Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

I stadig utvikling

Tone Bergflødt og Øystein Narjord på Renskaug vertsgård tilbyr nå kortreist mat to ganger i uken.

Nye tider

Åpningstidene på Renskaug Vertsgård er nå endret slik at de er tilpasset åpningstidene til andre lokale gårder i Lier. Du kan handle på Renskaug Onsdager og Fredager året rundt i tidsrommet- 14-18. Egge Gård og Frukt og Juletregården har også åpent på mandager.

Hva kan du kjøpe?

Maten som selges på Renskaug er økologisk og du kan få den frossen, fersk eller vakumpakket. På Egge gård kan du handle flotte grønnsaker og på Frukt og Juletregården selges det masse god frukt, eplesaft og syltetøy.

Tanken

Tone Bergflødt forteller at tanken bak dette er at man kan handle inn kortreist mat og at det er veldig godt egnet til og gjøre unna helgehandelen på fredag. 
-En liten runde i Lier så har du alt du trenger til en herlig middag. 
Nå er det bare for deg og reise ut i Lier onsdag og fredag og gjøre en god handel av kortreist mat med ekte og naturlige råvarer.

Forrige artikkel:Smilte tross skadeNeste artikkel:Kretsmester før siste kamp

Flere artikler

© 2017 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki