Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

Håndballoppgjør i Tranbyhallen

Kan du stå over Tv-kampen i kveld og støtte Lier G 16 fram til seier?

Løp Bodø i senk

Lier G 16 var i peroder av andre omgang fullstendige suverene i kveldens kamp ---

Håndball i helga- Interregional Serie 03-04/11-07

Liers J16 og G16 spiller i helgen interregional serie hjemme i Tranbyhallen / Syllinghallen

Surt tap for Lier

Lier - Helset 23-26

Sylling kom tilbake

Fotball herrer 7.div

Innfridde i åpningskampen

Målscorerne Edvin Blasysl, Ole Christian Kristiansen, Tommy Hyving og Kim Kristiansen sørget for til sammen sju scoringer, da Lier futsal vant en klar seier i dag formiddag.

Helgas poenghøst for Reistad

Interregional serie i håndball - Gutta klarte en uavgjort, jentene vant en av helgas kamper.

Tidligere Liungenspiller debuterte på landslaget

Kristine Colombo Nilsen holdt buret rent mot Finland.

Ingen kvalik for 1. divisjon

St. Hallvards tapte dessverre den avgjørende kampen mot opprykksrival Falk i går

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Sparserien

Lier en hårsbredd fra håndballsensasjon.

Nedtur for Liers guttelag

Etter en flott seriestart med seier over Odd gikk det ikke så bra i Telemarkshallen ----

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Norge vant med Liungenspiller på laget

Liungens venstreback, Kristin Jonvik, bidro til at Norge slo Polen 4-2 i dag.

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Ikke opprykk i år

Det ble ettmålstap for St Hallvard Håndballklubb i den avgjørende kampen mot Stavanger på lørdag.

Lover godt før seriestarten

St Hallvard Håndballklubb og Simen Solberg (på bildet) viste fin form i helgens cup.

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Kanonkamp av LierG89

Lier imponerte i avslutningen av Sparserien.

Flott håndballåpning

Liers gutter 16 åpnet med en klar seier og et knepent tap i den landsdekkende Postenserien

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

- Fin gjennomkjøring

Det er trener Morten Påsches konklusjon etter at fotballseniorene til Lier IL vant siste treningskamp før seriestart

Slo tilbake

Ketil Verpelstad, Ole Chr Kristiansen og Deivydas Augustinovacius og Lier futsal kunne glede seg brakseier over serielederen i siste kamp i helgen.

Jentene vant begge kampene i dag

Liers jenter 16 med pangstart i interregional serie.

Tøff motstand

Selv om Martin G Haldorsen (bildet) scoret hele åtte mål, holdt det ikke for St Halvards g 18 lag i andreomgangen mot Strindheim

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Bra gjennomført

Keeper Nicolas Granum (bildet) imponerte spesielt i den siste av de tre første kampene, da St Hallvards G 18 åpnet Spar-serien

2 nye tap for Lier Volleyballklubb

Lier vbk spilte i helga mot Kristiansund og Dragvold. Desverre endte begge kampene med tap.

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Liungen foran to viktige kamper

Etter stortapet mot Arna Bjørnar i helga, blir det svært viktig for Liungen (her representert ved u-landslagsspiller Kristin Jonvik) å revansjere seg i de neste to kampene.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Spabra tok fram finspillet

Linjemannen fikk gult kort

Sterk andreomgang

- Vi bestemte oss for å jobbe hardt etter pausen, sier tomålscorer Tommy Hyving etter seieren over Hokksund.

På høyt nivå

Før siste runde i Spar-serien, avsluttet St Hallvards håndballgutter 89, 90 og 91 , her representert med Martin Gravdal Haldorsen, med 8. delsfinale mot et topplag i Rødspættecup i Danmark

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

Ny seier for Lier

Vant i Sparserien.

Liungens herrelag kretsmestere i fotball

Finalen i kretsmesterskapet i fotball, herrer femtedivisjon skulle avgjøres på Gulskogen kunstgressbane i går. Desverre trakk Jevnaker laget og Liungens herrelag kunne hente pokalen uten kamp.

Hederlig innsats

- Vi er kjempefornøyde med finaleplass, sier oppmann Hansen i Lier IL, til tross for at J-92 laget tapte 12-22 mot Tønsberg Turn i Sør-Norgescupen i håndball siste helg.

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Første håndballkamp i år

Sylling IF J 13 år håndball lag måtte trekke laget sitt før sesongen fordi de var for få, i Lier håndballgames fikk de sin førse kamp for året.

3 viktige poeng i vanskelig kamp.

Etter ei uke med tøft program to Liungen i kveld 3 viktige poeng mot Fart. Det var et slitent Liungenlag som entret banen tidligere i kveld, og seieren satt langt inne. Hege Gunnerød satte inn 2-3 på overtid, og berget dermed viktige poeng som fører laget langt mot opprykk til toppserien.

- Må slurve mindre

Trener Anders Ruud Gundersen i St Hallvard håndballklubb krever mer nøyaktig i avslutningsfasen før debuten i 1. divisjon.

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

Tøff kamp for keeperne

St Hallvard hang godt med fra start, men så fikk laget merke balltempoet til en av seriefavorittene.

Ut av cupen

Etter tre poeng på lørdag og strålende keeperspill på lørdag måtte Gabor Valo se flere baller i eget nett i kveld.

Spabra under streken

- Fremstår som et juniorlag i andre omgang, sier trener Marcus Walfridson etter nok et tap.

- Altfor dårlig av oss

Det sa Spa/Bras trener Aage Golmen som var svært skuffet etter at lette mål gikk inn bak Gabor Valo i kveldens bortekamp i Bærum.

- Alt gikk galt

Det var trener Marcus Walfridssons korte kommentar etter Spabras stortap i dag. Siste serierunde var for øvrig bedrøvelig for lierlagene.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Klar for Sparserien

St. Hallvard Håndballklubbs G-18 er kvalifisert for landsomfattende seriespill

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Lokale stjerner på plass

Tranbykvartetten Mads Hansen (på bildet), Ole Chr Kristiansen, Stian Solberg og Kinny Grewal spiller for Lier futsal i kveld.

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Tøft, men fair

Uavgjort i slaget om Lier

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Lokalderby endte i slagsmål

Kampen mellom Lier og Reistad G91 endte i slagsmål

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Sikter mot nasjonalt playoff

Det sier en smilende Ketil Verpelstad, primus motor for Lier Futsal, etter at det ble full pott i 2. kvalifiseringsrunde lørdag i Tranbyhallen

Stor nivåforskjell

St Hallvards Martin Gravdal Haldorsen svevde høyt over forsvaret til motstander Nøtterøy under søndagens elitekamp

Loppemarked Tranbyhallen

Tranby skolekorps arrangerer Loppemarked i Tranbyhallen 22-23 september. Møt opp og støtt skolekorpset. Mange fine lopper!! Har du Lopper? Disse kan lever (...)

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

Det glapp for Sylling

Gutter14 tapte for serielederen

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Skuffende, Edvin

Kroppsspråket til Liers beste spiller fortalte det meste om Liers kamp i kveld --

Små marginer

Det var offensive kamper i Sparserien i Bergen i helga, der Nikolas Granum, keeper på St Hallvards G- 18 lag fikk nok å gjøre ---

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga