Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 967d96f2973c7deef26b82c5fa54224a

Vi besøker Liers spisesteder: ASVOs kafé

For ASVO på Kjellstad er kafédrift en av mange aktiviteter. Kafeens åpningstid gjør at det er lunsjservering som er mest aktuelt.

Lier ASVO er et aksjeselskap med nær tilknytning til Lier Kommune. Bedriften skal, i samarbeid med kommunen, skape en levedyktig arbeidsplass og gi et godt og trygt tilbud innen varig tilrettelagt arbeid (VTA). I tillegg skal Lier ASVO gi et tilbud for Arbeidspraksis i Skjermet Virksomhet (APS).

Lier ASVO har fire virksomhetsområder: Kantine/Kafe, pakkeri/montering, tekstilverksted og
fyringsved.

ASVO har moderne lokaler i Kjellstadveien.

Kafeen holder til i lyse og trivelige lokaler ikke langt fra E-18. Den brukes som kantine for de ansatte, men er også åpen for andre. Det er stort sett greit å finne en parkeringsplass rett utenfor.

ASVO er et populært og rimelig lunsjsted.

Stedet er så populært at det er fast lunsjsted for en del bønder som hver dag hopper av traktoren eller ut av veksthuset for å møtes over en lunsjtallerken. En av dem har visstnok til og med fått en rett oppkalt etter seg. Imidlertid viste den seg å være så kaloriholdig at vedkommende nå skal ha droppet den og gått over til mer fettfattig mat.

Salat fra selvbetjeningsdisken betales etter vekt. Salat ser ut til å være en av favorittene, men menyen omfatter dessuten en rekke andre ganske velkjente saker, blant annet smørbrød med karbonade, løk og speilegg (kr. 37), kyllingsandwich (kr. 45), ”Spesial” (et smørbrød med karbonade, løk og speilegg, og et smørbrød med speilegg (kr. 55). Den som nøyer seg med bare speilegg på smørbrødet, slipper unna med atten kroner. Hver dag er dessuten en varmrett på menyen.

"Narves m/stekte poteter"

Da vi besøkte ASVO, sto ”Narves m/stekte poteter" på menyen. Den som legger i seg en slik porsjon, har ikke sviktet norske potetprodusenter.

Hos ASVO rydder gjestene opp etter seg som i en vanlig kantine. Det er blant årsakene til at ASVO er blant de rimeligste spisestedene i Lier. Kaffen er spesielt billig. Betjeningen er hyggelig.

LIERNETT besøker Liers spisesteder: Dette er omtale nr. 27 av 30. I neste omtale forteller vi hvordan du - helt gratis - kan få 500 kroner til bruk på et valgfritt spisested.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode