersti Thun, som også atpåtil er ansatt i Asker, kan oppleve at Liungen overtar plassen i Toppserien.

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Framgang defensivt

- Liungen gjorde det vanskelig for oss i 1. omgang, sa Hege Riise (37), Team-Strømmens spillende assistenttrener etter at laget hennes omsider sikret en 3- 0 seier.

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Fomlet i forsvar

De første 20 minuttene og tre baklengs snøt publikum for spenningen. Røas rutine og Liungens manglende tøffhet i egen sone avslørte klasseforskjell.

Tidligere Liungen-spillere i cupfinalen

Bettina Jevne og Reidun Nilsen, som begge har spilt for Liungen, sørget for Askers to mål i semifinalen mot Fløya søndag kveld.

Årets første tap

Det glapp for Lier Cats i de to siste periodene i dagens førstedivisjonkamp i innebandy

Likevel toppseriespill for Liungen

Asker tapte anken om lisensavslag i ettermiddag. Det var sjokk, fortvilelse og stor skuffelse på Føyka etter avgjørelsen litt før klokka 18 i dag. Liungen blir dermed tilbudt plass i kvinnefotballens øverste divisjon.

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

”Liungen” hevdet seg i toppserieåpningen.

En rekke tidligere spillere gjorde det bra for sine nye lag.

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

Asker er flyttet ned - Liungen kan få toppserieplass

I dag ble det endelig avgjort at Asker mister plassen i toppserien fotball kvinner. Dette kan åpne for Liungen som mistet plassen i fjor.

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

Gamle "stjerner" glitrer litt

Veteranene med Inger Knuten, Marita Ruud Gundersen og Ingunn Sørum i spissen på Liungens sjuerlag har bevist at de fortsatt har målteft

Optimisme før generalprøven

Liungen møter Amazon i Asker senere i dag.

Åpen scene

På åpen scene sist fredag var det mange bra band – det klart beste var Dead Sheriff fra Drammen. Over hundre tilskuere hadde kommet seg på konsert.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Liungen tapte igjen

Liungen åpnet forrykende og ledet 2-0 etter snaue 6 minutter. Derfra og inn var det lettvinte baklengsmål i bøtter og spann.

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

- Tok det som treningskamp

- Jeg tok det som treningskamp, smilte Liungens unge angrepsspiller Eirik Green (17, på bildet th), scoret sitt første mål på A-laget på straffespark og det hele 10- 0 over DRIM torsdag kveld.