Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Mesterlaget i matte

Anette Olianne Walbeck, Brage Malm Monstad, Silje Kristin Fjeld Eilertsen, Andreas Bjelland Berg i klasse 9ef og lærer Frode Trolsrud Berg ved Lierbyen skole gikk til topps i den landsomfattende mattekonkurransen KappAbel i konkurranse med 450 elever.

Som bildet viser ble premien til klassen på 20 000 kr. Vinnerne er klare for tur til Island og den internasjonale finalen i begynnelsen av juni.
- De 20 000 kronene skal gå til tur i 10. klasse. Skjønner godt at klassen jublet da de fikk beskjeden om at vi hadde vunnet – dette er et ordentlig tilskudd til klassekassa! Jeg ”live-rapporterte” fra kinosalen i Arendal – og tror ikke elevene hjemme i Lier klarte å konsentrere seg mye om fag i perioden finalen varte. Hørte med vikaren at de hadde vært ”høyt oppe” underveis og sikkert oppunder taket da jeg la ut det endelige resultatet, fortalte Frode Trolsrud Berg etter fredagens finaleseier.

- Turen til Island vet jeg ikke hvem som dekker, men tror det må være en eller flere av konkurransens sponsorer. Det gjelder sikkert også ”kost og losji”, men man trenger alltids noen penger utenom!

Rektor Laila Stensen ved Lierbyen skole møtte vinnerlaget da de ankom Drammen stasjon lørdag ettermiddag. Hun synes dette er kjempegøy. - Hele klassen står bak og dette stimulerer mattemiljøet. Frode og de andre lærerne har gjort en svært god jobb. Frode bør spesielt fremheves, sier rektor Stensen.

KappAbel er en nasjonal matematikkonkurranse for skoleklasser på 9. trinn i grunnskolen. Konkurransen arrangeres av "Stiftelsen KappAbel", som er opprettet av Froland kommune og Det Norske Videnskaps-Akademi, Oslo.
Avviklingen av konkurransen foregår i nært samarbeid med Froland kommune og Universitetet i Agder (UiA).
To innledende runder ble avviklet via internett. De 12 beste klassene i de innledende rundene fikk sende et lag til semifinalen, og de tre beste lagene i semifinalen gikk videre til finalen.

Ikke favoritter før finalen
- For det første kom vi "så vidt" med i finalen i Arendal. Vi var tre poeng foran Ringstabekk fra Asker som kom på 4. plass i semifinalen som gikk over to deler. Lierbyen skole fikk 100 poeng, Tolga skole  i Hedmark  102 og Oddemarka skole i Vest Agder 108, forteller lærer Frode Trolsrud Berg.

- Men i finalen startet alle tre lag med "blanke ark", og det ble virkelig en spennende finale. Lierbyen var i ledelsen fra og med den tredje av fem oppgaver. Lierbyen var ett poeng og to poeng foran før den siste oppgaven. Det var mulig å få 5 poeng på hver oppgave. Elevene virket mer og mer sikre på at dette kom til å gå. De klarte å kose seg underveis, lot seg ikke prege av alvoret - verken pengene de kunne vinne, turen til Island, muligheten til være på samme tilstelning som kongen ( se program for Abeldagen nedenfor, red anm) eller publikum lot de seg affisere av, forteller Frode.
- Etter innlevert siste oppgave fikk jeg tommelen opp av en av dem - han skjønte at seieren var i boks. Hoveddommeren lot seg imponere av resonneringen til elevene mine - noe de også fikk god uttelling for.

Lierbyen vant med 19 poeng, 2. plass gikk til Tolga med 16 poeng og Oddemarka  fikk 14 poeng

Tolga fikk en sjekk på 15 000 kr for andreplassen, mens òg Oddemarka ble belønnet med 10 000 kr.

- Det er en veldig fin konkurranseform der elevene får diskutert mye matematikk og løst oppgaver de sjelden møter i læreverk, sier Frode Trolsrud Berg som håper på noe kommunal støtte til turen til Island.

Men før den tid er vinnerlaget og Frode invitert til å delta på Holmboeprisutdelingen 23. mai og Abeldagen 24. mai.

Liungene får guiding i DnB og Norges bank. Mandag 23. mai blir det lunsj hos DnBNor, og senere blir det guidet tur og presentasjoner. På kvelden er det middag på Aker Brygge. Gruppa skal overnattes i Oslo.

Holmboeprisen
Norsk matematikkråd vil i 2011 for sjuende gang dele ut Bernt Michael Holmboes minnepris. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen overrekker prisen.

Holmboeprisen, som er oppkalt etter Abels matematikklærer, kan gis til en eller flere matematikklærere i norsk grunnskole eller videregående skole. Prisen, som er finansiert av Abelfondet, er på kr 100 000 og deles mellom prisvinneren og skolen han eller hun kommer fra. Bernt Michael Holmboe (1795–1850) var matematikklærer ved Christiania katedralskole. Det var han som oppdaget talentet til Niels Henrik Abel, og hjalp ham frem på begynnelsen av hans matematiske karriere. Gjennom hele Abels liv var Holmboe hans nære venn og støttespiller. Holmboe var også lærebokforfatter, og ble senere professor ved Universitetet.

Abelprisen

Det Norske Videnskaps-Akademi har besluttet at Abelprisen 2011 tildeles John Milnor, Institute for Mathematical Sciences, Stony Brook University, New York ”for banebrytende oppdagelser innenfor topologi, geometri og algebra.”

Tirsdag 24. mai blir det presentasjon av vinnerlaget i Norges Bank. Videre lunsj guidet tur i Norges Bank. Så blir det prisutdeling i Gamle Logen der de har reserverte seter i Logen ved Abelprisseremonien. Kong Harald overrekker årets Abelpris til John Milnor under seremonien i Gamle Logen i Oslo. Umiddelbart etter prisseremonien blir det en mottakelse.
Abelprisen ble etablert av Stortinget i 2002 i forbindelse med 200-årsjubileet for Niels Henrik Abels fødsel. Prisen har på kort tid vunnet ry som verdens viktigste matematikkpris, på lik linje med Nobelprisene i fysikk, kjemi, økonomi og medisin. I statuttene for Abelprisen er det formulert to hovedoppgaver
- Å dele ut en høythengende matematikkpris
- Å bidra til å styrke interessen for matematikk og realfag blant barn og unge.

Niels Henrik Abel ble født 5. august 1802, er Norges internasjonalt mest kjente matematiker. Til tross for at han døde bare 27 år gammel, rakk han å skrive flere banebrytende avhandlinger. De fleste ble kjent etter hans død.

Lierbyen Skole

3 kommentarer

Søndag 1. mai 2011 22:37: Bjørg Ege
Gratulerer til både elevene og ikke minst læreren! Dette var fantastisk!
Mandag 2. mai 2011 23:36: Rune T. Berg
Dette står det virkelig respekt av i høyeste potens! Svært godt jobba av dere elever og deg broder'n. Kos dere på prisutdeling og på Island :-)
Tirsdag 3. mai 2011 14:25: Maren
Gratulerer med seieren! Utrolig godt jobba av alle 5!

Flere saker fra arkivet

God tredjeplass på Island

- Men noen av elevene var mer fornøyd enn andre, sier lærer Frode Berg (th på bildet) etter den nordiske mattefinalen, der Lierbyen skole representerte Norge.

Matteglade ungdommer

Andreas Berg, Silje Eilertsen, Anette Walbeck og Brage Malm Monstad fra Lierbyen skole fikk full pott som eneste ungdommer i Buskerud i mattekonkurransen "KappAbel".

Christoffer skjøt seg til finalen

Christoffer Holmen fra Sylling kvalifiserte seg i går til finalen på Landskytterstevnet.

Alternativ idrettsdag

Torsdag i forrige uke hadde 6. trinn på Heia skole mangekamp på Tveitabanen.

- Mitt beste renn

Det sier Brage Malm Monstad, svært fornøyd etter at han vant 16-årsklassen i konkurranse med 100 skiskyttere på Kvalfossprinten på lørdag i Holmenkollen.

NM-runde i rallycross på Lyngåsbanen

Nest siste NM-runde i rallycross kjøres på Lyngåsbanen 1.-2. august

Premievinnerne og best i Norge

Dette er trioen fra St Hallvard videregående skole som kan reise på prosjektreise til Uganda i februar

Hans Martinsen på gamle trakter

Hans Martinsen besøker gjerne gammelskolen på Øverskogdagen

Young Stars fra Lier

De unge skiskytterne Brage Malm Monstad, Andreas Bjelland Berg og Kristian killingberg markerte seg i Holmenkollen i går -

Pokal og to NM-titler

Kristin og Finn Olav Ulvund ble juniormestere i boksing i helga. Dessuten ble Kristin kåret til beste jentebokser.

Film og geometri i kunst for tiende klasse

Den kulturelle skolesekken bringer kunstnere inn i klasserommet.

Sterke prestasjoner i boksing

Kristin Ulvund (på bildet) fra Sylling vant finalen, mens søster Hanne Ulvund bokset jevnt mot en tyngre motstander i semifinalen i Nordens største bokseturnering i helga.

Ett poeng fra gull

Arne Ask fra Lierbygda O-lag tok to sølv under EM i presisjonsorientering i Latvia denne uka

Tinestafetten 2009

59 lag deltok i årets tinestafett i Sylling

Tredje og siste del av sommerkonkurransen

Vi avrunder sommerkonkurransen med en tur til Liers finske vennskapskommune, Kokemäki. Der finner man blant annet et fint lokalmuseum (bildet).

Klare for NM

Blomsterdekoratør Birgitte Carlsen får assistanse av Tina Pedersen når hun konkurrerer i Molde i helga.

2 gull og 2 sølv i finalen på ATV på Bjørkelangen

Etter årets finale som gikk av stabelen på Bjørkelangen lørdag 15 september, kan liungene virkelig være stolte av resultatene denne helgen

Biskopen besøkte Oddevall skole

Sjefen over alle sjefer mente en 2 klassing at biskopen var. Det var starten på en fint møte med elevene på småskoletrinnet og biskopen.

3/4 klasse ved Oddevall skole vant

Kulturvertene Maria Johannsen og Hilde Marie Nes tok i mot ordfører, banksjefen i DnB NOR og skoleplanlegger som skulle dele ut premier til 3/4 klasse ved skolen.

Grieg i 100

Femteklassingene ved Hegg skole, (her representert med fire i Griegrollen og "frøken") storspilte, mens tekstforfatter Emil Skartveit og lærer Grete Benonisen kunne smile fornøyde --

Nestentabellen

Det er alltid mulig å finne lyspunkter

Buskerudfinalen for Tinestafetten

Seier til 7. klasse fra Hennummarka skole

Eminent kjøring

MX Shakedown-finalen ga gode pallplasseringer til Jan Rune Fuglerud, Jan Olav Lunewski og Even Heibye (tv på bildet) fra NMK, Lier

Tranby-elever i nasjonal litteraturjury

Elever ved niende klasse på Tranby skole er plukket ut til å være med i juryen når vinneren av UPrisen skal kåres

Best til å bekjempe fattigdom

St Hallvard Videregående skole gikk av med en soleklar fylkesseier med gruppen "A.K.E. Improvement" i den landsomfattende skoleturneringen Utviklingsinvestoren

Olympisk deltakelse i 2016?

Ambisjonsnivået er høyt for søskenparet Kristin og Finn Olav Ulvund i Sylling --

Liungen ble nummer 2

Liungens G93- lag gikk til finalen og tapte.

Burde et 2. fremmedspråk bli obligatorisk?

Kanskje er det skuffende for mange elever, lærere og foreldre i Lier at et 2. fremmedspråk på ungdomsskoletrinnet ikke blir obligatorisk. To av Liers ungdomskoler vi har vært i kontakt med, var nemlig godt forberedt på dette kunnskapsløftet.

Hei alle sammen!

- Kronprinsen viser en imponerende evne til å møte elevene, sier rektor Unni Aadalen etter hans besøk på St Hallvard Videregående skole der temaet var verdighet.

And the winner is …

Liers tre vennskapskommuner har stått i fokus i årets sommerkonkurranse, som nå er avsluttet.

Sverre Isachsen vant på Lyngås

Hjemmefavoritt Sverre Isachsen fra KNA Eiker vant jubileumsløpet på Lyngås Motorbane i sin Ford Focus, og dermed sikret han seg også årets NM-tittel.

Norges første el-bil med blålys?

Drammensregionens brannvesens nyeste bil er en el-bil! Bak rattet: Overbrannmester Robert Kjærstad-Petterson.

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.

NM-sølv i motocross

Jan Olav Lunewski (bildet), fra Tranby og NMK Lier kjørte inn til andreplass i MX1 på lørdag

Tenk UB!

I tredje klasse drama ved St. Hallvard videregående skole i Lier, pågår det nå et elevbedriftsprosjekt som har fått navnet Cut - Vær Røykfri. Klassen er delt inn i tre separate bedrifter som alle arbeider frem mot et produkt som skal være en forestilling på et dramapedagogisk opplegg som tar for seg røykeforebyggendearbeid i barne- og ungdomsskolen.

God sesongavslutning

Det ble pokal til Spabra J 16 som deltok i Vintercup i Kristiansand, der flere av Norge beste jentelag var med.

Barneleik på Oddevall

Høylytt på Oddevall skole når Sjåstad Vestre Liers yngste barn er aktive.

Vellykket åpning av Lierbyen Seniorsenter

Fullt hus og stormende jubel er et uttrykk man sjelden forbinder med Lierbyen, men i dag kom unntaket.

Triumfen smakte

Jørgen Solvang Nilsen, Peder Vigdal og Håvard Haakonsen på Lier G-95 fikk med seg både medaljer og pokal hjem.

Trippelseier i kickboxing

Søskentrioen Kristin (tv), Hanne og Finn Olav Ulvund fra Sylling vant sine klasser under Danish Open i helga.

Brødre på groundhopping

Rune og Frode Trolsrud Berg "samler" på engelske fotballarenaer. I helgen reiser Tottenham-supporterne over til øyeriket for å få nye opplevelser.

En ny Grete Waitz?

Silje Bæra Hørthe fra Sylling fortsetter å imponere etter seieren i Kanada rundt

Sjakkmesteren på Heia

Aryan Tari (i midten) gleder seg over det gode klassemiljøet på skolen når han ikke er på farten for å teste sitt talent.

Liergutter tok NM-gull

Tor Erik Wam (15) fra Meren ATV og Rune Owsinski (37) fra Lier Motorsportsklubb vant sine klasser suverent i Norgescupen

Dobbeltseier i Sverige

Hanne Ulvund (th), fra Sylling ble kåret til stevnets beste bokser etter utklassingssifre i finalen, men søster Kristin vant også sin finalekamp etter glimrende boksing.

Norges fineste pledd er fra Sjåstad

Hele 9000 barn fra hele landet konkurrerte om å designe Norges fineste pledd. Jon Inge Gustavsen (11) fra Sjåstad vant med sitt design.

Frykter en utsettelse

- Det var dette vi ønsket, sier lærerne Karin Selmer, Berit Marheim Abrahamsen og Marianne Berg og viser de planlagte tegningene for utbyggingen av Hegg skole. - Salen må ferdigstilles like raskt som skolen.

DHK til semifinalen i europacupen

DHK tapte 29-26 mot HC Lovcen, men gikk videre til semifinalen i Europacupen

Rytme for livet!

Det var ikke fritt for at elevengasjementet økte fra stakato til fortissimo når Sserunjogi George Kitogo fra Uganda inntok Tranby skole med et bombardement av rytmer, sang og inspirerende kulturelle spillopper fra hjemlandet.

4 runde og finale i Norgescupen i ATV på Bjørkelangen

I helgen ble det kjørt fjerde runde og selveste finalen i Norgescupen i ATV på Bjørkelangen. Det ble nok en super helg.

To gull og en bronse

Kristin (på bildet th), Hanne og Finn Olav Ulvund satte sitt preg på norgescupen i kickboxing i Drammen i helga.

Stolthet, identitet og samhold

Abdullahi og hans to sønner Muhammed og Jacob var blant dem som var med å gjenskape det gamle Heggrennet på lørdag.

Lærerfri skole på Oddevall

Elevene på Oddevall skole fikk oppleve to litt annerledes skoledager, da foreldrene inntok lærerrollen.

Et sted å være, et sted å lære

Her om dagen fant jeg igjen en haug med gamle ukeplaner som jeg laget til klassene jeg hadde på slutten av 70 – tallet. Kort tid etter snakket jeg med en lærer som i vår hadde vært i Finland for å gjøre seg kjent med den finske suksesspedagogikken. De to hendelsene fikk meg til å skrive følgende

Nye generasjoner lærer

Fjerdeklassingene ved Hegg skole fulgte godt med da Nils Johan Rønniksen fortalte om dramaet over Lier i 1940.

Været i fokus

Det sier Arne Ask, løypelegger for norgesmesterskap i presisjonsorientering som ble arrangert på Eggevollen i helga.

Round kick ga diskvalifisering

Finn Olav Ulvund gledet seg likevel over oppvisningene til søstrene Kristin (tv) og Hanne i deres finaler.

Best i landet

I hele høst har elever ved landets videregående skoler kjempet om ære og berømmelse i dataspillet og skoleturneringen "Utviklingsinvestoren"

Utfolde seg i teknikkens verden

- For å kunne realisere muligheten til å innføre teknologi på en bred og spennende måte i Lierskolen er det viktig at det dannes en stor og bred samling av utstyr som kan benyttes av samtlige skoler i Lier, sier Marianne Berg Korneliussen i Lier Venstre

Lærerlykke

- Skattelistene er offentliggjort, og nettopp i disse tider hender det fra tid til annen at elever søker meg opp og stiller spørsmål om hvorfor jeg er lærer når lønna er så lav, skriver ukens gjesteskribent, Rune Trolsrud Berg, som er lærer ved Tranby skole.

Ut i jobb

Vilde Skui (14), elev ved Lierbyen skole, har arbeidsuke på Egge skole.

- Det var på tide

Det sier samarbeidspartnerne Mari Grimsrud (tv), og Turid Rivrud Jørgensen om beslutningen om å tildele Bent Bredesen (th) Kulturprisen for 2012.

Skal alle med?

Elin Fauske stiller dette spørsmålet i ukens petit, der tema er ungdommer med manglende motivasjon for skolearbeid.

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

Lier nesten på topp

Elevene fra Bærum fikk flest poeng med seg fra ungdomsskolen i fjor. Elevene fra Lier kommer rett bak, men må se seg slått av elevene fra nabokommunen Hole.

Klar for veksling

Fire av barneskolene har muligheter for skitrening, melder Anders Haverstad, løypebasen i Lier kommune

Første skoledag for 1 klassingene ved Oddevall skole

16 spente førsteklassinger møte opp torsdag ettermiddag kl 16.30 ved Oddevall skole for å starte første skoledag. Lærer Hilde L Karlsen og Inger Lise tok godt i mot både barn og foreldre utenfor. Skolekorpset spilte flott for 16 stolte barn. Rektor Hauge Ønsket alle velkommen og han var veldig fornøyd å se så mange smilefjes .

Karate- gym på Kjøsterud

Drammen: 8. trinn på Kjøsterud ungdomsskole fikk en litt spesiell overraskelse i gymmen mandag 16. januar. I gymsalen stod en mann kledd i hvitt, og rundt livet hadde han et brunt belte. Det tok nok ikke lang tid før det gikk opp for de fleste at det var en kar fra områdets kampsportmiljø

Innenfor målsettingen

Jørn Huseby fra Lier var Norges beste poengplukker under EM for ATV i Nederland i helgen.

Rebusløp er fortsatt populært

Hele 19 mer eller mindre fulle biler deltok i helgens rebusløp i regi av Lier Røde Kors.

Prest arrestert på 17. mai

Frode Askekjær ble arrestert av politimester Larssen i Sjåstad kirke midt under 17. mai-prekenen.

Dagens pilegrimer tar bussen

Bibelen er i det lange løp den beste reiseføreren for alle som legger ut på en pilegrimsreise. Men så lenge reisen går på jordskorpa, og vi som pilegrimer er på den slagne landevei, holder jeg en knapp på Lier Historielags leder, Knut Andersen

Søsken med tre medaljer

Kristin og Hanne Ulvund tok hver sin sølvmedalje, mens broren Finn Olav gikk helt til topps under NM i boksing for ungdom i helga

Under samme himmel

Niendeklassingene på Lierbyen skole med flott og tankevekkende musikal

Kunsten på Høvik et skoleeksempel

- Å jobbe frem kunst i så fine lokaler er en fornøyelse, sier Bente Sommerfeldt-Colberg. Hun er den eneste liungen blant de seks kunstnerne som bidro til utsmykningen av Høvik skole.

Tilbake til skolen

Tidligere elever på Vivelstadskolen tilbake i klasserommet. Denne gangen på Bygdetunet

Språkopplæring i nye lokaler

Kuteh Jonbula, Bobby, Fakeba og Nast fra Gambia sørget for god stemning da Lier voksenopplæring holdt innflyttingsfest på Stoppen.

Lier og Gvarv til finalen

Hele 77 produsenter av eplemost meldte seg til årets konkurranse. Nå gjenstår 7, og bare én av dem er fra Lier.

Desemberblomsten til Oddevall skole

Oddevall Skole fikk Månedens blomst for desember

Åpen scene på rockeverkstedet.

Fredag 6/12 ble det arrangert åpen scene på rockeverkstedet i Lierbyen. Flere lokale band, pluss gjestene Scholastica fra Asker, og Harkaar fra Slemmestad entret scenen. Spesielt morsomt i kveld, var for meg et nytt bekjentskap ”Abstinens” fra Lierbyen skole.

Beste bokser i NM

Kristin Ulvund fra Sylling kunne smile etter å ha mottatt Forbundspokalen i dag, men de øvrige tre fra Drammen Bokseklubb gjorde også meget gode idrettsprestasjoner -

Nygårdshaug som klassesett

Det synes Kirsten Jellum, norsklærer ved Tranby skole, etter å ha lest Mengele Zoo for 9. klassen sin

Lena Garder tilbake på gamleskolen

Robotforsker med røtter i Sylling

Hvilken virksomhet i Lier stiller med flest deltakere?

Friidrettsgruppa i Sylling IF utfordrer alle virksomhetene i Lier Kommune til å stille med flest mulige ansatte i Kanada rundt. Det er sosialt, sunt og kjempegøy. Trimmerne kan løpe Kanada Rundt (6 og 12 Km) Kanada Rundt (12 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen, Kanada, Tronstad og tilbake til skolen, mens Kanada Rundt (6 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen og tilbake til skolen. Håper mange tar i mot denne utfordringen og stiller på Kanada rundt i år.

Lier før og nå

Mer enn hundre år skiller de to bildene. De er tatt lengst vest på Lierstranda, like ved kommunegrensen mellom Lier og Drammen.

Møttes igjen

Er man født og oppvokst på Øverskauen, da føler man ofte en dragning tilbake til røttene ved den gamle skolen --

Vant NM sammenlagt

Sandegutten Øystein Andre Smith som representerer NMK , Lier vant også siste konkurranse i NM-runden

Tiger Rag i Midtstua

Hennummusikken med sin dirigent, Georgi Deltchev, skal bidra til folkeliv og god stemning når Anette Sagen og de andre kvinnehopperne skal kjempe om medaljer under VM på ski.

Lier før og nå

Fra Heggtoppen til et stykke øst for Lierbyen går Ringeriksveien der toget gikk i 101 år.

Skjødesløs vedlikehold

Det skriver Bård E. Strand i en kommentar etter vedtaket om salg og riving av Gamle Hegg skole.

Kampklar pappa

Jeg flyttet tilbake til Lier etter å ha bodd 6 år i Drammen. Jeg ønsket meg tilbake til Lier fordi jeg trudde at kommunen satset på barn og unge. Vi valgte å flytte til Sjåstad fordi jeg viste at der var en seriøs skole med dyktige ansatte. Etter at vi hadde flyttet til Sjåstad fikk jeg plutselig beskjed at barna våre kanskje skulle busses hit og dit fordi polikerne i Lier kommune ikke ønsker å satse på nærmiljøet til våre barn på Oddevall. Det er en skam at polikere skal knuse et så flott miljø. Veit dere hva dere gjør hvis dere legger ned skolen? Trur ikke dere veit det.

Gode plasseringer for korpsmusikere

Det ble både en 3. plass og en 4. plass til Lier-musikerne i NM for solister og ensembler denne helgen

Christoffer Holmen vant i Røyken

Skyting: Klarte 247 poeng.

Favorittseier i kvinneklassen

Kjersti Karoline Danielsen (th) fra SK Vidar kopierte seieren og nest beste løper i fjor, Silje Bæra Hørthe fra Sylling måtte dessverre melde forfall, men Silje ble belønnet med stipend etter Eggekollen Opp.

Nok en Ulvund best

Kristin Ulvund (16) fra Sylling og som representerer Drammens Bokseklubb er kåret til Norges beste junior kvinnebokser for sesongen 2010/2011. Hun får dermed Championbeltet av Norges Bokseforbund.

Romerike og Grenland best

Ingen løpere fra distriktet nådde opp, da tidenes tredje NM i presisjonsorientering ble arrangert ved Eiksetra, og manglende topplasseringer av lokale uttøvere skyldes nok at landslagsløper, Arne Ask fra arrangøren Lierbygda O-lag ikke kunne delta, men måtte fungere som løypelegger---