Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7662238579c249b192d63a2633af56b5

Som i gamle dager

15-20 centimeter nysnø, uten nypreparert løype, forhindret ikke at Øyvind Melgaard og Knut Brevik valgte Kanadaløypa søndag.

Øyvind Melgaard er kjent som en meget habil turløper med mange starter i "Birken". Melgaard er også kjent som en av løypekjørerne i løypene fra Øverskogen mot Breili. Det gjøres på dugnad. - Vi har foreløpig ikke kjørt noe på Øverskogen, sier Melgaard som imidlertid lover fine løyper etter hvert med den nye løypemaskin som ble anskaffet for ett år siden. Løypa mot Breili krever også noe mer snø enn løypene som blir preparert på de ubrøyta skogsveiene.

Da Knut Brevik dukket opp ble en det hyggelig prat med de to karene fra Øverskauen. De var ikke de første som la ut på tur i løypene mot Dammyrdammen, Nykjua eller Saga eller Fallet. Da Liernett startet turen i 1130-tiden var det riktig nok få biler, men et "tynt" spor var det ettter snøfallet. Da vi dro hjem halvannen time senere var det merkbart flere biler, men relativt få i forhold til de som vanligvis bruker parkeringa like ved starten på Hauern.

I følge løypetelefonen 815 550690 ble det preparert løyper på fredag i likhet med løypene fra Eggevollen/Eiksetra opp mot, blant annet, Storsteinsfjell, og fra Gjellebekk og fra Kraft. Men mye tyder på at det allerede nå blir mindre preparering i helgene på grunn av innsparing i kommunen.

Flere vi har snakket med er ikke uvillig til å betale litt for parkering, dersom det vil finansiere preparing i helgene -- Det kan bli realitet i sesongen 2011/2012.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 6. desember 2010 14:11: mosjonisten
Det er jo helt håpløst at de kutter ned på kjøring i helgene! Lier er kjent for å ha nydelige og alltid preparerte løyper, la oss fortsette å ha det slik.
Jeg betaler gjerne noen slanter på parkering kanada, gjellebækk eller eiksetra om det er det som må til for å beholde dette flotte skitilbudet i Lier.
Mandag 10. januar 2011 13:41: Roger Johansen
Flott med preparerte løyper, men flott utenfor i løssnøen også!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode