Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: c986584f1bc6b25ce7c9a9ab126da332

Topplasseringer i Sverige

Under et sekstimers lagkonkurranse tok Tor-Erik Wam, Jørn Huseby og Bendik O. Johnsgård på Meren ATC s førstelag en tredjeplass, mens andrelaget ble nr 5.

Helgens og årets siste begivenhet foregikk i Motala i Sverige. Det ble en beinhard konkurranse, der det skulle kjøres i 6 timer. Fra Lier hadde vi to lag som stilte til start.

Disse representerte Team Honda ATV Norway: Tor-Erik og Bendik kjører Honda 400 kubikk, Jørn Huseby kjører Honda 450 kubikk.

Lag 2:med Torbjørn Wam, Eivind Zetterstrøm, Thomas , Øistein Smith representerte Meren Auto ATV. Her kjørte alle 450 kubikk.

Løypa var på 5 km. 30 prosent var crossløype, ca. 100 meter var asfalt og resten var i skogen.

Det viste seg at det ble en vanskelig oppgave, da det var veldig bløtt i skogen, så de aller fleste som var med i konkurransen, enten satte seg fast eller traff et eller flere trær, så de stupte av sykkelen. Og noen fikk ett eller flere ublide møter med søle og harde trær.

Da starten gikk, kom lag 1 ut som nr. 5, og lag 2 kom ut som nr. 9.Etter en runde, var lag 1 nest sist, etter å ha satt seg fast. Lag 2 kom seg bedre gjennom og var nr. 8.

Utover i løpet, jobbet lag 2 seg pent oppover, og lå en stund på 3 plass, og lag 1 lå på 7 plass.Etter en god stund datt lag 2 ned til 5 plass, og der ble de liggende til mål.

Lag 1 var uheldig, der Jørn Huseby traff et tre, og stupte over, og kjørte da en halv runde med et vondt håndledd, noe som viste seg i etterkant at det var brudd i håndleddet. Jørn fullførte sin siste runde, og Tor-Erik Wam overtok siste etappen som var ca. tre kvarter.

Han kjørte bra og holdt sin plassering som var nr. 3 inn til mål.

Dermed kunne lag 1 v/ Tor-Erik, Jørn og Bendik klatre på pallen og motta sin fortjente 3 plass og pokal, og lag 2 v/Torbjørn, Eivind, Thomas og Øystein kom på en kjempebra 5 plass.

Det var 16 lag med i konkurransen.

Det og klare 3 plass er en kjempeprestasjon for lag 1, i og med at to av tre på laget kjørte med mindre sykler enn alle andre lag.

Alle hadde vondt både her og der etter løpet med alle var veldig fornøyde, etter årets hardeste og mest utholdende løp.

Her er gutta etter kjempeprestasjonen, fra venstre Bendik O. Johnsgård, i midten Tor-Erik Wam og til høyre Jørn Huseby.

Forrige artikkel:Fotballskole i augustNeste artikkel:En ny Grete Waitz?