Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 630cd12618f4ae8ac121c6e9b0f7fdd8

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

- Men Spa/Bra er ikke sikret plass i 4. divisjon neste år og vil kjempe for en seier, advarer Golmen.

Golmen er selvsagt veldig glad for hjelpen Spa/Bra fikk av Hallingdal forrige helg. Hallingdal slo rivalen DBK (Drammens Ballklubb) 3-1 på Gol. Men det er ikke sendt blomster til hallingene, forsikrer han.

Nå er det opp til Spa/bra søndag ettermiddag å bevise at de har vært best. - Vi har vunnet åtte og spilte en uavgjort på Stoppen, sier Golmen. På bortebane har vi også vunnet flest kamper av samtlige lag, så vi mener at vi har vist at vi er det beste laget. Mot Drafn tror jeg det er viktig å score det første målet for å få motstanderlaget framover på banen. Klarer vi i tillegg å øke ledelsen kan vi punktere kampen.
Golmen vil helst ikke snakke om neste år før opprykket er et faktum. Men han innrømmer at laget trenger noen nye spillere for å forsterke troppen på 15 spillere om det blir 3. divisjonspill.

Laget.

- Det blir neppe endringer i forsvaret og på midtbanen, sier Golmen. Det betyr at veteranen Gabor Valo (48 år) står i mål. Fireren bak blir Ivar Rolfstad, Ronny Deila, Sebastian Håkonsson og Daniel Nielsen. På midtbanen spiller sannsynligvis disse fra start: Martin W. Gilhuus, Jørund Hogganvik, Ole Martin Gregersen og Audun Vestmoen. Fremme i angrepet vil vi bytte flere ganger og kjøre kanskje 20 minutters perioder for å holde tempoet opp, sier Golmen.

NB. Kampen på Stoppen starter klokka 15.

På kunstgresset på Ørenbanen i Drammen spiller Lier sin "avskjedskamp" i 4. divisjon mot DBK.

Forrige artikkel:Rekorddeltakelse på lørdag?Neste artikkel:50 meteren er målet