Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Fredagens 4. div kamper:

Åmot – Spa/Bra 0-4 (0.3 ved pause)
Hallingdal FK – Lier IL 6-2 (4-0 ved pause)

Det ble en lett seier mot Åmot i regnværet, i følge Spa/Bras hjemmeside. Etter at Aleksander Valo  hadde gjort ekte hat-trick la Svein E. Sørstad på til 4-0 i andre omgang.

- Vi benyttet totalt 17 spillere denne kampen - noe som viser at vi har god bredde I troppen, sier trener Aage Golmen til Liernett.

- Vi spilte en svært god førsteomgang hvor tempo I ballen var forskjellen mellom lagene. Raske, presise pasninger I lengderetningen gjorde at vi hele tiden kom til gode overganger.

I andre omgang blir dessverre ikke av samme kvalitet som første. Vi slutter å gjøre de enkle valgene. Enkeltspillere skal gjøre alt på egen hånd og vi mister rytmen I spillet. Da er Åmot et vel så godt lag som oss, og de skaper også sjanser. Heldigvis for oss punkterer Svein Espen Sørstad kampen etter ca. ett kvarter av andre omgang.

Nå venter bortekamp mot Lier på fredag. Vi har så langt møtt topplagene Moingen, Solberg og Hallingdal - samt bunnlaget Hønefoss på bortebane så langt. Det har resultert I 2 seire, en uavgjort og ett tap. Vi har kun sluppet inn to mål på disse kampene, men samtidig kun scoret tre.

Treningskampen I vinter vant vi 7-2 - og det var ikke et mål for mye. Det har skjedd endringer I begge lag siden den gang, så får vi se hvem som er mest på hugget denne dagen.

Holder ikke mål

- Vi reiste til Hallingdal fredag kveld med mye forfall av ukjente grunner og ikke Keeper. En lokal Liergutt steppet inn for A-laget. Med to mann på benken fikk Lier kjørt seg fra start, og etter 1.omgang var dessverre resultatet 4-0 til Hallingdal. Målet kom etter personlig feil, forteller Liers angrepsspiss Tommy Hyving.

- I 2.omgang kranglet Edvin inn 4-1 og Kenneth Strysse hadde en vakker scoringslobb over keeper, og resultatet var 5-2, oppsummerer han.

- Dessverre holder ikke dette mål, og en velfortjent Hallingdalseier over et Lier lag som virket å gå for halv maskin gjennom hele matchen, konkluderer Lier-angriperen.

SISTE:

I en utsatt kamp ble det uavgjort mellom Lier og Slemmestad på Tranby søndag kveld.

SpaBra innehar 2. plass på tabellen etter at altså Hallingdal seier over Lier på  fredag. Hallingdal har ett poengs ledelse  og fire mål bedre målforskjell enn Spa/Bra, mens Lier på 9. plass med sine 9 poeng er fire poeng bak den viktige 7. plassen som sikrer fortsatt spill i 4. divisjon neste år.

NB. Og fredag 18. juni er det altså lokaloppgjør på Tranby mellom lierklubbene.

3 kommentarer

Mandag 14. juni 2010 03:09: T
3 seire, 3 uavgjort og 3 tap skulle da gi 12 poeng til Lier IL og ikke 9 som oppgitt her. 1 poeng bak Slemmestad og Drafn.
Mandag 14. juni 2010 08:00: Lier IL
Det stemmer, men vi er trukket tre poeng på grunn av rot.
Mandag 14. juni 2010 10:12: Redaksjonen., Torger Almaas
Takk til både "T" og Lier IL

Se tabellen her:

Flere saker fra arkivet

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Fikk rom å løpe i

Shivan Ghazi og Svein Espen Sørstad sørget for to viktige scoringer og Shivans bror Rhamin bidro også til sjanseskapende angrepsspill for Spa/Bra mot Solberg i kveld.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Nede for telling

Rødt kort og stortap, en trist kveld for Liers A-lag sender sannsynligvis laget ned i 5. divisjon igjen, mens Spa/Bra nærmer seg et nytt og imponerende opprykk --

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Økende selvtillit

Aleksander Valos scoring på fredag bidro til at optimismen hos Spa/Bra stiger før bortekampen mot tabelleder Hallingdal.

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Trenger en seier

Samarbeidslaget Lier/Liungen, G-19, har gått på to klare tap på rad, men snur det mot Åssiden på søndag?

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

Håpløse baneforhold

Ballen var mest i lufta, da Lier vant knepent 2-1 under svært kritikkverdige spilleforhold på Tranby i kveld

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

- Altfor dårlig av oss

Det sa Spa/Bras trener Aage Golmen som var svært skuffet etter at lette mål gikk inn bak Gabor Valo i kveldens bortekamp i Bærum.

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Vant naboppgjøret

Syllings førstelag var ofte på offensiven mot Liers andrelag på mandag, her er Kenneth Karlsen nær scoring. Men Liungen har hatt den beste sesongåpningen -

Interkretsspill til høsten?

Liers Anders Fossen Nilsen scoret et meget viktige mål på Hønefoss denne uka --

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Akutt keepermangel

- Jeg vil likevel ikke skylde på at vi manglet vår faste keeper, sa trener Tommy Nordstø (på bildet) etter bortetapet i går kveld

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Opprykkskampen fortsetter

Spa/Bra startet høstsesongen med seier, mens Lier ikke grep sjansen mot tabellederen i sin åpningskamp

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

Jubler igjen

Spabra påførte serieleder Frognerparken årets første hjemmetap i går.

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

- Veldig sliten

Det sa unge Henrik Borge (th) etter at han og "scoringmaskinen" Morten Hagen hadde sørget for tre svært viktige poeng for Spa/Bra i kveld.

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

Stang ut for lierfotballen

- Vi kunne punktert kampen i 1. omgang, sier trener Ole Petter Engebretsen etter at Spabra fikk det vel tøft på Gol. Lier J 14 misset også i finalen på Tranby.

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

Slitekamp ga tre poeng

- Det kunne ha gått begge veier, sa trener Tommy Nordstø etter at Liungen tok sin fjerde strake seier ---

Jevnt i nabooppgjør

Her er fornøyde målscorere på Spa/Bra etter at de avgjorde i andre omgang mot Lier IL i siste kvalifiseringskamp for NM.

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

To seire og ett tap

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

Oppgitte amatører mot proffer

Spabra klarte seg bra lenge, men så rant målene inn i 2. omgang -

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Forsvarsfeil og sjansesløsing

Til tross for to scoringer må Lier futsals angriper Edvin Blazys finsikte skuddfoten i neste runde -

Flere pokaler til Lier IL

Buskeruds fotballkrets sin representant, Jan Olav Knudsen, overrekker en fornøyd Ole Jørgen Lium på Liers B-lag beviset på at klubben har vunnet ett av de to seniormesterskapene i år.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

Deila spiller i dag

Strømsgodsets hovedtrener er med i troppen, opplyser Spa/Bras spillende trener John-Erik Loe Olsen (på bildet).

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.