Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 1db070c08d4ca8bd42f52563d4a9f6b7

Framgang defensivt

- Liungen gjorde det vanskelig for oss i 1. omgang, sa Hege Riise (37), Team-Strømmens spillende assistenttrener etter at laget hennes omsider sikret en 3- 0 seier.

- I andre omgang fikk vi brettet ut spillet mye mer, sa spilleren med fleste landskamper i Norge. Viktig var det også for Team-Strømmens spillemessige overtak i andre omgang at de la om til 4-3-3. Ellers roste Riise de unge spillerne hos hjemmelaget. - Men Liungen må passe seg, i en eventuell kvalifisering. Det er viktig at de jobber mye på det psykologiske plan, fordi de har tapt så mye i år, sa veteranen på midtbanen.
Det ble en kjedelig førsteomgang. Vi noterte kun en skikkelig sjanse til hvert lag. Team Strømmen scoring burde vært unngått. En umarkert Conni Johansson fikk all verdens tid på straffemerket. Keeper Marthe Kvaale var sjanseløs.
Liungen hadde lagt om til 4-5-1 tiol denne kampen. Defensivt fungerte det bra som nevnt, men kantspillerne kom ikke med. Ane Bjerke ble derfor som oftest håpløst alene mot et bastant og rutinert Strømmen-lag.
De lange og ofte for upresise langpasningene ble også i dag et lett bytte mot en erfaren motstander. I andre omgang ble det mer og mer tydelig, der ex-landslagspillerne Monica Knudsen og Hege Riise (se bildet under teksten) fikk plass og brukte sin ro til å spille fram . Takket være en god og heldig Marthe Kvaale,  og en tverrligger i veien strod det 0-1 til det gjenstod 6 minutter av ordinær tid. I mellomtiden hadde Ane Bjerke vært på besøk inne i Team-Strømmens straffefelt. Men ballen ville ikke inn.
Forsvarsmessig  var det en stor framgang for hjemmelaget.

Lovende backspill
Elisabeth Aarøe kom inn som høyre back i Marita Kristansens fravær. Hun gjorde en god kamp. - Jeg er faktisk ikke så sliten, sier en omskolert backspiller etter kampen. Hun ble tvunget til mange og hurtige løp . - Jeg er egentlig ikke forsvarspiller, sier Levanger-jenta til Liernett. I fjor spilte hun på Team-Liungen.
Det siste målet kom i kampens siste ordinær spilleminutt. 3-0 gir nok et riktig bilde av kampen. Og nøkterne sett er jo dette en stor resultatmessig framgang. Noe gjentagelse av vårkampen ble det heldigvis ikke.