Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Lier stadion

4. div
Spa/Bra – Slemmestad 9-2

SpaBras mål: Martin Wøien Gilhuus (2), Alexander Valo (2), Audun Vestmoen (2), Svein Espen Sørstad (2) (bildet) og Gabor Valo (på straffe)

- Vi har et bra trøkk når vi har fullt lag, sa en svært så fornøyd trener Aage Golmen. – Riktignok ble det en spesiell kamp, fordi Slemmestad fikk utvist sin keeper etter 10 minutter av 2. omgang. Men Slemmestad er et meget effektivt lag. Som i treningskampen mot dem i vinter scorer de på nesten alle sjanser. Da ledet de 5-1 før vi snudde kampen og vant 7-5. Nå stod det 3-2 ved pause etter at vi hadde 10 klare sjanser, mens de skapte èn, sa han. Men i 2. omgang løsnet det altså.

I neste uke blir det en test for gutta fra Stoppen når de skal møte Solberg som sammen med Hallingdal er ubeseiret hittil i serien.

Spa/Bra gikk opp til 4. plass med sine åtte poeng etter fem spilte kamper, èn kamp mer spilt enn de andre lagene.

Forøvrig var det en lokal hoveddommer på Stoppen i går: Lars Erik Rype, Lier IL.

Fotball Spa/Bra

3 kommentarer

Onsdag 12. mai 2010 23:01: Gøranrud
Heia Spa/Bra! Gøy å se at bygdas beste fotball-lag leverer varene. Det går rykter om at det fort kunne blitt 10 mål dersom Vikram Trac Gupta hadde sjansen han fikk alene mot keeper mot slutten. Kan noen tilskuere eller spillere bekrefte dette?
Torsdag 13. mai 2010 14:43: Aage
Solberg tapte 2-0 for Moingen i går. Godt å se at de andre topplagene avgir poeng.

I likhet med Jørund kunne også var andre storstjerne - populært kalt "Tigana" også scort i denne kampen. Nå må vi jobbe med å bygge han opp igjen til neste store målsjanse. Før eller siden blir det scoring på dere begge
Onsdag 26. mai 2010 19:51: Liung
Moro at Spa/Bra gjør det bra!! Håper på opprykk, tror det er viktig for Lierfotballen.

Flere saker fra arkivet

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

Dette var bare moro

Både godsettrener Ronny Deila og keeper Gabor Valo smilte til tross for "bare" uavgjort på Stoppen --

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Fikk rom å løpe i

Shivan Ghazi og Svein Espen Sørstad sørget for to viktige scoringer og Shivans bror Rhamin bidro også til sjanseskapende angrepsspill for Spa/Bra mot Solberg i kveld.

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Sjansefattig på Stoppen

Morten Hagen var nok en gang svært nyttig og skaffet Spa/Bra ett poeng -

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

- Altfor dårlig av oss

Det sa Spa/Bras trener Aage Golmen som var svært skuffet etter at lette mål gikk inn bak Gabor Valo i kveldens bortekamp i Bærum.

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Full pott etter to kamper

Spa/Bra hadde full kontroll mot Graabein

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

Nede for telling

Rødt kort og stortap, en trist kveld for Liers A-lag sender sannsynligvis laget ned i 5. divisjon igjen, mens Spa/Bra nærmer seg et nytt og imponerende opprykk --

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

Stor nivåforskjell

Nyopprykkede Lier fikk noe å tenke før seriestarten etter å ha blitt ydmyket av Ronny Deila (på bildet) og Spa/Bra onsdag kveld --

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Spa/Bra overbeviste

Eirik Solberg (bildet) var en fornøyd mann i garderoben etter at han sørget for tre scoringer mot Åssiden i går

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Møtte hverdagen

Etter to opprykk på to sesonger ble det et ublidt møte med 4. divisjon for Spa/Bras A-lag mandag kveld --

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Storseier til Liungen

- Bra med 8-2 seier, men er ikke fornøyd likevel, sier trener Tommy Nordstø etter kveldens kamp mot Slemmestad 2

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

På toppen, tross tap

Spa/Bra annonserte "opprykksfinale" for laget før kampen mot Konnerud i kveld

Sikret ny kontrakt

Morten Hagen sørget for tre scoringer for Spa/Bra i ettermiddag. Dermed blir det 3. divisjonsfotball på Stoppen også neste år -

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Viktige bortepoeng

Juniorspilleren Jørgen Solvang Nilsen (th på bildet) scoret et fint mål, men også juniorspillerne Herman Stenseth (tv) og Koenrad Herber fikk spilletid for Spabra i dagens bortekamp.

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Vi skal vinne

Sparta/Bragerøens trener Aage Golmen er stor optimist foran morgendagens debut i 3. divisjon - og for resten av sesongen.

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

- Veldig sliten

Det sa unge Henrik Borge (th) etter at han og "scoringmaskinen" Morten Hagen hadde sørget for tre svært viktige poeng for Spa/Bra i kveld.

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Økende selvtillit

Aleksander Valos scoring på fredag bidro til at optimismen hos Spa/Bra stiger før bortekampen mot tabelleder Hallingdal.

Bare poengene gledet

Det var en svak sesongåpning av Sparta/Bragerøen, selv om det ble 4-2 over Tofte i sesongåpningen

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Ronny inspirerer Spa/Bra

Og smitter Strømsgodsets trenersuksess over på SpaBras ungutter allerede i serieåpningen mandag kveld?

Nøktern optimistisk

Det preger Spa/Bra trener John-Erik Loe Olsen ( på bildet) før serieåpningen, selv etter seks scoringer i går --

Oppgitte amatører mot proffer

Spabra klarte seg bra lenge, men så rant målene inn i 2. omgang -

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Spilte en god andreomgang

Unge Martin Rønning Ovenstad nikket fornøyd da han gikk av banen etter tapet for fjorårets cupmester. Fornøyd var også to andre aktører med tilknytning til Lier -

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

Jubel i Spa/Bra

Mens Sparta/Bragerøen er klar for 4. divisjon etter seier i dag, vant Liungen 2-0 over naboklubben Lier i det som bare ble et prestisjeoppgjør

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Ut av cupen

Etter tre poeng på lørdag og strålende keeperspill på lørdag måtte Gabor Valo se flere baller i eget nett i kveld.

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Fortsatt 3. divisjonsspill

- Det er målet for årets sesong, sier Marcus Walfridson, før han presenterer seks av de nye spillerne før seriestart.

Optimisme i Spa/Bra

- Etter hva som har skjedd med Konnerud 2 i det siste, tror jeg vi i kveldens vriene bortekamp mot Svene kan avgjøre mye nå av opprykkskampen nå, sier trener John-Erik Loe Olsen til Liernett

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Tapte viktige poeng

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

Klasseforskjell

- Lier skuffet stort, sa Spa/Bra s trener John-Erik Loe Olsen etter at laget hans nedsablet Lier i går kveld

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.