Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 139c3e809fa3f24b9792bfb4081e0832

ca 100 tilskuere

St Hallvard – Herulf, 28-27, (15-17 ved pause)
Målscorere på SHK: Fredrik Utengen 8, Lars Henrik Eriksen 1, Henrik Gigstad Fauske 3, Simen Solberg 5, Tino Dullum 3, Lars Hermansen 2, Arne Marius Sørensen 2, Hans Fredrik Cordt-Hansen 1, Espen Gommerud Våg 1, Kristoffer Norgren Olsen 2.

- Herulf, som var i eliteserien er gode, men det er ett av lagene vi kan slå. Før sesongstart var vi enige om at hvis vi hadde 0 poeng etter fem kamper, skulle vi ikke stresse. Men hittil er det gått langt bedre enn forventet poengmessig, sa Simen Solberg.

Det var en jevn kamp hele veien, der ingen av lagene var foran med mer enn tre mål. St Hallvard lå under 14-17 like før pause i sin dårligste periode. Det kunne virke som hjemmelaget var noe utålmodig i avslutningene. Herulf keeper reddet mange skudd i den perioden.
I 2. omgang ledet  St Hallvard  24-22 etter 14 minutter. Men så ble siste halvdel helt jevn igjen. Vinnerviljen var sterk hos hjemmelaget. Arne Marius Sørensen fikk æren av å score seiersmålet i kampens nest siste minutt. Henrik  Gigstad Fauske ble kåret til St Hallvards beste spiller. Han imponerte mange håndballkjennere i hallen i dag.

Både assisterende trener Arne Borch og A-lagstrener Anders Ruud Gundersen var veldig godt med defensive spillet i 2. omgang. - Men vi ble slitne fremover i perioder, sa Anders Ruud Gundersen som understreket at de justerte litt i pausen.

Neste kamp er mot Bjørnar søndag 21. oktober i Bjørnarhallen.

Forrige artikkel:- Skyter seg selv i fotenNeste artikkel:Vill vest på Vestsideveien