Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 8f45f0314d921c659823618b4b8d68cb

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Fakta;

Tranby Idrettspark
Lier-Solberg 5-1 (1-1 ved pause)
Mål: 1-0, Tommy Hyving, 1-1, 2-1 Hazir Ademi, Kenneth Strysse, Tommy Hyving, Tommy Hyving
Liers lag:
Thoung Lee, Mikael Andersson, Jens Tvede, Egzon Luchi, Kjetil Ustad, Hazir Ademi, Kenneth Strysse, Stian Påsche, Edivin Blazys, Fredrik Stokke, Tommy Hyving

Gol kunstgress:
Hallingdal Fotballklubb (HFK) – Sparta/Bragerøen (Spa/Bra) 0- 1 ( 0-1 ved pause)
Mål: Jørund Hogganvik

Gabor Valo - Shivan Gazi , Ivar Rolfstad, Ronny Deila, Daniel Nielsen (fra 76 Sebastian Håkansson) - Ole Martin Gregersen, Jørund Hogganvik, Audun Vestmoen - Martin Gilhuus, Alex Valo (Kasim Al fra 62). , Svein Espen Sørstad.

Målfest på Tranby

- Etter mye turbulens i Lier med avskjed av trener Tommy Nordstø, hadde fjorårets trener Morten Påsche en utfordring som trener fra sidelinjen med mye forfall mot topplaget Solberg rapporterer tremålscorer Tommy Hyving.
Lier stilte, blant andre, med Fredrik Stokke (keeper) på topp, Thoung i mål (fra B laget) og ”nye” Mikke Andersson som back
Solberg kom fra en 4-2 seier over Hallingdal som var ubeseiret de første sju kampene, så det var ingen tvil om at dette topplaget var en utfordring, sier Hyving.

Hyving første scoring, etter gjennomspill av Anderson fra 25 m, var flott. Ballen gikk i krysset og utagbart for keeper.

I andre omgang ble det enveiskjøring mot et frustrert Solberg som kom til sine sjanser på dødball. Hazir Ademi får pirket inn ballen på en retur. Kenneth Strysse fulgte en ballerobring av Hyving, som klikk klakk spilte med Stian Påsche som tredde gjennom på første. Strysse gjorde ingen feil, lurte keeper og det sto 3-1

Kort tid etter; Hyving lobbet følsomt over Solbergs keeper og 4-1 var et faktum.

Fem minutter før slutt slo Strysse et innlegg på bakerste hvor Hyving kontant smelte ballen opp i nettaket.

God i første omgang

Spa/Bra spilte en god førsteomgang. Ledelsen burde vært større, sier trener Aage Golmen til Liernett i dag. - Hallingdal skapte ikke en eneste skikkelig målsjanse.
Målet kom retur etter corner etter et kvarter. - Hallingdals keeper Jarle Stanes var meget god. Han hadde noe utrolig redninger, sier Golmen. I 2. omgang jevnet det seg ut. Vi hadde et måpl inne som først ble godkjent av dommeren. Han sto bar noe meter unna situasjonen. Men så ble den annullert av assistentdommer som mente det var en dytt. – Underlig, fodi han sto 30 meter unna, sier Aage Golmen.
I 2. omgang jevnet det seg ut. - Det ble litt høy temperatur på slutten, innrømmer Golmen.
Vi lar Hallingdølen.no komme med følgende konklusjon: ”Men kampen ebba ut med fortent siger til gjestene på bakgrunn av fyrste omgang. Andre var jamspelt.”
Golmen og Spa/Bra gutta er neppe uenig i den.

- Nå har vi møtt de tre andre topplagene på bortebane; 0-1 for Moingen, seier 1-0 mot Solberg og seier 1-0 mot Hallingdal. Som du ser er det tett - men kun å ha sluppet inn ett mål mot disse tre er sterkt. Nå er det bare å holde trøkket på treningen fram til sommeren - så kan dette bli moro, sier Golmen til Liernett.
- Venter tøff kamp til fredag mot Åmot som kom ned fra 3. div.. De har også fire strake seiere som oss - sist borte mot Hokksund, som ledet 4-3 til overtiden kom - for så å tape 4-5...Synd for oss... , sier Spa/Bra-treneren.

12) Hokksund (9 – 33) 0 p

Lag nr 1 direkte opprykk i den nye 3. divisjon i 2011. Lag nr 2-7 beholder plassen.

NB. Moingen, Lier, Slemmestad og Hokksund har spilt bare sju kamper. Lier spiller sin utsatte kamp mot Slemmestad neste søndag.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde