Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 06987aa89cd079466d729ef93ef1a263

Etter å ha ledet 3-0, glapp det mot slutten for Liungens sjuerlag

1. div kvinner for sjuerlag, Oslo og omegn
Mandag 1. september
Røa grus, kl. 20.15;

Røa - Liungen 3 - 3 (0-2)

Liungen: Marianne Holmquist (keeper), Marit Johansen (kaptein), Siv Finsås, Vibeke Lundbekk, Hege Fuglerud, Ellen Sjølie, Marita Ruud Gundersen, Hilde Staver, Inger Knuten og Ingunn B. Sørum.
Liungens scoringer: Ingunn Sørum, Inger Knuten, Hege Fuglerud

- Vi bestemte oss for å spille en del på fot siden det var en liten grusbane, og ballen hoppet og spratt, sa tidligere toppspiller Ingunn Sørum til Liernett. - Vi lyktes bra med stor bevegelse.

2. omgang begynner bra. Ut i omgangen ble ballen trille ut til Hege som kom på løp fra sin backposisjon. Hun klinket til og fikk drømmetreff rett i krysset fra 18 meter. Årets mål! Og Liungen ledet 3 - 0. Røa er ikke kjent for å gi seg og setter inn et voldsomt press. Liungen ble litt passive og hadde problemer med å komme seg ut av forsvar. Røa scoret på 3 dødballer. En corner og et frispark hvor det var kjemping foran mål. Og et straffepark etter at dommeren ser en hands fra sin plass midt på banen. - Et greit resultat alt i alt, men veldig surt siden Liungen ledet 3 - 0. Nei, takke seg til gressbane og litt bedre plass å boltre seg på, uttalte Ingunn Sørum til slutt.

Med en kamp mer spilt mer enn tabelltoer Manglerud/Star topper Liungen fortsatt tabellen. Men etter Mnaglud/Stars kamp onsdag, vil sannsynligvis Oslo-laget gå forbi på bedre målforskjell. Begge disse lagene skal møte tabelltreer Putten. Og ikke minst skal M/S og Liungen møte hverandre 22/9. Det kan bli selve  i "finalen" i årets serie ---