Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a09aff8713c045b5c8106f7664231ebe

Nær pallplass

Maren J. Haverstad tok en sterk 4. plass på mellomdistansen i NM i Skiorientering ved Solli Gård i Asker i dag.

Maren var fullførte på 48.10 og var vel fem minutter etter vinneren Marte Renaas kl D 17 Broren Sindre kom på 5. plass i H 17 med tiden 49.41. Hans Jørgen Kvaale vant på 46.53. - Jeg foretok et par dårlige sporvalg, sa Sindre som ellers var relativt fornøyd med løpet. Han var bare tre sekunder bak Lars Hol Moholdt som vant løpet ved Bygdetunet for 14 dager siden. Moholt var ikke særlig fornøyde med sitt løp. - Jeg hekta to ganger, det har jeg meg selv å takke for, sa han med et smil. Både Sindre og Lars kan revansjere seg på sprinten i morgen. Vi minner om at Sindre ble juniorverdensmester på nettopp sprintdistansen.

Unge Erik Trøen fra Lierbygda O-lag tok en sterk 16. plass av 32 startende i herreklassen. Av de øvrige som deltok fra Lierbygda kan nevnes at Helga Haverstad var suverent best i D-50 og Synne Strand ble nr 2 i yngste jenteklasse, mens Ingemar Jansson Haverstad ble disket i H 50.

Både Maren og Sindre er klare for landslaget på bakgrunn av resultatene tidligere i vinter og resultatene i dag.

Mer om mesterskapet med flere kommentarer, bilder og resultater etter at andre dag av mesterskapet er fullført