Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: c2511861a21bb7ae3c638c70a5c15dab

Fjerdeplass og bronse

Silje Bæra Hørthe fra Sylling er mest fornøyd med søndagens stafett under NM i terrengløp i helga.

- Jeg er godt fornøyd med innsatsen, sier Silje som deltok i  NM i terrengløp for andre gang i helga. - Men løypa var kanskje litt kort for meg, sier hun om helgas to kilometer lange løype. I fjor deltok i lang løype.

Det ble nesten medalje individuelt på lørdagens 2 km i K-20- klassen. Silje løp på 7.17.3. Vinner ble Ingborg Lønes fra Strømmen på 7.05.6, mens klubbvenninnen fra Modum FIK, Veronika Blom, tok sølv med tiden 7.07.8.

Men sammen med Modum FK ble det bronse i dagens stafett. Da ble det løpt 2 km på første etappe, 4 km på andre og 2 km på siste etappe. Silje løp siste etappe, mens Veronika Blom løp en sterk mellometappe på 14.25.1. Mari Haugen løp første etappe. Alle tre løp bedre enn under lørdagens individuelle konkurranse. Mari løp på 7.27, mens Silje fikk notert tiden 6.54 ( hele 23 sekunder raskere enn det hun løp på lørdagen --)

NM ble arrangert i Trondheim.

Les flere kommentar og resultater fra NM i terrrengløp her:

Silje reiser 1-2 ganger uka til Modum for å trene med med lagvenninnene. Ellers trener hun hjemme etter et treningsprogram.

Allerede førstkommende helg deltar Silje i "Landsmøteløpet" i Drammen. Dette løpet blir arrangert i forbindelse med bladet Kondis sitt landsmøte.

I mai står det tradisjonsrike "Kanada rundt" på programmet. Det var der Silje slo gjennom med ny løpsrekord på kortdistansen 6 km i fjor. - I år er jeg ikke sikker på om jeg skal løpe den korte eller den lange distansen, sier hun til Liernett.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken