Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 54788781f585d95274545a70847cafee

Suksessen Filosofisk kafé fortsetter

"Peer Gynt, angsten, valget og friheten" er et av temaene som interesserer Liers mange hverdagsfilosofer. Torsdag 14. september er det duket for mange spennende diskusjoner i Fosskvartalet.

"Peer Gynt, angsten, valget og friheten" er et av temaene som interesserer Liers mange hverdagsfilosofer. Torsdag 14.september kl. 11.00 starter høstens første kafémøte, og det er duket for mange spennende diskusjoner i Frivillighetssentralens lokaler i Fosskvartaler.

Frivillighetssentralen og Senioruniversitetet i Lier fortsetter samarbeidet om filosofisk kafé. Dette er sjette semesteret og det virker som kaféen har kommet for å bli i Lier.

Det blir ti kafésamlinger denne høsten med avslutning 23. november.

En filosofi kafé er en uformell filosofisk gruppesamtale omkring et tema. Målet er ikke å vinne diskusjonen, men å snakke sammen. På en filosofisk kafé når man sjelden fram til et endelig svar. Likevel sitter man igjen med viktige innsikter som er utviklet underveis. Like viktig er selve opplevelsen av å være med på en diskusjon som hever seg over den hverdagslige praten.

Kaféen er åpen for alle og det er bare å møte opp. Tilbudet er gratis. Ta med matpakke. Ved hvert møte er det en "animatør" som leder det hele. Det vil si en ordstyrer, men også en inspirator, provokatør og formidler. Jostein Gaarder sier det slik: "Det eneste vi trenger for å bli gode filosofer, er evnen til å undre oss".

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode