Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

Stoppen kunstgress

3. div avd 3

Spabra - Strømmen 2   1-2 (0-1 ved pause)

Spabra: Valo, S Ghazi, Rolfstad ,Augustinacivius, Nielsen, Kasta (Becher Teigen), Østhagen (Cindahl), Solvang Nilsen, Strysse, Ademi, Ueland.

Scoringer: 0-1 (9 min) Armin Listek, 1-1 (51 min) Jørgen Solvang Nilsen, 1-2 (68 min) Mohamed Basin Qadri.

Mats-Henrik Uleland har nylig spilt for Sprint-Jeløy, der trener Mats Walfridsson også har vært engasjert. Kveldens debutant har også spilleerfaring fra både Rygge og fra Jæren. Og i kveld skulle han bidra til at Spabra skulle revansjere seg etter flere svake kamper. - Men dette var skuffende dårlig av meg, sier Mats-Henrik. - Jeg hater å tape slike kamper, sier debutanten. - Vi skal vinne neste kamp, føyer han imidlertid til med en innbitt mine, før han setter seg i bilen til treneren for å starte tilbakerturen til Jeløya.

I perioder i 1. omgang ble det det skapt noen sjanser foran Strømmens mål, selv om Strømmen hadde ballen mye. Etter at Strømmen tok ledelsen, stresset hjemmelaget mye. Det ble for mange balltap.  Lite flyt og samhandling preget spillet i lange perioder både i 1. og 2. omgang.

Men håpet om hjemmeseier ble tent tidlig i 2. omgang, da Jørgen Solvang Nilsen fikk en fin pasning fra Krister Kasta og plasserte ballen inn i hjørnet. Strømmen 2, med Stian Kristoffersen Rasch som den dominerende spilleren på midtbanen, kom stadig til farlige sjanser. Gabor Valo og forsvaret sto lenge i mot. Valo imponerte, blant annet, med trippelredning. Til slutt måtte han kapitulere for et utagbart skudd i motsatt hjørne. Han kunne heller ikke gjøre noe med scoringen i 1. omgang, et hardt skudd via stanga. Valo var lagets besteman.. Det sier litt om den offensive slagkraften for tiden.

Neste motstander er Jevnaker. - Det kan bli en kamp som mot Frognerparken, der de har ballen veldig mye og vi kontrer, sier trener Walfridsson, som trass i skuffelsen, prøver å se optimistisk frem mot neste kamp.

Spabra hadde store problemer med denne karen, Stian Kristoffer Rasch, som i perioder dominerte midtbanen. Her er det Shivan Ghazi som prøver å stoppe han.

Fotball Spa/Bra

Flere saker fra arkivet

Viktige bortepoeng

Juniorspilleren Jørgen Solvang Nilsen (th på bildet) scoret et fint mål, men også juniorspillerne Herman Stenseth (tv) og Koenrad Herber fikk spilletid for Spabra i dagens bortekamp.

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Ut av cupen

Etter tre poeng på lørdag og strålende keeperspill på lørdag måtte Gabor Valo se flere baller i eget nett i kveld.

Endelig Sylling!

Etter flere jevne kamper med poengtap, kunne trener Øyvind Nilsen smile fornøyd igjen, mens det ble ble tap både for Spabra og begge seniorlagene til Lier IL fredag kveld.

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.

Svake offensivt

Det ble poengtap for lierlagene i går.

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Jubler igjen

Spabra påførte serieleder Frognerparken årets første hjemmetap i går.

Spabra under streken

- Fremstår som et juniorlag i andre omgang, sier trener Marcus Walfridson etter nok et tap.

Edvin berget ett poeng

Spabras effektive spiss kan ta frispark også.

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

- Alt gikk galt

Det var trener Marcus Walfridssons korte kommentar etter Spabras stortap i dag. Siste serierunde var for øvrig bedrøvelig for lierlagene.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Høstfest med ball

- Målet er at de yngste fotballspillerne i vårt område skal bli bedre kjent med klubben og A-lagspillerne, sier trener Marcus Walfridsson.

Målfest på Stoppen

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

- Altfor dårlig av oss

Det sa Spa/Bras trener Aage Golmen som var svært skuffet etter at lette mål gikk inn bak Gabor Valo i kveldens bortekamp i Bærum.

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Fortsatt 3. divisjonsspill

- Det er målet for årets sesong, sier Marcus Walfridson, før han presenterer seks av de nye spillerne før seriestart.

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

Stang ut for lierfotballen

- Vi kunne punktert kampen i 1. omgang, sier trener Ole Petter Engebretsen etter at Spabra fikk det vel tøft på Gol. Lier J 14 misset også i finalen på Tranby.

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Oppgitte amatører mot proffer

Spabra klarte seg bra lenge, men så rant målene inn i 2. omgang -

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

Vant naboppgjøret

Syllings førstelag var ofte på offensiven mot Liers andrelag på mandag, her er Kenneth Karlsen nær scoring. Men Liungen har hatt den beste sesongåpningen -

Jubler for seier

Kristian Capellen ble tomålscorer, da Sylling nok en gang beviste at de holder nivået i divisjonen.

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

Sjansefattig på Stoppen

Morten Hagen var nok en gang svært nyttig og skaffet Spa/Bra ett poeng -

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

Smilte tross skade

- Vi gjorde det litt for spennende, sa St Hallvards Simen Solberg etter kveldens kamp

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Nede for telling

Det var en dårlig fredagskveld for lierfotballen.

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Fikk rom å løpe i

Shivan Ghazi og Svein Espen Sørstad sørget for to viktige scoringer og Shivans bror Rhamin bidro også til sjanseskapende angrepsspill for Spa/Bra mot Solberg i kveld.

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

Dette var bare moro

Både godsettrener Ronny Deila og keeper Gabor Valo smilte til tross for "bare" uavgjort på Stoppen --

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

- Fortjent tap

Det innrømmer midtstopper Kristian Bye Andersen etter at Spabra hadde tapt bortekampen mot Vestfossen i kveld.

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

Spabra, et langt skritt nærmere femte

Rivalen Kongsberg2 tapte.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Knepent tap

Liers trettenåringer scoret fire mål, men det var ikke nok ---

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Jentespillere i toppoppgjør

Lier IL s kaptein Heidi Ellingsen (tv) var nok mer fornøyd enn Liungens Cecilie Ellingsen etter kampen i går.

Framgang defensivt

- Liungen gjorde det vanskelig for oss i 1. omgang, sa Hege Riise (37), Team-Strømmens spillende assistenttrener etter at laget hennes omsider sikret en 3- 0 seier.

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

- Hvem tar utfordringen?

Erik Bjørnstad (tv), trener for unge bandy- og fotballspillere i Spabra i en årrekke og Ronny Deila, fortsatt engasjert i Spabra. Nå søker nye Stoppen Sportsklubb etter flere med kompetanse

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Fotballskole og fornyelse

Ikke bare fortsetter Marcus Walfridsson som trener for Spabra. Men fotballrekrutter i Lier kan glede seg til møtet med trenere fra Manschester City i sommer.

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

Bortetap for Spabra

Supporterne måtte godta tap og til tross for flere klare målsjanser ble det bare med den ene scoringen av Ramin Gazi på Kongsberg fredag kveld.

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

- Veldig sliten

Det sa unge Henrik Borge (th) etter at han og "scoringmaskinen" Morten Hagen hadde sørget for tre svært viktige poeng for Spa/Bra i kveld.

Spabra inntok tabelltoppen

Vant over Bødalen

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

God siste halvtime

- Etter at vi tok ledelsen 2-1 løsnet det, sa spillende trener John-Erik Loe Olsen (bildet), og Spa/Bra tok tre nye og forventede poeng

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon