Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

Ble enige på forhånd å ikke presse for høyt, for å kunne bruke bakrommet, og det tok ca 2 min før Ane ble spilt fint igjennom å satte ballen i nettet bak keeperen.

Ikke mange minuttene etter satte hun inn ball nr to på samme måte.

Etter dette ble det litt roligere, ikke lett å ikke presse for høyt når man er så mye bedre enn motstanderen.

Allikevel var det Lyngdal som scoret mål. På et gjennomspill fra midten, ble det duell mellom midtstopper og spiss og dommeren blåste straffe. (så veldig billig ut for meg)

Dette kom av for dårlig press på midtbanen noe som var et problem nesten gjennom hele kampen.

Etter en snau halvtime spilt byttet vi og satte inn Marthe. Hun rakk så vidt å komme innpå før hun satte ballen i nota, og det stod 3-1, noe som holdt seg inn til pause.

2 omgang starter som 1 sluttet vi presser på, men nå ligger Lyngdal om mulig enda lavere.

Vi kommer til en del sjanser men er litt for ukonsentrerte i avslutningene.

Etter en snau halvtime får vi frispark fra ca 30 meter. Hanne gjør seg klar å druser ballen rett i krysset et vannvittig skudd. Deilig å se slike skudd gå inn.

Et par min senere kommer Lyngdal på en av sine få vissiter foran vår keeper Helene, Som for dagen er debutant i seniorfotballen i Liungen.

Dommeren blåser frispark rett utenfor vår 16 meter. Skuddet kommer helene strekker seg så laaang hun er å redder, men dessverre er Liungens forsvarere uoppmerksomme å Lyngdal er først på ballen å setter den i mål.

Kampen fortsetter som den stort sett har vært hele tiden med press fra Liungen.

Har en del sjanser men det vil seg ikke før Ane setter inn dagens siste og sitt tredje.

Alt i alt en ok kamp med fremgang fra de siste kampene, og vi vinner 5-2 fortjent.

Burde vært mer. Men var fornøyd med mye i dag.

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Referat Team Liungen - Skarphedin

Team Liungen - Skarphedin

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Tapte to poeng

Etter å ha ledet 3-0, glapp det mot slutten for Liungens sjuerlag

Liungen til topps på tabellen

Liungen løp Skeid i senk og laget målkallass på Voldsløkka i Oslo på lørdag ettermiddag. I perioder så vi Liungen leke med Skeid. De skapte drøssevis av sjanser og fikk stor uttelling. Derfor fikk vi nærmest et ”ishockeyresultat.” Bortsett fra en 5-10 minutters periode i første omgang var Liungen totalt overlegne i tempo, pasningssikkerhet, løpsstyrke og teknikk. – Men vi er ikke alt for høyt oppe, sa trenerduoen Tyriberget og Svanberg. De minner om vårens seriefinale neste helg mot Amazon.

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Opprykk i boks

Liungen er så godt som i fjerde divisjon. Etter å ha sikret uavgjort borte mot Steinberg skal utrolig mye rart skje for at de ikke rykker opp. Steinberg – Liungen 2-2 (0-0)

Gikk seg til tap

Fryktelig svakt av Liungen

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Nytt kalastap for Liungen

Bra med i første omgang - så sank Liungen som en stein.

Skuffende kamp av Liungen

Alt lå til rette for en festaften. 550 tilskuere kom for å se Liungen kjempe om poeng. Men i stedet var det jentene fra Strømmen som dominerte størstedelen av kampen i Buskeruds fotballs storstue, Marienlyst. Fem baklengs betyr årets dårligste kamp for Liungen. Team/Strømmen var best i fem av kampens seks kvarter.

Sylling kom tilbake

Fotball herrer 7.div

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.

Sandviken - Liungen - Live

Liungen banket Sandviken - Første gang på tabelltopp!

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Tung kamp for juniorene

Samarbeidslaget halte i land en viktig hjemmeseier på en regntung bane onsdag ettermiddag

Ny keeper klar for Liungen

Jeanette Jørgensen (26) er Liungens nye 3. keeper. Hun får sjansen til å debutere i Toppserien, dersom verken 1. keeper Marthe Kvaale (16) eller 2. keeper Helene Hornstuen Mathiesen (17) kan spille på grunn av skader.

Nytt tosifret tap

Liungen viste framgang i første omgang, men klasseforskjellen ga Trondheims-Ørn lett spill.

