Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

- Store opprykksjanser

Det mener trener Anders Ruud Gundersen etter at det er klart at St Hallvard Håndballklubb får spille om den siste plassen i neste års 1. divisjon.

Etter ett tap og en seier i kvalifiseringskampene for 1. divisjon i dag, blir det ny kamp og en nye mulighet i morgen for ST Hallvard Håndballklubb, siden laget ble nr to i pulja, foran Lillestøm som tapte med ett mål mot Kolstad.

Resultater fra Fethallen:
St Hallvard – Lillestrøm 27-19
Kolstad – St Hallvard 26-16

- Jeg er veldig fornøyd med den første kampen, sier Ruud Gundersen. - I den andre kampen scoret vi bare fem mål i andre omgang. Gutta ble veldig slitne. Det var nok for kort tid mellom kampene. Men Kolstad er et veldig godt lag, så vi valgte å roe oss litt, med tanke på kampen i morgen. For nå har vi virkelig sjansen til å nå 1. divisjon, sier en optimistisk trener til Liernett etter kampslutt i kveld.

Kolstad vant begge sine kamper og ble puljevinner og er klar for 1. divisjon. Begge puljevinnerne rykker opp. St Hallvard rykker altså også opp om laget vinner kampen om den tredje ledige plassen.

NB. Siste oppdatering i kveld; Motstander blir Bravo HK fra Tromsø. Laget tapte sin siste kamp mot Kristiansand IF. Resultatet ble  21-14 til Kristiansand, som dermed er klar for 1. divisjon sammen med Kolstad.

NB. Kampen i morgen går kl 12.  Liernett kommer med rapport og bilder fra kampen så snart som mulig etter kampslutt.

Håndball St. Hallvard Håndballklubb

Flere saker fra arkivet

Klar for 1. divisjon

Trener Anders Ruud Gundersen (bak i hvit skjorte) jubler med laget. Nå han føler en blanding av glede og lettelse etter at St Hallvard Håndballklubb vant opprykkskampen i dag.

1. divisjon neste år?

St Hallvard Håndballklubbs seniorlag er klar for kvalifiseringskamper etter påske.

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Tøff kamp for keeperne

St Hallvard hang godt med fra start, men så fikk laget merke balltempoet til en av seriefavorittene.

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

Storfornøyd med ett poeng

St Hallvards sier trener Anders Ruud Gundersen etter dagens kamp.

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

- Må slurve mindre

Trener Anders Ruud Gundersen i St Hallvard håndballklubb krever mer nøyaktig i avslutningsfasen før debuten i 1. divisjon.

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Ikke opprykk i år

Det ble ettmålstap for St Hallvard Håndballklubb i den avgjørende kampen mot Stavanger på lørdag.

Ingen kvalik for 1. divisjon

St. Hallvards tapte dessverre den avgjørende kampen mot opprykksrival Falk i går

Optimisme i St Hallvard

- Sammenslutningen i håndballen skal høyne nivået, sier leder Bente Gravdal (bildet) om om den nye overbygningsklubbens første år innen herrehåndballen.

Topphåndball i Lier.

- Det blir en tøff debut i 1. divisjon, men etter 10 treningskamper er vi klare og gleder oss, sier kaptein Simen Solberg.

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Førstedivisjon neste år?

- Jeg har stor tro på at Reistad rykker opp, sier Erik Bjørnstad som har noen av sine gamle håndballelever involvert i kvalifiseringa i Bergen helga

Respektabel innsats

Fin stemning i en fullsatt håndballhall, da St Hallvard gang på gang scoret mot sin berømte nabo, Dhk, som nok hadde mer å gå på ---

Klassespillere til St Hallvard

Trener Anders Ruud Gundersen kan konstatere at den nye 1. divisjonsklubben har fått fem forsterkninger.

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Fortsatt 2. divisjonshåndball

Reistad tapte sine to kamper i kvalifiseringen for 1. divisjon i Bergen i dag.

Smilte tross skade

- Vi gjorde det litt for spennende, sa St Hallvards Simen Solberg etter kveldens kamp

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Klar for Sparserien

St. Hallvard Håndballklubbs G-18 er kvalifisert for landsomfattende seriespill

Lover godt før seriestarten

St Hallvard Håndballklubb og Simen Solberg (på bildet) viste fin form i helgens cup.

Et slags drivhus

Trener Arne Borch har stor på St Hallvard Håndballklubb, spesielt om det blir opprykk til 1. divisjon. - Og til tross for bronse til G 16-laget i sluttspillet i helgen, burde det blitt edlere metall til lierklubben, sier han.

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Stor nivåforskjell

St Hallvards Martin Gravdal Haldorsen svevde høyt over forsvaret til motstander Nøtterøy under søndagens elitekamp

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

St Hallvard imponerte

Fredrik Utengen var banens beste spiller, da 1. divisjonslaget møtte topplaget Fjellhammer.

SpaBra rykker opp i 3. divisjon

SpaBra slo Drafn 2-0 søndag, og sikret med det sitt tredje opprykk på bare fire sesonger.

Ligger godt an til å nå målet

- Det er godt å vite at vi fortsatt har mye å gå på, sier St Hallvards trener Anders Ruud Gundersen etter gårdagens kamp.

Spolerte sjansene

Lier G 19 Anders Fossen Nilsen (på bildet) var svært skuffet etter kampen mot Åssiden i kveld.

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Håndballstjerner på Stoppen

Håndballintersserte bør benytte anledningen onsdag kveld til å ta en tur innom St Hallvardhallen (bildet) for å se nydannete St Hallvard Håndballklubb spille mot Drammen Håndballklubb i cupens 2. runde

Overkjørte motstanderne

St Hallvard Håndballklubbs G 16-lag økte sine sjanser til å nå NM-sluttspillet etter to gode kamper i går. Keeper Jørgen Kransberg spilte to strålende kamper.

Utslått, men -

St Hallvard Håndballklubb beit god i fra seg mot Runar i går. Og det er en ny kamp allerede på søndag.

Trenerspørsmålet løst

Morten Påsche er tilbake på treningsfeltet på Tranby i morgen kveld.

"Bare" 4. plass for Lier Cats

Her fyker ballen forbi keeper Siri Anfindsen, og dermed utligning til 7-7 i den avgjørende i kampen ---

Deila spiller i dag

Strømsgodsets hovedtrener er med i troppen, opplyser Spa/Bras spillende trener John-Erik Loe Olsen (på bildet).

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Jubler for seier

Kristian Capellen ble tomålscorer, da Sylling nok en gang beviste at de holder nivået i divisjonen.

Strålende åpning

Slik jublet Sylling G 14 etter storseieren i åpningskampen under Norway Cup. Og Lier G 12 scoret 10 mål i åpningskampene.

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Ny keeper klar for Liungen

Jeanette Jørgensen (26) er Liungens nye 3. keeper. Hun får sjansen til å debutere i Toppserien, dersom verken 1. keeper Marthe Kvaale (16) eller 2. keeper Helene Hornstuen Mathiesen (17) kan spille på grunn av skader.

Flott laginnsats

Vi er godt fornøyde med første omgang, sa trener Lena Tryberget til Lier-Nett like etter kampslutt. -- Det var flyt over spillet, god bevegelighet foran ballfører og stort trykk. Det skapte mange sjanser.

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Stang ut for lierfotballen

- Vi kunne punktert kampen i 1. omgang, sier trener Ole Petter Engebretsen etter at Spabra fikk det vel tøft på Gol. Lier J 14 misset også i finalen på Tranby.

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Revansje for Lier?

- Vi har et par skader på sentrale spillere, men er likevel optimistisk før hjemmekampen onsdag kveld, sier Johnny Pedersen (bildet), trener for Lier ILs gutter 16 i Interkretsserien

Små forventninger

Liungens A-lagstrener Tommy Nordstø er ikke særlig optimistisk før serieåpningen mot Lier på Stoppen mandag kveld --

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Svake offensivt

Det ble poengtap for lierlagene i går.

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Betsafe tror på Liungen

…men holder Grand som favoritt i kamp én

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Kommende toppdommer?

Fotballdommer Usman Aslam fra Liungen er klar for årets siste store oppgave ---

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Lier Cats var effektive

- Dette var en meget god start på det nye året, rapporterer Ingunn B. Sørum (på bildet) etter dagens seier.

Uavgjort for Sjåstad Vestre/Lier J16

Sjåstad Vestre Lier spilte 2-2 mot Vikersund

Ett mål fra semifinale

Både kaptein Lene Ask Johannesen og trener Brede Nybråten var svært skuffet etter den avgjørende kampen mot Hoslelov i dag formiddag under Soccer Festival

Sylling videre i Norway Cup

Målscorerne, Mathias Helgesen (tv) og Steffen Sutherland, sørget for at det blir en ny kamp i morgen.

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Overbevisende innebandyseier

- I denne kampen er jeg veldig stolt av alle, skriver Ingunn B Sørum på hjemmesida til Lier Cats etter at laget hadde slått Gjøvik hele 7-3 på lørdag

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Fortsatt ubeseiret

Lier Cats holder fortsatt kontakt med teten i kvinnenes 1. divisjon i innebandy

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Spabra under streken

- Fremstår som et juniorlag i andre omgang, sier trener Marcus Walfridson etter nok et tap.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Godt ungdomsmiljø

Til tross for det klare tapet i KM-finalen på lørdag, kan Sylling IF glede seg over opprykk og stor aktivitet i fotballgruppa.

Hedda Edsberg Stadheim på Sylling volley Gutter 15 var godt fornøyd med resultatene i Blindheimcup i Ålesund i helgen.

St. Hallvard slo Ål 40-16

- Ål tapte mot St. Hallvard frå Lier i fyrste runde i NM i handball torsdag kveld, skriv avisa Hallingdølen.

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Klar for 4. runde

Tino Dullum sørget for 11 mål. St Hallvard Håndballklubb ledet hele kampen.

Spa/Bra med strålende sesongåpning

Feide over Marienlyst2

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

- Alt gikk galt

Det var trener Marcus Walfridssons korte kommentar etter Spabras stortap i dag. Siste serierunde var for øvrig bedrøvelig for lierlagene.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Tetlag i fjor, i oppløsning i år?

Liers trener Morten Paasche (bildet) synes det er beklagelig at Liungen ikke kan stille lag i morgen ---

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.