Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 965515d7cbfafb73421f241c012761da

Ikke så idyllisk som du tror

I et vakkert høstlandskap sørvest i Lier skjuler det seg irritasjon, problemer og kostnader for de berørte.

Varme høstfarger til tross, idyll er neppe det en god del bileiere føler når de kjører inn i politikontrollen på Lierstranda uten å ha alt i orden.

Som kjent har politi og biltilsyn fått utstyr som meget raskt fastslår om årsavgift og forsikring er betalt og om bilen har gjennomgått "EU-kontroll". Det har vist seg å bli en overraskelse for mange. Er ikke papirene i orden, blir skiltene klippet av og bilen blir stående selv om bagasjerommet er fullt og ungene skriker i baksetet.

I det siste har politiet gjennomført en rekke kontroller under den gamle jernbanebroen på Lierstranda. Når bilistene oppdager kontrollen, er det for sent å snu. Det er grunnen til at man stadig oftere ser skiltløse biler som er "parkert" på plenen tett ved kommunegrensen mot Drammen.

Ved å unnlate å betale forsikringspremie påtar man seg et i verste tilfelle nærmest ubegrenset økonomisk ansvar. Samtidig medvirker man til at mer lovlydige bileiere må betale høyere forsikringspremie.

Unnlater man å ta med bilen til lovbestemt teknisk kontroll, øker muligheten for at det oppstår feil som kan føre til alvorlige ulykker.

Avskiltet etter kontroll tidligere i uken. Sannsynligheten for å bli tatt er mye større enn før.  Det krever mye tid og er slett ikke billig å ordne opp etter en avskilting.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 19. oktober 2012 17:51: S.C.B
Jeg kjørte forbi disse bilene igår og lurte hva man vil når man parkerer på et så rart sted!

(Kommentar til artikkelen på Facebook.)
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode