Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Lierdagene er døde, lenge leve Lierdagene.

Lierdagene har funnet sin form, nå bør vi gjøre noe med innholdet

.Det kan ha noe med alderen å gjøre, livet begynner å repetere seg selv. Alt har hendt før, og det er lite nytt å glede seg til, nå er det omattat og omattat helt til …… Jeg tør nesten ikke tenke tanken, men spennende skal det bli.

Så var det dette jeg stod og tenkte mens jeg så opptoget på Lierdagen snegle seg forbi. Først en Willys jeep, en sånn vi kjenner fra amerikanske krigsfilmer i full fart ut fra et landgangsfartøy, tøft. Men hva gjorde den i opptoget til Lierdagene anno 2009? Så var det kavalerister, dragoner til hest, la meg gjette fra 1600 tallet, staute ryttere med tresnuta hatt. Så ordføreren og lederen for Lierdagkomiteen i hest og trille - musikkorps, sangkor, dansegrupper og Kiwanis. Deretter et innsalg med veteeranbiler og småbarn og eldre på motorsykler innhyllet i blå røyk; som for en kort stund fordrev lukten av grillpølser og annen grillmat.

Partyteltene var på plass, antakelig flere hundre, en arkitektonisk standardisering som har tatt livet av kreativiteten når det gjelder utformingen av markedsboder. Noen stenger og en plastikkduk er alt som skal til. Slikt gir inntrykk av at det hele er et marked der kjøpelystne kan bruke penger. Lierdagene er ferd med å bli et eneste stort marked. Nybilene fikk stå på gress, mens landbruksnæringa og representanter for friluftslivsforeninger ble plassert på asfalten i skyggen av Rådhuset. Tilfeldig, neppe.

Kulturinnslagene tusler og går parallelt med handelen. Sangkor og musikkorps, rockeband og dansere. Slik har det alltid vært, og det var lite i årets Lierdag som pekte framover. På en slik massemønstring av alt, har man lett for å heller lure på hva som ikke er med enn glede seg over hva som fins. Man skal ikke tukle med en motor som går bra, pleier vi å si. Dessuten er det slik at gjenbruk er bra, gjøre det samme opp og opp igjen uten noe merforbruk.

Men er det ikke slik at vi nettopp nå er inne i en tid der forandring er nødvendig? Har ingen tatt innover seg at vi er inne i ei finanskrise og ei klimakrise som til sammen eller hver for seg kan føre til en levemåte dagens liunger ikke kan forestille seg? Ingenting blir helt som før. Når vi arrangerer Lierdager med kommunen som hovedaktør, burde dagen innholdt mer enn litt brød og mye sirkus. Jeg mener at mangt og meget på Lierdagene er passè, og at det er behov for nytenkning.

Jeg er ikke ute etter å gi skylda til noen som helst for at det har blitt slik, kanskje aller minst til Lierdagskomiteen som har arbeidet ut fra et mandat gitt av politikerne, og som dessuten har vist fantastisk evne til stå for et stort arrangement med alle de utfordringer det innebærer. Det er kanskje rett og slett vi som vil ha det slik, og derfor er vi uvillige til å tenke nytt. - Liungene er bygdas største ressurs, sa Ulla Nævestad ved åpningen i år. Helt enig. Langt viktigere enn grønne jorder, frodig skog og vakre fjorder.

Og det er kanskje som et møtested for folk i bygda Lierdagene fungerer best, med følelsen av felleskap og samlingen om felles verdier innenfor kommunegrensene. Derfor ser jeg fram til at kommende Lierdager blir mer i pakt med tidsånden, kall det gjerne moderniseres, og gir oss noen utfordringer som gjør at vi i uoverskuelig framtid skal kunne møtes og fortelle hverandre at vi bor i ei av Norges fineste bygder.

P.S.

Noen vil nok si at jeg har lukta på eddiken og kommet i dårlig humør igjen, Men jeg sier i pakt med Wergeland, uten sammenligning for øvrig, den gang han ble beskyldt av Morgenbladet for å være  surmaget. ”Jeg i slett lune, jeg som nå om dagen bare trenger å se sola stige opp over Linnaberget for å felle en gledeståre".

8 kommentarer

Søndag 7. juni 2009 23:01: Ekte liung
Stakkarslige Lerberg og hans oppgulp av gammel magesyre. Aldri har det vel hvert noen bedre Lierdager. Enormt mange fornøyde mennesker, glade ansikter, klappende hender.
Stor takk til komiteen for noen strålende dager.
Mandag 8. juni 2009 10:27: Anne
Flotte Lierdager!! Men for mange boder med "Faika" t- skjorter og plastikk tull
Mandag 8. juni 2009 12:33: Per Anders Hammer
I år var det for mye hummer og kanari, hvis ingen har noen kommentar kan det om 2 år bli enda verre.Bør samle de som driver med ymse kultur og tradisjoner på et sted og de som driver med loppemarked et annet. Det er plass til oss alle men hvorfor skal det blandes.Må alle selge et eller annet?
Mandag 8. juni 2009 13:57: Lierdama
Dagene gikk bedre enn fryktet av erfaring fra tidligere år:
Tenker da på konserter/skumparty som har vært ved gamle Hegg. Der har det vært så høy lyd at det har vært plagsomt for oss som bor i Lierebyen. Høy lyd, spesielt med ekko fra åsene rundt som resultat i tillegg. Har vært vanskelig å roe unger og bikkjer på kvelden. Takk for at vi slapp dette i år!!

Syns en god del av de som hadde stand hadde dårlig merking (hvem/hva holder til her?) og mange var veldig passive. Man får ikke kontakt med andre bare ved å sitte inni et telt og kikke på de forbipasserende.

Variert program.
Flott å se mangfoldet av hva liunger holder på med.
Torsdag 11. juni 2009 22:22: RACHAEL HAUGEN
Jeg også må har luktet på eddiken var ikke med i år men jeg har blitt lei av Lierdagene å være helt sant . Tenkt å ser på bildene i Galleri Perrongen med noe venner men de var umulig pgå forfatter treff.Rart at alle billedkunstnerne flytter til Drammen? Av jord er du kommet... ja og billedkunst i Lier har blitt til jord fullstendig død.. R.I.P kan ikke
formulere tankene like elegant som deg på Norske desverre men det er triste at Lier våkner bare en gang i året og DA KAN OMDØPES TIL.LIERWOOD..... RESTEN AV TIDEN ER DET LIKE STILLE SOM DEATH VALLEY....
Søndag 14. juni 2009 20:52: Engasjert
Med ferske erfaringer og to år til neste Lierdager burde de ansvarlige gripe muligheten til å vurdere om det bør mer radikale endringer til enn å flytte Bondelaget fra den grønne enga til den harde asfalten.

Er Lierdagene en kulturbegivenhet? Hva slags kultur er det som får plass i arrangementet? Hva slags kultur glimrer med sitt fravær

Ble årets Lierdager miljøvennligere enn forgjengerne?

Hvorfor i all verden kjører en Jeep opp og ned blant folk som om det var en amerikansk soldat som vendte forsinket hjem fra koreakrige?

Er det pengene som avgjør at et par av distriktets bilforretninger skal bruke plenene i sentrum som parkeringsplass?

Bør lensmannskontoret slå ned på all den ulovlige parkeringen langs gjennomkjøringsveien?

Spørsmålene over er store og små, og arrangørene sitter sikkert inne med flere. La oss gå sammen om å gjøre Lierdagene 2011 til en begivenhet som er på høyde med hva Drammen får til det året - da byen feirer sine første 200 år!
Mandag 15. juni 2009 19:34: Hurra for Lierdagene, men ...
Ta vare på dette innlegget et par år: Jeg tipper at Lierdagene 2011 blir en blåkopi av årets opplegg.
Tirsdag 16. juni 2009 22:22: Rune Elven
Lierdagene er en arena, ikke et politisk utstillingsvindu.

Jeg synes kravet om mer gjennomtenkte disponeringer av arealer under Lierdagene, og ønsket om en bredere presentasjon av lokalkulturen, grenser til urimelig. Dette er en arena, der de som ønsker det kan presentere seg selv og sitt prosjekt. Man kan ikke forvente at kommiteen skal lete fram alt som kryper og går av lokale kulturuttrykk, og man kan heller ikke forvente at Lierdagene skal kommunisere hverken et tema eller et politisk budskap.

Det eneste jeg forventer, er at alle som ønsker det får komme med det de har å komme med - innen rimelighetens grenser. Slik sett skal kommiteen ha ros for å ha skapt en arena der mange får vise fram det de driver med for et større publikum.

Om kuene står på astfalt og bilene på gress, er dette sikkert ikke resultat av bevisst planlegging, og heller en bagatell man retter opp til neste gang. Jeg er sikker på at disse utstillerne kan påvirke egen plassering, gjennom å ta kontakt med de ansvarlige.

Ellers er det fint at folk er miljøbevisste, men man kan da ikke mene at unger på crossykkel og lokale bilforhandlere skal stå skolerett for å ha deltatt på en marknad? Skal man virkelig slå et slag for lokalmiljøet, anbefaler jeg i stedet en nettur til Statens forurensingstilsyn (sft.no) - søk på Lier and there you go.

Flere saker fra arkivet

Nedtelling til Lierdagene

Nå er det mindre enn tre måneder igjen til Lierdagene. Følg nedtellingen, se bilder, les nyhetsmeldinger og andre artikler på www.lierdagene.no

Lierdagene: Seks uker igjen

På bildet er ordfører Ulla Nævestad på vei til Lierdagene i 2003, men åtte år før var det ordfører Svein Liavåg som åpnet Lierdagene. Se Liernetts video med ham og mange andre kjente og ukjente fra Lierdagene i 1995!

Lierdagene med miljøprofil

Cabriolet må vike plass for hest og kjerre, og det samme må Playboy og våpen

Lierdagene: Ti uker igjen

Hittil har rundt 50 utstillere meldt seg på. Ved de siste Lierdagene var det 150, men det er fremdeles fire uker igjen til påmeldingsfristen utløper. Les mer om årets arrangement og se bilder og artikler fra tidligere Lierdager!

- Motorcross-sykler i opptoget i år også

Vi lager ikke et miljøarrangement ved å stenge noen grupper ute fra arrangementet, forteller Ellen Ovenstad fra kulturkontoret om Lierdagenes miljøprofil

Lierdagene: Syv uker igjen

Lierdagene er eldre enn mange har trodd. I Sylling feiret man ”Lierdag” allerede i 1953. Bildet av bussen er rett nok enda eldre, mens bildet under er en god del nyere.

Lierdagene: Åtte uker igjen

Flagget ved Haugestad vaier i vinden i anledning Lierdagene. Det er fullt av parkerte biler på kryss og tvers på Ringeriksveien. Men hvilket år er bildet fra? Se nærmere på det og finn svaret!

Lierdagene: Fem uker igjen

Tilbakeblikk: Statsminister Thorbjørn Jagland ble ønsket velkommen av Kadafi Zaman, som var leder i Lierdagskomiteen. I strålende solskinn marsjerte Hennummusikken inn på rådhustorget. Se videoen med dette og mye annet fra Lierdagene 1997!

Forvist til asfaltjungelen

Grisunger, lam og kalver er et fast innslag under Lierdagene, til stor glede for de små barna

Lierdagene 2013

Merk av i kalenderen hvis du skal se på, og begynn planleggingen hvis du skal være aktiv, for nå er det bare et halvt år igjen!

Lierdagene: Fire uker igjen

Årets arrangement blir vesentlig mer miljøvennlig enn de tidligere.

Lierdagene: Tre uker igjen!

Nedtellingskalenderen på LIERDAGENE.NO viser at det nå er tre uker igjen til den hektiske helgen den ellers ikke spesielt livlige Lierbyen slår ut håret og blomstrer opp med live musikk og alskens reklameboder.

Dugnad for Lierdagene?

Lier kommune søker nå komitemedlemmer som kan se Lierdagene med friske øyne.

- Jakter skikkelig trekkplaster

Tradisjonsrike Lierdagene skal videreutvikles og fornyes gjennom samarbeid med det mangfoldige kulturlivet i Lier

Åpningen av Lierdagene 2007

Det er alltid vel verdt å lytte oppmerksomt når ordfører Ulla Nævestad taler.

Lierdagene for to år siden

I Liernetts store arkiv finner du nærmere 2.000 publiserte saker. Blant annet bilder fra Lierdagene for 2 år siden.

Lierdagene i støpeskjeen

Kommunen må spare, og kultursjefen vil gjøre de populære Lierdagene mindre ressurskrevende. Samtidig er det er flere påtrengende utfordringer.

God stemning tross regnvær på Lierdagene

Lørdagen startet lovende med solskinn, men etter åpningen åpnet himmelen seg.

Lierdagene: To uker igjen!

Den populære nedtellingskalenderen på LIERDAGENE.NO viser at det nå bare er to uker igjen til Lierdagene 2011. De siste brikkene faller på plass.

Hva med å rydde opp etter seg?

I juni ble Lierdagene arrangert, en real folkefest. Rundt om i Lier henger plakatene fortsatt oppe, selv om snøen har lagt seg.

Burde vært bøtelagt

Lierdagene: Når det er nok av ledige og lovlige plasser, er det vanskelig å unnskylde parkering som er stikk i strid med alle regler og bestemmelser.

Lierdagslogoen er klar

- Innpå åtte måneder før åpningen er planleggingen av neste års Lierdager godt i gang

Lier anno 2009

Vi intervjuet flere liunger under Lierdagene, med håp om at intervjuene en gang vil være av interesse for fremtidige generasjoner.

Lierdagene livner til

Karusellen går rundt og rundt på plassen bak Godslageret mens et avslappet publikum, hektiske utstillere og ivrige musikere etter hvert fyller Lierbyen med liv og lyd, sistnevnte allerede i tilstrekkelig mengde.

Lierdagene: En uke igjen

NY OPPDATERING: Vi har mottatt programmet for Lierdagene, men vennligst vær oppmerksom på at det er mange feil i det. Korrigert versjon blir lagt ut så snart vi mottar den.

Liernett slutter seg til Fair- tradebedriftene

Vi i redaksjonen er storkonsumenter av kaffe og vil nå i framtida fylle våre respektiv kjøkkenskap med Fair-trade kaffe

Tilbakeblikk på Lierdagene

Lierdagene 2011 er over, og de var bra. Noen mener til og med det var de beste Lierdagene hittil. Vi har flere nye bilder, inntrykk og synspunkter.

Oppgrader hjernen

De fleste har ikke noe ønske om å¨gå i barndommen . Jeg synes det er et fantastisk turterreng. Livets nest siste reise kan gi gode og forklarende opplevelser.

Lierdagene 2007 er historie

Lierdagene 2007 er over. Det er ennå for tidlig å komme med en oppsummering av dagene

Karpe Diem til Lierdagene

Årets spellemenn gjester Lierbyen fredag 27. mai.

Lierdagene er i gang

Presis klokken 18.00 i dag, torsdag 26. mai, begynte Lierdagene 2011 med dans, konsert og kunstutstilling.

Bossa i AFP'ns tidsalder

Flott konsert i amfiet på Bygdetunet.

Lierdagene: Ni uker igjen

Under Lierdagene i 2003 kjørte Arne Chr. Karlsen gamlebussen frem og tilbake mellom Lierbyen og Lier Bygdetun. Blant de buss- og bygdetuninteresserte var tidligere biskop Per Lønning og daværende prost i Lier, Steinar Solbakken, som for øvrig fyller 70 år akkurat i dag.

Unødig uklarhet om anbud

Tildelingen av markedsføringsoppdrag for Lierdagene svekker folks tiltro til Lier kommunes anskaffelsesrutiner.

Vi kvitter oss med Lierdagene

Mange har spurt hvorfor vi ikke har lagt ut alle bildene fra Lierdagene

Lierdagene starter allerede fredag 3.juni!

Denne dagen har Lier kommune og Lierdagskomiteen 2005 gleden av å invitere alle Liunger i alle aldre til den store jubileums-konsertenFra øst til vest på Lier bygdetun!

”Never Change a Winning Team"?

Høyrepolitikeren Truls Moen har dermed forklart oss hvorfor vi skal stemme Høyre. Eller kanskje det var Ulla han mente?

Valg - sinnets suverent største sysselsetter

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

Lokalpolitikerne er klare for Lierdagene

Både lokale partirepresentanter og stortingsrepresentanter gjester Lierdagene denne helgen

Mangfold for de få

I går var jeg på Bygdetunet. Der skulle det være slåttedag med rømmegrøt. Jeg forstår at regnværet gjorde det vanskelig å slå noe som helst. Langorva beit dårlig i det seige graset, og det ble bestemt å utsette slåtten ei uke. Men rømmegrøt var det, kaffe og vafler og ikke minst kunne besøkende løse billett og se sommerutstillingen.