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

- Tok det som treningskamp

- Jeg tok det som treningskamp, smilte Liungens unge angrepsspiller Eirik Green (17, på bildet th), scoret sitt første mål på A-laget på straffespark og det hele 10- 0 over DRIM torsdag kveld.

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Spilte jevnt, men scoringer uteble

Emre Tugsuz (th) og hans lagkamerater i Skiold var langt mer effektive enn Liungen, her i duell med Magnus Norup Berget, i onsdagens kamp på Liungbanen.

Kolbotn seriemester - Liungen med ny bunnrekord

Kolbotn slo Ørn og Liungen går til kvallik med tidenes dårligste målforskjell.

Liungen banket Fortuna grundig

> -- Vi fikk litt kjeft i pausen og fikk beskjed om å senke skuldrene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 7-1 over Fortuna fra Ålesund. Selv om Liungen produserte noe få store sjanser i første omgang, skuffet de både seg selv og hjemmepublikum med upresist og tafatt duellspill. Etter pause vant de duellene og kom rundt på kantene. Kaptein sjøl var i de umulige hjørnet var konstant en trussel for Fortunaforsvaret.

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Lier Cats i tøff kamp

Liers innebandylag (her representert med Marita Kristiansen) spilte 3-3 mot Akerselva på søndag, og med seier i siste kamp blir det andreplass i 1. divisjon.

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

14 scoringer på to kamper

Liers juniorlag, med sju nettkjenninger hittil av tidligere Liungen-spiller Ingrid Høgseth, har hatt en lovende sesongstart

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Nærmer seg kretsmesterskap

Lier IL s J-14-lag vant den avgjørende kampen mot Liungen onsdag kveld

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Tapte viktige poeng

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Fin stemning på serieåpning for jenter-16

Smil og god stemning på både på og utenfor banen. Sylling/Liungen vant 5-0 over Sjåstad i J-klassen i en fairspillende kamp. Alder og erfaring avgjorde nok mye. Bortsett far d0e første 5-10 minuttene og i små perioder hadde Sylling/Liungen god kontroll. Noen av scoringene kom etter fint spill.

Framgang defensivt

- Liungen gjorde det vanskelig for oss i 1. omgang, sa Hege Riise (37), Team-Strømmens spillende assistenttrener etter at laget hennes omsider sikret en 3- 0 seier.

Liungen-Kolbotn 0-6 (0-2)

Utespiller Rikke Flåten måtte stå i mål og gjorde en respektabal innsats etter Kvaales skade. Liungen slapp billig resultatmessig på grunn av et innefektivt Kolbotn-lag.

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

Liungen rykker opp!

Larvik – Liungen 1-4 (1-2) Det er fortsatt teoretisk mulig at Liungen ikke rykker opp, men da skal utrolig mye rart skje. Liungen må tape alle sine siste kamper, og Larvik må vinne alle sine. Liungen har i tillegg mye lettere kampprogram. Dette var matchballen, og Liungen innfridde.

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Bare poengene gledet

Det var en svak sesongåpning av Sparta/Bragerøen, selv om det ble 4-2 over Tofte i sesongåpningen

Bra generalprøve før kvalikken

- I motsetning til de siste kampene i høst fullførte vi andreomgangen bra, sa Liungen-trener Roger Johansen ( på bildet) til Liernett.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

God debut og strålende laginnsats sikret tabelltopp

Det var veldig kontakt med forsvarsfireren foran meg, sa en strålende fornøyd Lill-Yvonne Karlsen like etter debuten for Liungen på lørdag ettermiddag. Den tidligere Kolbotn-keeperen var en av mange spillere som vant duellene mot Amazon fra Grimstad. Aggressive angrepsspillere, med kaptein Ingunn Sørum som en klar ener med sin tre scoringer og hurtige løp, sørget igjen for målfest.

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Uavgjort for Lier Cats

- Lier Cats lå under 1-3, men kom mer med i kampen, og vi klarte 3-3 til slutt, rapporterte Ingunn B. Sørum til Liernett

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

Liungen lekte seg

Etter hvert som målene rant inn på Liungen-banen ble det hele en lek for bygdas fotballstolthet nummer en. – Det er artig å få igjen for innsatsen, sa en av kampens profiler, tremålscorer, Hanne Teigstad.