Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 8e1958de39c370e44e7af0f301810b4f

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Kent Hermansen scoret tre mål og John-Erik Loe Olsen ett, da Spa/Bras A-lag lekte seg med Steinberg på mandag.

Spa/Bra vant 4-1 (3-1 ved pause) på Stoppen.

På Spa/Bras hjemmeside fremgår det at Ronny Deila spilte en kjempekamp og vant nesten alle hodeduellene. Og Jelo (John-Erik Loe Olsen) spilte sin beste kamp av året, kan vi lese i kampreferatet.
Det sier mye om overtaket i kampen, når Steinberg-keeperen var lagets beste og reddet laget fra et langt større nederlag, i følge Spa/Bras hjemmeside.
Spa/Bra var misfornøyd med banen som var veldig hard på grunn av manglende vanning i helga.
Neste kamp er allerede førstkommende fredag (på Spa/Bras 90-års dag), hjemme mot Nordre Sande.

Klar
Liers A-lag sikret tetplassen i sin 5. divisjonsavdeling med 6-2 mot Slemmestad 2 på mandag ettermiddag. Den gode førsteomgangen ga laget en ledelse på hele 6-0. I andre omgang falt laget litt av. Lier-seier

Liungens sjuerlag
Kristine Rasmussen scoret hele fire mål, da laget utklasset Kolbotn 10-0 (5-0 ved pause) på Tømte grusbane.
Øvrige målscorere: Hilde Staver 2, Inger Knuten 2, Ingunn Sørum 2.

- En bra kamp av Liungen med mye bra spill. Godt å få pyntet litt på målforskjellen vår også. Det er jevnt, og det skiller bare tre poeng blant de seks øverste lagene, sier Ingunn B. Sørum til Liernett.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken