Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Vill biljakt gjennom Lier i natt

Tre personer ligger på sykehus etter at de med stjålet bil kjørte over en spikermatte og inn i en politibil. OPPDATERT KL 08.50

Politiet forsøkte å stoppe den stjålne bilen på E-18 i Lier, men bilen fortsatte mot Asker. Der sto mer politi klar, og den ulovlige ferden endte  i en kraftig kollisjon. De tre i bilen ligger nå på sykehus.

Hendelsen medførte at E-18 ble stengt i retning mot Oslo, noe som i morgentimene resulterte i nærmest stillestående kø helt fra Lier.

Les mer om saken på Budstikka.no.

OPPDATERT KL 08.50: Fortsatt saktegående kø på E18 fra Liertoppen, retning Oslo. Politiet henstiller bilister om ikke å snu på E18.

Forrige artikkel:Herlig innsats ga seierNeste artikkel:Aggressive aggregat-agenter
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 17. april 2012 12:43: Frank Svendsen
Kanskje greit å bare la de stikke FØR en ulykke skjer?? En stjålet bil! Er en bil verdt 3 menneskeliv?? Hva er det politiet driver med? Ser at det står at de er på sykehus, og ingenting om tilstand. Men politiet har et ansvar å stoppe jakten om det går over stokk og stein...det skal ikke koste hva det koste vil.
Tirsdag 17. april 2012 17:41: Liungen
Skal tjuver og kjeltringer få gjøre hva de vil fordi de kan bli skadd hvis politiet forfølger dem? Nei takk! Sånn skal vi ikke ha det!!
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode