Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Lier - Viking 32-28

Håndballgutta rundspilte Viking i en og en halv omgang.

Lier - Stavanger 32-28 (19-12)

Lier startet som et uvær og knuste Viking i en underholdende første omgang. Andre omgang startet som den første sluttet, men midtveis var guttene tilbake til gamle synder. Det ble for mange fikse løsninger, og som regel endte dette med enkle kontringsmål for Stavanger.

Tross meget svak avslutning vant Lier trygt med 4 mål.

Desverre ble Kenneth Karlsen skadet. Han er etter alt å dømme ute hele helga.

Håndball Lier IL

Flere saker fra arkivet

Ikke opprykk i år

Det ble ettmålstap for St Hallvard Håndballklubb i den avgjørende kampen mot Stavanger på lørdag.

Sparserien

Lier en hårsbredd fra håndballsensasjon.

Dommeren i fokus i Trondheim

Burde assistentdommeren vinket av Koppinen da Rosenborg tok gull? Liernett har snakket med en av dommerne.

Fortsatt skadet

Det blir bleieskift og tilskuerplass for Thomas Sørum på mandag i stedet for kamp mot Rosenborg

Surt tap for Lier

Lier - Helset 23-26

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Tilbake etter skade

- Kan jeg bidra med å sikre poeng vil det være et godt innhopp, sier Thomas Sørum til Liernett noen timer før Strømsgodsets kamp mot Bodø/Glimt på Marienlyst i dag

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Lykkepotten til Lier

Full uttelling for Lier-kvinnen som vant 13,7 millioner i Viking Lotto onsdag kveld

Klare for Sparserien

Ingen trodde Lier skulle kvalifisere seg til årets Sparserie i håndball. Målet var å komme dit neste år. Nå er de kvalifiserte, og til helga braker det løs.

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

Første stikk til Lier

Liers Thomas Køllersen (tv på bildet) var en scorerne, da Lier slo Spa Bra 5-2 på kunstgressbanen onsdag kveld.

To seire og ett tap

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

Flott håndballåpning

Liers gutter 16 åpnet med en klar seier og et knepent tap i den landsdekkende Postenserien

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Topphåndball i Lier

Denne helga kan du se Lier ILs G18 møte noen av Norges beste håndballag i SPAR-serien

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Lokalderby i 10 årsklassen

Even Wilhelmsen (th) scoret ekte hat trick for Sjåstad mot Sylling

På høyt nivå

Før siste runde i Spar-serien, avsluttet St Hallvards håndballgutter 89, 90 og 91 , her representert med Martin Gravdal Haldorsen, med 8. delsfinale mot et topplag i Rødspættecup i Danmark

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Klar for Sparserien

St. Hallvard Håndballklubbs G-18 er kvalifisert for landsomfattende seriespill

Dhk til kvartfinalen i Europacupen

Dhk knuste Svenske Lindesberg

Liung med cowboyhatt avvist i Stavanger

Hans Øivind Opsahl (61) fra Lierskogen skulle sammen med kona toppe en perfekt Alan Jackson-konsert med en bytur, men ble nektet av vaktene, skriver Stavanger Aftenblad i dag. Årsaken var at de hadde på seg cowboyhatter.

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Nestentabellen

Det er alltid mulig å finne lyspunkter

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Hederlig innsats

- Vi er kjempefornøyde med finaleplass, sier oppmann Hansen i Lier IL, til tross for at J-92 laget tapte 12-22 mot Tønsberg Turn i Sør-Norgescupen i håndball siste helg.

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Lier G89 - Halsen 30-27

Lier rotet nesten bort seieren mot Larviklaget Halsen.

Lokalderby endte i slagsmål

Kampen mellom Lier og Reistad G91 endte i slagsmål

Viktige bortepoeng

Juniorspilleren Jørgen Solvang Nilsen (th på bildet) scoret et fint mål, men også juniorspillerne Herman Stenseth (tv) og Koenrad Herber fikk spilletid for Spabra i dagens bortekamp.

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Smadret Steinberg

Sylling skårte 10

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Forrykende første omgang

Om man skal benytte en velkjent klisje så var "første omgang verd inngangspengene alene" passende for det hjemmelaget presterte.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.

Sylling kom tilbake

Fotball herrer 7.div

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Liermann med varme hender helbreder i Stavanger

- Jeg skal fjerne frykten på deg her. Hver gang du skal sende ut frykt skal du se for deg meg med pekefingeren, sier Willy Hansen fra Lier ifølge Stavanger Aftenblad i dag.

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Helt fantastisk

- Dette er første gang Norge går videre med full pott, og vi er stor fornøyde, sier herrelandslagets hovedleder, Roar Bogerud fra Sylling

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Bra gjennomført

Keeper Nicolas Granum (bildet) imponerte spesielt i den siste av de tre første kampene, da St Hallvards G 18 åpnet Spar-serien

God debut og strålende laginnsats sikret tabelltopp

Det var veldig kontakt med forsvarsfireren foran meg, sa en strålende fornøyd Lill-Yvonne Karlsen like etter debuten for Liungen på lørdag ettermiddag. Den tidligere Kolbotn-keeperen var en av mange spillere som vant duellene mot Amazon fra Grimstad. Aggressive angrepsspillere, med kaptein Ingunn Sørum som en klar ener med sin tre scoringer og hurtige løp, sørget igjen for målfest.

Stor nivåforskjell

St Hallvards Martin Gravdal Haldorsen svevde høyt over forsvaret til motstander Nøtterøy under søndagens elitekamp

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Lastebil veltet på Ringeriksveien

Lastebil veltet tirsdagskveld like ved Wam Traktorservice.

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Pressemelding fra Lier Volleyballklubb herrer elite

Denne helga har vi spilt 3 treningskamper mot 2 andre elitelag og ett førstedivisjonslag. Kampene har gitt oss mye nyttig erfaring og god trening frem mot seriestart neste helg!

Lier J18 spilte godt i Danmark

Lier J 18 spilte god håndball i Danmark og kom til semifinalen i Danmarks største håndballcup

Håndballgutta best i Norge!

Lier IL sitt gutter16- lag utklasset i helga motstanderne i Peter Wessel- cup. Dermed er de uoffisielle norgesmestre i klassen.

- Vi må høste erfaring

Syllings meget erfarne trener Jens Bjørnå kom med denne kommentaren etter Syllings tap 2-5 mot Steinberg i kveld

TV2 skrøt uhemmet av Helgerud

Glimrende dommer i kveldens tv-kamp

God kamp, tross tap

Liers 94-lag tapte 4-6 for Holmlia i Adidascupens kvartfinale på Tranby i dag

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

Ny suksess i 2011?

Thomas Sørum bidro til klar Haugesundseier over Viking i Vestlandsmesterskapet, og Vikings og landslagets keeper Jarstein synes liungen og lagkamerat Djurdic var fjorårets beste spisspar i eliteserien.

Stor suksess for Reistad-guttene

Reistad sitt gutter 12-lag spilte i helgen Herulf cup i håndball. Det var guttene sin første turnering hvor resultatene betydde noe, og de ble kåret til vinnere i sin årsklasse.

Spilleglede i Syllinghallen

Det var håndballåpning i helga. Sylling IF s jenter 11 gjennomførte sin to første kamper-

Sparserien i håndball

Uavgjort og tap for Lier.

Oppladning til prestisjeoppgjøret

Etter en komfortabel seier på mandag, da Ketil Ustad (th på bildet) scoret to mål, ser Lier fram mot å møte Liungen i årets andre lokaloppgjør på lørdag på Liungbanen

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

Liunger dominerte

Preben Sagbråten (tv) ble nr 3 i juniorklassen, Tor-Erik Wam ble nr 2 i eliteklassen og Jørn Huseby gikk helt til topps i Norgescupen i helgen.

Lier 91 - Strømm 17-14

Gode mot de beste - sliter mot svakere lag.

Aldri bedre trent

Tester og egne følelser bekrefter at liung og godsetspiller Thomas Sørum aldri har vært bedre forberedt før en seriestart

Klar seier

Tor-Erik Wam fra Lier kjørte siste løp i Norgescupen i ATV på Jevnaker i helgen. Førstkomnende helg går turen til EM i Danmark.

De små blå på Lierdagene

Thormod Gjerdingen fikk møte en blid og opplagt Ronny Deila og lierspiller og Godset-tilhenger Einar Boman Rinde i går.

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Hunder innbrakt fra Sylling og Lierskogen

Politiet melder at to hunder, en engelsk setter og en labrador, er innbrakt fra to steder i Lier i ettermiddag.

Populær i sildabyen

Thomas Sørum har all grunn til å smile etter to fine fotballuker --

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Små marginer

Det var offensive kamper i Sparserien i Bergen i helga, der Nikolas Granum, keeper på St Hallvards G- 18 lag fikk nok å gjøre ---

Føler seg fortsatt som en liten syndebukk -

- Det er like ille at jeg bommer på en kjempesjanse som at keeperen vår gjør en kjempetabbe, understreker Thomas Sørum overfor Liernett i dag. Her blir han byttet ut i 2. omgang.

Arrangørsuksess

Flott innsats av Håndballgruppa i Sylling IF og distriktets beste lag, Konneruds jenter (på bildet), Vestfossens og Drammens gutter, i finalene i Sør- Norge Cupen -

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

På pallen igjen

ATV-kjører Tor-Erik Wam (tv på bildet) fra Lier deltok i tredje runde i det danske mesterskapet i helga --

Scoringsrekord?

- Jeg har aldri gjennom mine 30 år på håndballbanen sett et liknende resultat, sier Arild Haug etter at laget hans hadde satte inn mål etter mål.

På landslagssamling

Martin Gravdal Haldorsen, St Hallvard Håndballklubb, er tatt ut på u-landslaget i håndball

Bra helg for Sylling volleyball

Sterke fjerdeplasser både til guttene og jentene

Hjem til Lier etter hvert

Men det kan ta tid før Thomas Sørum vender hjemover etter suksess på det andre året i Haugesund og som toppet seg med nedsablingen av Viking sist helg, og på søndag er Rosenborg motstander--