Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 70d4967c2f48e83babcbe51afb810aea

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Oslo og omegns serie for sjuerlag

1. div:

Liungen – Gruner 6-4
Koll – Liungen 3-9 (2-4)

Den siste kampen ble spilt på en humpete gressbane.

Liungens lag: Marianne Holmquist (keeper),
Forsvar; Ellen Sjølie, Marit Johansen, Siv Finsås, Vibeke Lundbekk
Midtbane/angrep: Torill Helgerud, Ingeborg Sæther. Marita Ruud Gundersen, Ingunn B. Sørum

Målscorere: Ingeborg Sæther (3), Marita Ruud Gundersen (2), Ingunn 2 B Sørum (1), Marit  Johansen (1) og Torill Helgerud (1)

Vi har fått følgende oppsummering av tidligere toppspiller og kaptein Ingunn B Sørum:
-Marit Johansen satte inn et tidlig mål på langskudd. Koll scoret like etterpå på en overgang. Ingeborg Sæther jobbet godt i kampen og gjorde et fint forarbeid før Torill bredsidet ballen i mål. Koll scoret igjen på en kjapp overgang og det stod 2 - 2. Ingeborg Sæther tok saken i egne hender og ga Liungen ledelsen. 2 - 3. Så traff Ingunn på et skudd 2 - 4.
I 2 omgang kontrollerte Liungen kampen. Det var en del bra spill selv om banen var vanskelig. Marita Ruud Gundersen puttet to fine mål og trivdes i midtbanerollen. Ingeborg var i siget i dag og scoret to ganger til før det var slutt. De siste 10 minuttene av kampen orket ikke Koll mer, og Liungen hadde et massivt press mot deres mål.

Liung-jentene topper tabellen. Manglerud Star og Putten er 2 og 3 poeng bak.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk