Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 60bb7f796b909ddb67e428d19c0aecfa

Førjulsfryd

Hennummusikken holdt sine julekonserter i Tranby kirke 2. søndag i advent. Det forventningsfulle publikummet som fylte kirken to ganger, ble ikke skuffet.

Arrangørkorpset og de øvrige artistene ga til beste et variert og publikumsvennlig program som med all ønskelig tydelighet fortalte hvilken høytid vi er på vei mot. Med god hjelp av en delikat lyssetting og proff lydmiksing har denne tradisjonelle julekonserten utviklet seg til å bli en begivenhet folk på Tranby vet å sette pris på. For mange blir det ikke ordentlig jul før de har vært på Hennummusikkens julekonsert.

Repertoaret spente vidt. På den ene sida var Tranby kantori med vakker korsang slik dirigent Waldemar Nowak er en mester til å arrangere. På motsatt side av skalaen sto de faste gjestene med band, Hans Cato Kristiansen og Signe Åsgard med adskillig mer rocka framføringer. Men sammen med korpset fikk de vist at de også behersker andre musikkformer. Hans Catos versjon av White Christmas sto seg godt og Signe som sang Gje meg handa di fikk vist at også det vare og følsomme ligger godt for henne.

Georgi Deltchev har dirigert Hennummusikken i mange år og han har skapt resultater. Han arbeider utrettelig med å skape en varm og myk klang og korpsmusikantene gjorde sitt ytterste for å få dette til. Skal man dømme etter publikums uttalelser etter konsertene, må de ha lykkes. Det var i alle fall mange godord å høre etterpå.

Også i år var det en trio med barn som sang med korpset. Poni Emma Sekwat, Emilie Holten Balsgård og Lillian Synstelien imponerte med frimodig, ren og naturlig sang. De fremførte Vi tenner våre lykter slik at de virkelig traff publikum som høylydt viste at dette satte de pris på.

Avslutningen av konserten var stemningsfull. Da band, korps og sangsolister tok en samling kjente julesanger for seg og publikum sang med, ble det stemning. Når så publikum reiste seg og tok i det de kunne på Deilig er jorden, kunne ingen være uberørt og man tenkte at denne konserten tok slutt så alt for fort selv om det viste seg at den hadde vart i halvannen time da man så på klokka.
1/10 (DSC_0296.JPG)
2/10 (DSC_0301.JPG)
3/10 (DSC_0306.JPG)
4/10 (DSC_0308.JPG)
5/10 (DSC_0322.JPG)
6/10 (DSC_0328.JPG)
7/10 (DSC_0334.JPG)
8/10 (DSC_0360.JPG)
9/10 (DSC_0366.JPG)
10/10 (DSC_0370.JPG)
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode