Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 090086631b4d237ca92d9d4ac3d6f490

Reistad g91 – Strømm

Reistad og Strømm møttes tirsdag til et oppgjør der det ikke var noen tvil om hvem som var favoritter. Strømm som ligger på bunnen av tabellen skulle spille mot serielederne Reistad.

Reistad gikk for nok en seier mot Strømm. Dette var en kamp som Reistad hadde overtaket på fra første angrep, og aldri ble noe spennende. Reistad snappet mange baller som ble spilt opp på rush, og de fleste ga uttelling. Keeperen til Reistad, Theodor Ellingsen tettet igjen målet og slapp bare inn 3 mål i 1.omg. Stillingen når lagene gikk til pause ble 11-3.

2.omg ble heller ikke mer spennende. Reistad fortsatte med rushene sine og var aggressive i forsvar og satt flere og flere mål. Strømm hadde flere sjanser i denne omgangen og kom mer med, men ble aldri noe farlige. Keeperen til Reistad tok det som var hans jobb. Noe slurv i forsvar gjorde at Strømm også satte noen mål. Reistad satt også ett par flyvere og kjørte en del avtalte trekk. Strømm spillerne klarte ikke stokke beina i forsvar og hang ikke med i det hele tatt. Fortjent seier til Reistad.

Sluttresultatet ble 25-10. Som sagt, Reistad var klart best og er fortsatt serieledere.

Forrige artikkel:Glitrende NykjuadagNeste artikkel:Ytringsfrihet og korrektivtyranni