Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

STATOIL I LIERBYEN

Det at Statoil i Lierbyen blir lagt ned fra nyttår er bare trist.

Jeg er helt enig med de som sier at nå er det snart ikke noe igjen i Lierbyen, bare tomme bygg, uten noen forretninger eller noe annet. Men vi ser det samme her i Sylling også. Her er det bare en butikk igjen, alt annet er borte. Banken er borte, posten er borte, så det er trist også her i Sylling.

            Alt kan tilbakeføres til det at kommunestyret i sin tid gikk inn for at Liertoppen kjøpesenter skulle bli bygd og drevet. Og i følge det Ulla Nævestad sa for en stund siden, så var det ikke akkurat dette hun hadde ventet da Liertoppen ble etablert, altså at Lierbyen og Sylling skulle bli til de grader skadelidende. Men sånn går det når man er korttenkt, og bare tenker på og følge en trend i tiden, og ikke å legge noe til rette for at det fortsatt skal være levende forretninger i Lierbyen og Sylling..

            Jeg er også enig med vedkommende som skrev i en kommentar at det må da kunne gå an og få til en god gammeldags bensinstasjon, som var noe annet enn at man solgte pølser og kaffe? En stasjon som du kunne kjøpe bildekk hos, og fikk lagt om dekk, og som hadde en liten kafé i tillegg. Hvor du kunne få skiftet både en vindusvisker og en lyspære og mye mer. Er dette en umulighet? Men Statoil i Lierbyen kommer til å bli savnet, ingen tvil om det.

Forrige artikkel:Liung hasjdømt i Sandefjord i dagNeste artikkel:VESTSIDEVEIEN

Flere artikler

© 2017 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki