Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Vi besøker Liers spisesteder: Stig inn

Det er bord og stoler i lokalet, men det meste av virksomheten er basert på henting eller utkjøring.

Stig inn er et populært sted med godt synlig beliggenhet der Vestsideveien og Hegsbroveien skiller lag i Lierbyen. Det er greit å parkere rett utenfor.

De fleste som besøker Stig inn, tar med seg maten hjem. Andre bestiller på telefon og får den lille røde varebilen på besøk. Det er imidlertid flere bord i lokalet og dermed plass til å sitte ned og spise på stedet.

På den omfattende menyen står kebab, hamburgere, pizza og salater. Hamburgerne leveres i fem størrelser (130 – 333 gram) og koster  fra 87 til 125 kroner.

Pizza for 1-2 personer (liten) 105 til 135 og for 3-4 personer (stor) koster fra kr. 135 til 190, den dyreste med skinke, bacon, biff, kjøttdeig, løk, ost og det megetsigende navnet ”Gone to heaven”.

Drikke er tilgjengelig i 0,5 og 1,5 liters flasker. Prisen er henholdsvis 25 og 35 kroner.

Stig inn har egen barnemeny med to alternativer. Det er kylling nuggets og kebab, og begge koster 55 kroner med pommes frites.

Stig inn får dessuten plusspoeng for en ryddig og stort sett feilfri meny på internett.

LIERNETT besøker Liers spisesteder:
Dette er omtale nr. 28 av i alt 30. (Se alle!)

Som avslutning på vår meget populære serie vil vi tidlig på nyåret be leserne velge sitt favorittsted. Blant svarene trekker vi ut en vinner som får 500 kroner til bruk på valgfritt spisested i Lier. Mer informasjon kommer i januar.

Forrige artikkel:Narkotika, rus og branntilløpNeste artikkel:Eiksetraområdet best

Flere artikler

© 2017 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki