Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: dcde34aba7ab0717ba70b8d5975c9370

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

- Jeg tror det er god underholdning å se på Lier Futsal, uttaler Kristiansen i rapporten etter kampen.

1. divisjon avd 2
Lier futsal – ”The White and Reds”     10 - 6
Lier futsal – KFUM 2                              7- 5

Lier Futsal stilte med følgende lag: Kim Husum(keeper), Ole Christian Kristiansen, Lars Sætra, Stian Solberg, Jon Brenden, Kenneth Strysse, Prince Monga, Espen Røisland, Mergim Herequi og Edvin Blazys.

Kim Kristiansen, Mads Hansen, og Ketil Verpelstad måtte alle sammen melde forfall denne runden.

Toppscorere denne gangen ble Edvin Blazys og Ole Christian Kristiansen med fire nettkjenninger hver, og Jon Brenden ble dagens tilrettelegger med seks målgivende pasninger.
Forøvrig kom disse spillerne på scoringslisten: Lars Sætra 2, Stian Solberg 2, Jon Brenden 2, Espen Røisland, Mergim Herequi og Prince Monga.

Pangstart i begge kampene

Lier fikk en god start på kampen og tok raskt styringen, og går til pause med en solid ledelse på 4-1. Likevel slipper laget  "The White and Reds" inn i kampen igjen, og det står en periode 6-5 til Lier. Lier tar i midlertidig en "time-out" og klarer å ta seg sammen mot slutten av 2.omgang, og vinner det hele til slutt 10-6.

- Vi slipper motstanderen unødvendig inn i kampen igjen, men vi har i perioder flotte kombinasjoner og fine mål, og vi vinner til slutt komfortabelt, sier Stian Solberg.

Mot KFUM 2 fikk Lier igjen en pangstart, og leder allerede etter noen minutter 3-0. Men i likheten med den første kampen slipper Lier motstanderen inn i kampen igjen, og ligger i en periode under 4-3 for KFUM 2. Lier Futsal har nok en gang en kjempe innspurt, og vinner til slutt 7-5, mot et hardtarbeidende KFUM 2.

- Lier Futsal oppfordrer alle "Lier fans" og interesserte til å holde av fredag 10. desember, da Lier Futsal jakter tabelltopp i sin neste seriekamp på hjemmebane i Tranbyhallen, oppfordrer Ole Christian Kristiansen.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde