Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 83b29be30acc49654695f56156c85fbc

Stor nivåforskjell

St Hallvards Martin Gravdal Haldorsen svevde høyt over forsvaret til motstander Nøtterøy under søndagens elitekamp

Sør-Norgesserien, G 18

Tranbyhallen

Ca 90 tilskuere

Sankt Hallvard Håndballklubb – Nøtterøy HK 40 – 19 (23-11 ved halvtid)

Sankt Hallvards lag: Granum, Utengen, Engen, Karlsen, Lie, Nuven, Gunnerud, Kristiansen, Gravdal Haldorsen, Hagen, Røsaker, Witbank, Holmen.

Målscorere
: Simen Kristiansen 10, Fredrik Utengen 9, Martin Gravdal Haldorsen 5, Vetle W. Alexsandersson 6, Morten Gunnerud 3, Kenneth Lohne Karlsen 2, Vegar Engen 2, Leiv Arne Bastesen 1, Håkon Røsaker 1, Magnus M. Hagen 1

- Jeg synes alle spilte god en god kamp, sa en blid og fornøyd Anders Ruud Gundersen, trener for laget. Han understreket til at han lot de beste få hvile da nivåforskjellen mellom lagene etter hvert ble så tydelig. Han var følgelig veldig fornøyd over at så mange fikk skikkelig spilletid.

Nøtterøy holdt følge bare 5-6 minutter. Utover i 1. omgang økte hjemmelaget ledelsen og var oppe i en timålsledelse etter knappe 17 minutter. I andre omgang var det like klart overtak med en god keeper i Nikolas Granum i tillegg. Han reddet til og med straffekastet like før sluttsignalet.

Tre- fire av spillerne er også i klubbens A-lagstropp i 2. divisjon. Blant dem er Martin Gravdal Haldorsen som også er landslagsspiller.