Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 8175daa756dfa7b3061de28dd16dd9a5

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Bilder fra kampen

Det ble en våt fornøyelse da Liungen og Lier IL møttes i kvartfinalen i ROS-cup i dag. Regnværet førte til at arrangøren måtte stenge gressbanen og kampene ble spilt på grus. For å holde tidsskjemaet, ble det kun spilt en omgang.

I kvartfinalen møttes Liungen og Lier til lokalderby. Liungen tok tak i kampen fra avspark og jobbet Lier i senk. Lier hadde i perioder mer enn nok med å måke unna, men med litt større presisjon kunne de kontret inn utligningen.

Alt i alt var det ingen ting å si på sluttresultatet. Liungen brøt ofte på midten og skapte sjanser, mens Lier stort sett hadde nok med å forsvare seg. Kampen var både velspilt og renspilt. Liungen ble muligens snytt for en straffe, men når det gikk som det gikk, er det historie.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper