Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: fcb69a0a2a6f2315a0ca04e286e4c3a5

Lier snudde kampen

Et agressivt hjemmelag (her Ketil Ustad i aksjon) scoret tre mål det siste kvarteret ---

5. div avd 2

Lier - Birkebeineren 2    3-1 (0-0 ved pause)

Liers lag:
Hoan Le, M. Påsche, Thorset, Tvede, Ingebretsen, Kristiansen, S. Påsche, Bekkevang, Borge, Hyving, Ustad. Innbyttere: Becher, Monga.

Etter en jevnspilt 1. omgang fikk IBK straffe etter ca et kvarters spill. Dommeren må ha vært i sterk tvil om det var felling. Det tok lang tid før han blåste -- Straffen gikk i mål og  Lier kom på etterskudd. Etter det så det ut til at bortelaget hadde kontroll, fordi Lier så og si bare skapte halvsjanser. Men i det siste kvarteret begynte det å skje noe  --

I det 75 minutt troklet Terje Bekkevang seg gjennom og skjøt i mål fra 19 meters hold. Fem minutter senere kom Andreas Becher fint rundt på høyre kant og la inn til Tommy Hyving. Dermed 2-1. To minutter senere var Hyving igjen frampå med et skudd som keeper slo ut. Andreas Becher scoret på returen.

Lier sikret dermed tabelltoppen.

Forrige artikkel:Laguna Beach, fantasi eller virkelighet?Neste artikkel:Stortingsvalget - hvem får din stemme?