Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: cf14eaabca2f572dba44c2d24769cb8f

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

Samarbeidslaget viste vilje og tæl, da Solberg ble slått 2-1 på kunstgresset på Stoppen. Timen før kunne Liungens unge 3. divisjonslag rusle av banen etter å ha slått Vestfossen 6-1. Noe av lufta har nok gått ut av de unge jentene etter at de tapte ”finalen” mot Kongsberg. -  Vi er spente på om jentene satser videre, sier Micke Andersson og som ikke legger skjul på at det er viktig at jentene har motivasjon og ambisjoner fram mot neste sesong. Det er utvilsomt en betingelse for at han og Brede Nybråten skal fortsette som trenere, er det inntrykket Liernett har ---

Se tabellen for 3. div kvinner:

Norge&3=2008%20-%202008&4=292470&5=&6=&7=&8=

Samarbeidslaget gjorde en bra vårsesong og var ikke så langt unna spill i Interkretsserien i vår. På bakgrunn av at det har resultatene i 1. divisjon kanskje vært for ujevne. I kveldens kamp viste laget med tæl og vilje. Laget svarte raskt på Solbergs scoring. Anders Øvermo nærmest kjempet ballen i mål på borteste stolpe og dermed 1-1. Laget viste bok en gang vinnervilje ved å ta ledelsen i 1. omgang og som holdt kampen ut.

Se tabellen for gutter 19,  1. div:

Fotball&2=Norge&3=2008%20-%202008&4=296760&5=&6=&7=&8=

Tidligere i uka var Lier A-lag tilbake med en seier igjen, denne gang over Heradsbygda med 4-2. Her er spillende trener Morten Påsches oppsummering:

- Lier spilte mandag kveld borte mot bunnlaget Heradsbygda. Lier fikk en pangstart da Ketil Ustad snappet ballen fra en forsvarer, rundet keeper og ordnet 0-1 etter 5 minutter. Heradsbygda utlignet imidlertid midtveis i omgangen på et fantastisk volleyskudd fra 20 meter. Rett før pause var det Thomas Køllersen som igjen sendte Lier i føringen da han avsluttet et flott angrep med et venstrebeinsskudd i nærmeste kryss! 2.omgang ble en rotete affære som lenge sto og vippet. Artan Krasniqi sendte LIer opp i 3-1 midtveis i omgangen, men 10 min før slutt reduserte hjemmelaget til 2-3. Etter noen nervøse avslutningsminutter avgjorde Ketil Ustad kampen med sin scoring nummer 2 i siste minutt da han kom alene med keeper, avslutter Påsche.

4-2 seier og 3 poeng til Lier til tross for en ganske laber forestilling.

Liers lag: Thoung Le Hoang, Jørgen Thorset, Ole Jørgen Lium, Jens Tvede, Armend Krasniqi, Thomas Borge, Terje Bekkvang, Stian Påsche, Thomas Køllersen, Ketil Ustad og Artan Krasniqi.

Benyttede reserver: Tam Le Hoang, Frank Rusten, Torstein Gravdal og Kim Roger Kristiansen.