Pain Solution til Lierdagene

Det blir performance art med fakirene i den norske gruppa Pain Solution på åpningsdagen for Lierdagene i slutten av mai.

Liernett på papir

Nå er det endelig mulig å bruke Liernett til å tenne opp

Varmt nok

Da jeg mønstret av Liernetts bakerovn etter Lierdagene, trodde jeg det verste var over.

Lierdagene - 09

Rolf Andreassen har sendt oss bilder fra Lierdagene

Smertefull skriveknipe…

Ukens petit er ved Rune T. Berg

Steng biblioteket og bli med på kjøpefesten

Rådmannen har foreslått å legge ned Tranby bibliotek. Dermed mister kommunens tettest befolkede område bibliotekstilbudet i nærmiljøet. Dette vil i stor grad gå utover unge og eldre, og våre nye landsmenn som er flittige bibliotekskunder. Skolene på Tranby vil miste muligheten til å videreutvikle et kombinasjonsbibliotek på eget område. Forslaget har møtt massiv motstand blant folk på Høgda.

Heiahallen

Har du kanskje ikke hørt om Heiahallen, ennå?

Ukens petit: Sleng deg på livet!

Meningen med livet er å leve det!

50 (per)cent - it’s good to slæp off

Ukas petit

Bussturen

"Skriv om oss da". Det var oppfordringen ukens petitskribent, Rune T. Berg, fikk for en tid siden ---

I skyggen av en sommer

“In the lost Childhood of Judas, Christ was betrayed”. (unknown – so far)

Kommer tid, kommer råd

Jeg sitter i skrivende stund på Praha internasjonale flyplass. På grunn av en ganske smal smak i reiser, har jeg det med å havne her. I skrivende stund er jeg p (...)

Lier Janitsjar på Haugestad

Lier Janitsjar inviterer gjester til jubileumskonsert på Haugestad. Jubilanten gir musikalsk gave til forsamlingslokalet, som forresten i år fyller 100

- Skulle gjerne fått med meg Lierdagene

Vera Henriksen fra Lier sprer glede i Spania med vakker sang.

Den onde viljen

Ny bok av lierforfatteren, Karin Fossum. Den niende med overbetjent Konrad Sejer

Flere glimt fra Lierdagene

Liernett presenterer enda flere bilder av aktører på årets Lierdager --

All slags vær - på en og samme dag

Da Hellbillies gikk på scenen klokken fire hadde årets siste Lierdag så langt gitt både sol, regn og mye vind.

Blomster til Knut A. Andersen

Å gi Knut A. Andersen en blomsterbukett er en tidkrevende oppgave. Når han endelig får den, har du en følelse at han skulle hatt to.

Klar for en klem?

Noen ganger er det ålreit å være noe for andre

Lykkepresset

Ukens petit er ved Siri Walen Simonsen, reporter i ukebladet Hjemmet.

Herren er allestedsnærværende

Vi må prioritere.

Gud på nettet

Her om dagen skrev vår Herre seg inn på kommentarsida til Liernett

Lev med og i tiden

Ukens petit er ved Rune T. Berg

Lierdagene 2009 - lørdag

Bilder fra Lierdagene 2009, lørdag 6. juni

Vi er som pengesedler

- Her om dagen kom jeg i alt julestresset i skade for å krølle sammen og kaste en hundrelapp i søpla, skriver Rune T. Berg i ukens petit

Bilder fra Lierdagene - Søndag

Værgudene var snillere med Lierdagskomiteen i dag. Varmt vær og stort sett opphold gjorde dagen til en suksess.

Ukas petit

-er skrevet av Thorvald Lerberg

Mange baller i lufta

- Noe av det verste jeg vet er utpregede nei-mennesker med "vondt i vil-ikke`n", skriver Rune T Berg i ukens petit.

Lærerlykke

- Skattelistene er offentliggjort, og nettopp i disse tider hender det fra tid til annen at elever søker meg opp og stiller spørsmål om hvorfor jeg er lærer når lønna er så lav, skriver ukens gjesteskribent, Rune Trolsrud Berg, som er lærer ved Tranby skole.

Har du tid?

Tidsklemma fra et annet perspektiv.

Å kåsere i eget reir.

Ukens petit er ved Rune T. Berg

Tida flyr -

- Jeg sitter her på flyet og ser utover havet en solskinnsdag i ferien min, forteller Rune T Berg i ukens petit -

Støv suger - lenge leve hybelkaninene

Endelig fredag! Helgefri! Sove lenge! Sløve! Gjøre hva jeg har lyst til! Eller? spør ukens petitskribent, Rune T. Berg ---

Delefurua

Ukas kulturminnepost står på grensen mellom Asker, Lier og Røyken.

Timeout og ettertanke

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

Beste og fineste bod

Lier Historielag og Lier Bygdetun

Kulturhus nå

Lier trenger et kulturhus. Rådmannen har satt et slikt hus på agendaen. Men arbeidet med et kulturhus har alt vært i gang i to år. Kan vi stoppe nå?

LIER DRIFT

I følge en artikkel i Lierposten i dag, så har Lier Drift store problemer med kunne opprettholde en forsvarlig drift på sitt arbeid.

Livet i en boks

Denne metallkassen er noe av det viktigste i livet for Dakar-føreren Gjermund Frostad fra Lier. Ja, man kan vel si at boksen ER selve livet i deler av det forestående løpet.

Jul i finanskrisa

Juletanker i julenatta nest øverst i Lier

Langfredagstanker

Langfredag og nærmest innesnødd på det sentrale Østlandet. For to dager siden raket jeg plenen og drakk kaffe i solveggen. I dag fikk jeg ikke opp garasjedøra uten først å ha tatt noen durabelige tak med snøskuffa.

Hva lyser i åsen?

Åsen(e) mot nord har fått et nytt kjennemerke

Tidsføleri

Ukens petit, den siste dette tiåret, er ved Rune T. Berg.

En smak av Edens hage

Ukens petit er ved Gunnar Langsrud, sprek pensjonist, Beito, huring med cirka 30 års botid i Sylling.

Tidlig høstjakt

Det skrives kun mai og det er omtrent 200 som allerede gjør seg klar til jakta, skriver Tonje Evju i Ukens petit -

Tranby blues og rock 2003

Ikke vet jeg hvor mange som hadde møtt fram i kantina på Kværner, men noen hundre var det. Anledningen var Tranby blues og rock 2003. En gang i året flytter bluesklubben ut av Tranby pub, og inn i kantina på Kværner. Kantina rommer ganske mange, men så vidt jeg kan forstå var det rimelig fullt i går kveld.

Om å stå i kor

Og akkurat nå helst i Syllling Sangkor. Alle liker sang, men færre og færre ønsker å synge

Skolen og Bygdetunet

Om å lære av andre, eller slippe å finne opp kruttet på nytt

Bilder fra Lierdagene - lørdag

Til tross for regn på åpningsdagen på Lierdagene, var det godt besøk. Været var det største minus for matbodene. Oppholdsvær på søndag kan rette opp mye for dem som har lagt mye arbeid i å gi liungene kulinariske opplevelser.

St. Hallvards dag på Huseby

Fint vær, god tale og tankevekkende preken, musikk, kaffe og sveler. 15. mai, en viktig markering i Lier

På sporet av virkeligheten

Billedreportasje med uklar forbindelse til teksten. Lørdag 1. november om kvelden forsvant artikkelen som følger fra lap-toppen min. I går dukket den opp igjen fra maskinens underbevissthet. Den hadde blitt lageret all-right, men hadde maskinen også forstått innholdet og spilt meg et puss?

Månedens blomst(er)

Turid Jørgensen Rivrud og Bent Bredesen fikk månedens blomst i februar.

Liers forhistorie på data.

Nå er det sterkt foreldete verket”Liers historie” i seks bind ute på nettet. Kommunen åpner også sine sider for historieskrivere av forskjellige slag. Det kan bli en illeluktende lapskaus om ikke kriteriene er klare for hva som skal komme med

Vis respekt - vær en lagspiller

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

Program for Lierdagene 2009

Liernett gir deg programmet for Lierdagene 5. til 7. juni

Nettsjekking

Ukas petit er skrevet av Ingvild Prytz Lerberg