Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 62ad8a2f94ab0385fa14fd7241ad9b5c

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Tranby kunstgress

5. divisjon

Det var en veldig viktig 3-0 seier over Hønefoss Sportsklubb som er langt bedre plassert på tabellen. Nå har gutta fra Tranby 19 poeng. - Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier han.

Etter at lierlaget hadde åpnet nokså friskt i åpningsminuttene, var det bortelaget som hadde taket på midtbanen. uten å skap de store målsjansene. 1- 0 kom på famlende forsvarspill av Hønefoss som Adrian Dreshaj utnyttet. Tre minutter senere ble en Hønefoss-spiller felt like innenfor 16-meteren. Det dårlige straffesparket ble lett reddet av keeper Harald Kirkemo. I omgangens siste minutt fikk Lier straffe etter en dytt. Egzon Lushi gjorde 2-0.

I 2. omgang gjorde Mohammed Ali Syed 3-0. - Laget klart seg godt med 10 mann i store deler av 2. omgang, delvis takket være frrik Midtuun i målet. - På minussiden er det at Egszon Lushi fikk rødt kort etter en krangel med en motspiller. Vi jobber med Fair-Play så dette skal ikke skje, sier trener Kvisle.

Neste motstander er bunnlaget Mjøndalen 3. - Vi tar ingen ting for gitt, men vi håper på tre nye poeng.  Absolutt siste kamp i høst er den utsatte kampen mot Sylling. Kvisle, som har røttene sine i Øvre Lier, håper at begge lagene er på sikker plass når nabooppgjøret spilles.

Kvisle er mannen som reddet klubben fra å trekke laget fra seniorfotballen. Det opprinnelige A-laget gikk nærmest i oppløsning. Thomas Røed så seg nødt til å trekke seg, på grunn av slappe holdninger og manglende treningsinnsats etter lovende treningskamper før sesongen. I tillegg ble både B-laget og 1. lag i juniorklassen trukket.

Men treneren for breddelaget i juniorklassen, Arne Steinar Kvisle, tok ansvaret for det hele. Hans unge spillere måtte på banen for å krige mot de andre breddelagene i 5. divisjon. Kvisle synes de unge spillerne fortjener masse ros.

- Vi har merket fremgang for hver kamp. I forrige kamp tapte vi 1-2 mot Hokksund. Vi holdt 1-1 veldig lenge. Mange av spillerne spiller også 1. divisjon gutter 19. Laget har klart seg meget bra.

Blant de unge spillerne finner vi to veteraner som dro opp gjennomsnittsalderen; Morten Påsche (nyklippet) , Espen Due (nr 14)  og Andrè S. Rype . Morten spilte venstre back , Espen midtstopper og Andrè venstre back  (avløste Morten).

Espen Skårung Myrseth ( i blå drakt) slet med å komme til sjanser i 1. omgang.

Sylling i fremgang

Som mange vet vant Sylling den viktige bortekampen mot  Heradsbygda 3-0 på søndag. Syllings mål ble scoret av Kristian Capellen, Radek Kazmierczak , Håvard Søhus.

- Endelig en kamp vi leverer jevnt bra hele veien, uttaler syllings assistenttrener Inge Skjeggerud, blant annet, i sin oppsummering.

- Litt tilfeldig og usikkert de første 10 min, men vi ligger godt og trygt samlet greit bak på banen. Skaper noe, men ikke all verden i 1. omgang.

- I 2. omgang er vi mye bedre enn dem.  Da de får en mann utvist er det egentlig ikke noe tvil. Vi burde vel hatt noen mål til, men alt i alt helt ok.

Se tabeller og terminlister ved å klikke på etikettene under.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel: