Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 536edd932291bf4ad2eb05f8bfb8dcb8

Innfridde i åpningskampen

Målscorerne Edvin Blasysl, Ole Christian Kristiansen, Tommy Hyving og Kim Kristiansen sørget for til sammen sju scoringer, da Lier futsal vant en klar seier i dag formiddag.

Tranbyhallen, kvalifisering for nasjonal play-off

Lier futsal - Svelvik futsal 7-4

Liers lag: Stokke, Hyving, Fuglerud, Salvesen, K. Kristiansen, Ole Chr. Kistiansen, Hoang Le, Blazysl, S. Påsche, Øritsland, Thorset, Verpelstad.

Etter 0-1 i begynnelsen av første kamp kom Lier sterkt igjen med 1-1 etter 10 minutter, deretter 2-1 minuttet etterpå. Svelvik utlignet til 2-2 umiddelbart, før Kim Kristoansen ordnet både 3-2 like før pause og 4-2 like etter pause. Så reduserte Svelvik, før Lier gikk fra etter godt taktisk og aggressivt forsvars- og angrepsspill, og ikke minst godt keeperspill.